Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Mám tak hezký pocit z Želvích hodinek že mi kamarád řekl u kávy, jestli pospíchám, že se pořád dívám na hodinky. 😀

Já že naopak, želvy miluju a kochám se jimi kdykoli to jde. Zpracování pouzdra a zapuštění korunky je tak analogové, že mám problém i s vyššími modely značky, kde korunka trčí víc z těla pouzdra.

Původně mě byli blízké Willardy, teď je to pryč. Pomalý plynulý pohyb vteřinovky mi znemožnil jakkoli uvažovat o quartz. 

Po shlédnutí akčního bijáku John Wick 4, je nosím střídavě na vnitřní straně zápěstí kvůli zárubním a dalším nástrahám. Kam dál nevím, snad bych vzal černočerné, ale Kyklop se mi hnusí a obrázky zvířátek se vyjímají na dětských leporelo .

Díky komunitě za informace. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PADI jsou samozřejmě nejlepší.

Babička se mě také ptala jestli někam pospíchám 😂 Těžko jsem jí vysvětloval, že ne.

Nosit želvy dolu ciferníkem je zbytečné, protože vydrží hodně a nějaký ten šrámek a patina jim dodá charakter.

Právě dnes mě napadlo, jestli by se daly želvy použít jako improvizovaný boxer. Já myslím, že jo. Do držky bych s tím opravdu dostat nechtěl.

IMG_0687.thumb.jpeg.dfa90223ed5bede70ec4936c01ee8f54.jpeg

Upraveno uživatelem Jerryl
Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, KOCKOPEES napsal:

Černá verze je nej :)

Jak teď nosím ty černobílý Arniovky, tak musím s tímhle fakt souhlasit 😉 Měl jsem želvy v STO a jako dobrý, ale člověk asi nějak dospěje nebo co :D a když vidím teď tu fotku černých želv, tak fakt paráda! Uplně o něčem jiným..jak nějaká dospělá, plnotučná verze SKX :)

Odkaz ke komentáři

Mně se hlavně často stává, že se nadchnu pro nějakou barvu, ale barvy mě omrzí daleko dřív, než jednoduchý hodinky s černým dialem. Ty se mi naopak s postupem času líbí víc a víc. 

Jinak sem rád, že mé fotky vyvolávají podobné emoce 😄

Odkaz ke komentáři

Je to prekérka, taky bych to bral přesně tak. Ruda z Onyxu už vyzbkoušel, že keramika zmatnit jde, ale zkoušel to na aftermarket vložce venku z lunety.ztroskotalo to zatím na tom, že se každý bojí vyndat origo keramickou vložkou z lunety, já konkrétně kvůli lumi bodu a taky by mohla prasknout, nejlepší by bylo kdyby se nějak sama uvolnila, ale to asi nehrozí.

Odkaz ke komentáři

Vytahoval jsem keramickou vložku bez lumibodu tak, že jsem celou  lunetu ponořil do acetonu. Za pár minut se rozpustila ta oboustranně lepící páska a bylo po všem. Samo před tím jsem sundal gumové těsnění. Ale byla to černá keramika bez barvy.

Upraveno uživatelem KOCKOPEES
Odkaz ke komentáři

V 8. 7. 2023 v 17:55, Dushakx napsal:

Jsou fakt super! 

_7070067-Enhanced-NR-2.jpg

D

Dnes mám přezuto z nerezu na kůži a z ruky mi zmizela váha zvyšující zátěž v horkém počasí.  Turtle se mi vtiskly na ruku jakoby tam byly léta. Naposled sem měl takový pocit v r. 1987 kdy dosloužily digitalky Casio s úžasnou funkcí budíku a nočním svícením a nahradily je jakostní Prim Sport, vodotěsné analogové potápky na gumě.

Hodinkové blázínkovství říká, že všechno na ruce je správně, jen tyhle levné kousky do začátku, se přilepí ke kůži i duši. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...