Jiří Štencek Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 padi zelvy uz su na trhu. Na nete su uz fotky od prvych majitelov. Snad už brzo budou fotky i od českých majitelů Čekám je (PADI) tady každou chvíli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clovenhoof Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Tak ještě jedna z netu. Už se na ně moc těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Tu lahvinku si ale klidne mohli vodpustit, moc originalni to neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 mluvis jak pokrokovy primar na chirurgii niekde v Litomericich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 25. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Originalnejsi a uzitocnejsi by bol Sodastream. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Můžete někdo z majitelů prosím změřit, jestli je vložka lunety nových želv stejně velká jako u SKX007, 7002, starých želv apod., které byly mezi sebou zaměnitelné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 už se to tu myslím řešilo, není stejná, želvy by měly mít větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Můžete někdo z majitelů prosím změřit, jestli je vložka lunety nových želv stejně velká jako u SKX007, 7002, starých želv apod., které byly mezi sebou zaměnitelné? Stejné nejsou. Kolegyně už ti je změřila (na ruce má svoje SKX a ve vitríně máme nové želvy) a ještě ti to potvrdí do emailu.Ale i pro všechny ostatní: SKX mají vložku 38mm a nové želvy 39mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 OK, díky moc! v tom případě budu doufat, že modrá na PADI bude modrá a ne skoro černá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 To je škoda, na staré želvy vložka seděla. Šla tam teda dost ztuha, ale nebylo nutný žádný násilí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 1. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Tvuj gang? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Třeba bude ta modrá tak pěkná jako na Citizen NY0040-17LE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Na "obyč" nových želvách mi strašně vadila jiná barva (i intenzita lumi) u ruček a indexů. Jak je to u padi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Mně ty černé svítí dost vyrovnaně - nevnímá rozdíl v intenzitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Měl jsem pepsi a vyloženě mě to tahalo za oči. Ale možná už blbě vidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Nijak jsem to u těch svých nesledoval, ale kdyby tam byla nějaká disproporce, tak bych si jí určitě všiml. Až se vrátím z reichu, tak to zkusím porovnat a dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Měl jsem pepsi a vyloženě mě to tahalo za oči. Ale možná už blbě vidím...Nevidis blbe, tohle jsem registroval na SKX007/009 snad pokazdy, mel jsem je zhruba petkrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 (upraveno) ja dnes koupil modraky na Helveti a pri rychlem spajztestu sviti vyrovnane, nic co by me tahalo za oci jsem nepozoroval jo, nevim jestli to tu nekde je, ale Rob z MW kuti keramickou lunetu, na SKX007 uz je ma Upraveno 2. srpna 2016 uživatelem dan83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Máš nějaký odkaz na tu lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se