Frostie Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Tomu bych samozřejmě rozuměl, ale pak se nejedná o práci celníka, ale zaměstnance pošty, Fedexu či jiné dopravní společnosti, která jedná v zastoupení za adresáta Pokud jim to nechci platit, nic mi přeci nebrání si to vyřídit sám - u pošty je to běžné a v nějakém vláknu i je, že Fedex nebo kdo sice, když si to dotyčný chtěl proclít sám, držkoval, ale částku neúčtoval.to je samozřejmě možné, ne každý na to má ovšem chuť, čas nebo znalosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 to je samozřejmě možné, ne každý na to má ovšem chuť, čas nebo znalostiAle přeci jo, když to nezvládám sám, tak od toho je právě to zastoupení, které je ale logicky zpoplatněno. Proto tedy nechápu ten povzdech: nejedná se o nějaké výpalné celníkům za jejich práci, ale o platbu za službu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Ale přeci jo, když to nezvládám sám, tak od toho je právě to zastoupení, které je ale logicky zpoplatněno. Proto tedy nechápu ten povzdech: nejedná se o nějaké výpalné celníkům za jejich práci, ale o platbu za službu.Ano, plný souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 (upraveno) je to normálně platba za to vypočítání DPH pro celní úřad a je to čtyřistapádlo bajvoko, pak samozřejmě platíš i za službu, že ti to někdo přiveze Upraveno 18. ledna 2017 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 je to normálně platba za to vypočítání DPH pro celní úřad a je to čtyřistapádlo bajvoko, pak samozřejmě platíš i za službu, že ti to někdo přivezeale tak to víme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 (upraveno) No řekl bych, že si to ze začátku nechápal, když si psal, že jsem myslel poplatky poště... Upraveno 18. ledna 2017 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 No řekl bych, že si to ze začátku nechápal, když si psal, že jsem myslel poplatky poště...Protože to nejsou jen poplatky poště, ale hlavně celnímu deklarantovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 (upraveno) Dneska to celkem slo :-)... Upraveno 19. ledna 2017 uživatelem TomasH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Ahoj. Poraďte vážení kolegové. Mám starý OM a SKX007. Chci doplnit základní Seiko divers kameny ještě želvama nez se pustim jinam. Moc se mi libi Padi a nemam pepsi. Nechci to rozprodat ale zaroven mit něco sberatelsky zajímavého coz by Padi mohli casem byt ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 26. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 samozrejme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Ahoj. Poraďte vážení kolegové. Mám starý OM a SKX007. Chci doplnit základní Seiko divers kameny ještě želvama nez se pustim jinam. Moc se mi libi Padi a nemam pepsi. Nechci to rozprodat ale zaroven mit něco sberatelsky zajímavého coz by Padi mohli casem byt ne?jj, ale až budeš mít vousatý děti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 :-) jasně, spis uvazuju, ze Padi mozna budou zajimavejsi nez cerny zelvy nebo klasicky pepsi zelvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Nie je to limitka, v malajzii to bender seka jak bata cvicky. Budu zaujimave iba ak s nimi na ruke vyhras wimbledon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Ahoj. Poraďte vážení kolegové. Mám starý OM a SKX007. Chci doplnit základní Seiko divers kameny ještě želvama nez se pustim jinam. Moc se mi libi Padi a nemam pepsi. Nechci to rozprodat ale zaroven mit něco sberatelsky zajímavého coz by Padi mohli casem byt ne?Ze současné běžné produkce jsou sběratelský zajímavé takové, které původně nestály moc a v prodeji nebyly dlouho, jako např. Samuraje, BFS, Spork nebo reedice sushi a rally SBSS. Nicméně předem určit, které budou mít podobný osud, je stejné jako věštit z magické koule, a to zejména dnes, kdy se zdá, že Seiko ztratilo nápady a soustředilo se jen na recyklaci předchozích modelů. Pokud třeba budou Padi příští rok ve výprodeji a výroba končit, tak proč jedny pak nekoupit do šuplíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 :-) jasně, spis uvazuju, ze Padi mozna budou zajimavejsi nez cerny zelvy nebo klasicky pepsi zelvy.Jak píše instant u hodinek, který se jedou jak baťa cvičky, tak si nemyslím, že budou mít nějakou cenu a u základních Seiko modelů jsem o tom skoro přesvědčenej. Cenu by měly spíš nějaký limitky typu Seiko Monster (Snow, zelenený, červený, Zamba atd.) a ty jsou už jako nový několikrát dražší než klasicky barevnej model. Takže jestli někdy budou mít želvy cenu, tak už to bude jedno jestli to budou černý nebo padi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 ono to zvadza k dojmu ze PADI je limitka, ja som tiez na prvy dojem zajasal, potom som vytriezvel. Je to bezny seriovy model vo farebnej edicii s tematickym napisom. Pekne su, o tom niet debaty. Potencialne vzacne budu, iba ak ich produkciu obmedzia/ukoncia, ako hovori lucid. Dovtedy nie je dovod si ich kupovat kvoli potencialnej vzacnosti. Inych dovodov je zrejme dost, takze sa rozhodni ktore sa ti pacia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Ze současné běžné produkce jsou sběratelský zajímavé takové, které původně nestály moc a v prodeji nebyly dlouho, jako např. Samuraje, BFS, Spork nebo reedice sushi a rally...Dá se někde zjistit, kolik bylo u daného modelu vyrobeno kusů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Ahoj. Poraďte vážení kolegové. Mám starý OM a SKX007. Chci doplnit základní Seiko divers kameny ještě želvama nez se pustim jinam. Moc se mi libi Padi a nemam pepsi. Nechci to rozprodat ale zaroven mit něco sberatelsky zajímavého coz by Padi mohli casem byt ne? Ak má niečo z korytnačej rodiny nábeh na hodnotu v budúcnosti, tak SRPA19 Zimbe. Teoreticky aj SRPB01, ak tí blázni nebudú sekať limitky ako zmyslov zbavení, na čo majú v poslednom čase nábeh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Dá se někde zjistit, kolik bylo u daného modelu vyrobeno kusů?Obávám se že ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 (upraveno) Ak má niečo z korytnačej rodiny nábeh na hodnotu v budúcnosti, tak SRPA19 Zimbe. Teoreticky aj SRPB01, ak tí blázni nebudú sekať limitky ako zmyslov zbavení, na čo majú v poslednom čase nábeh.tvl ty tyrkysový sou pecka !!! ty sem ani neznal. Ty šediváky ty už jsem viděl a nic moc, přijdou mi takový nepřehledný, že se všechno splývá v jedno byly tuším, že v inzerci. Ale je na ně libová reklama, ten rákosák je tak stylovej, až se mi líbí Upraveno 26. ledna 2017 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se