Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rozhodně nedoporučuji cokoliv kamkoliv tlačit. Já jsem jednou takhle natlačil tlusté origo stěžejky z SKX007 do těsnýho no name siliconu a výsledek byl, že se mi ten řemen při nějakém středně větším zatažení samovolně vystěžejkovával, jde-li to takhle formulovat. Naštěstí se mi to stalo doma. Od těch dob si dávám pozor, aby stěžejky byly v řemenu na volno.

Každopádně bych se ale vyhnul těm levným tenkým šmejdům, co prodejci občas přibalí k NATO strapům. To je taky extrém. Ideální je mít takový tah nebo gumový řemen, do kterého vlezou originální stěžejky.

Odesláno

Jsem zvedavej na ten modrej cifr. Na fotce vypada pomerne vyrazne. Ja ted v sobotu videl modre zelvy a ta modra verze je hodne tmave modra. Tohle vypada daleko svetleji.

Odesláno

Tohleto mi nedělejte, já už byl rozhoupanej jít do krámu a vzít pepsi nebo modrý a teď se objeví totok, ach jo...

Odesláno

Už jsem je poptal, ale jestli půjde o speciální (limitovanou) edici, tak aby se sem vůbec dostaly. Jinak cena podle prvních odhadů bude o něco výš než základ, ale to jste si asi spočítali.

Odesláno (upraveno)
  V 8. 3. 2016 v 13:19, McStinger napsal:

Rozbiehaš veľkochov korytnačiek? :)

...a az sa zacnu mnozit, to len bude. Modre so zlatymi ruckami, cervene lunety..

Ale pozor na tieto modre - maju mat leskly cifernik a je to limitka. Nazivo to bude ina hodinka ako si vsetci myslime - preto ich treba skusit. Tak pravil instant.

Upraveno uživatelem instant

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...