Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

Dík za tip na ten Orbis Morgan je fakt parádní a na ruce pěkně sedí. Chválim i ty malý "očka" na přesah gumy, protože to se fakt ani nehne. Jediná chyba, ale vlastně nebylo na výběr, je ta přezka čekla jsme lesklou, ale tahle vypadá jako titanová, je to úprava "Blasted" nevim co to je, jestli pískování nebo co, ale klasická brush by byla asi nejlepší, no ale ta bude až v květnu...

Já ty tuningy teda taky nemusim, ale jestli by byla ta samá keramická luneta (bez pupenu), tak tu bych i bral. Jak se tam vlastně dávaj ty kroužky z lunety, to se jenom vydloubne a pak se to jenom nacvakne nebo je to nějak upevněný? Sklíčko bych nechal origo je dobře zapuštěný pod úroveň lunety a minimalizuje tak možnosti, že ho štrejchneš o futra nebo o něco, krom toho bych se bál i vodotěsnoti při špatným nasazením sklíčka.

post-26998-0-12709700-1490210676_thumb.jpg

post-26998-0-22134600-1490210688_thumb.jpg

post-26998-0-97872800-1490210695_thumb.jpg

post-26998-0-31604500-1490210702_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové kolik z Vás tu má variantu se zlatou lunetou a ručkami? Nepůsobí to lacině?.......

Ve skutečnosti vypadají daleko líp než stříbrný. Zlatá aspoň odděluje pouzdro od samotného cifru, indexu a ruček, protože té stříbrné je tam dle mého už moc. Zkoušel jsem jak ty tak ty a vyhrály zlatý. Víc by se mi líbila zlato modrá (navy) luneta.

Odkaz ke komentáři

Ve skutečnosti vypadají daleko líp než stříbrný. Zlatá aspoň odděluje pouzdro od samotného cifru, indexu a ruček, protože té stříbrné je tam dle mého už moc. Zkoušel jsem jak ty tak ty a vyhrály zlatý. Víc by se mi líbila zlato modrá (navy) luneta.

Mě se na první pohled líběj moc, ale nevím jesi se to neokouká. Byl jsem na startu hotovej z Padi a padlo to tu několikrát, ze jsou krásný, ale moc barevný po čase.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

tak z danýho výběru bych šel určitě do padi než do zlato černo stříbrný. Ta kombinace se mi líbila ze všech nejmíň, nejenom že to vypadalo lacině, ale vypadalo to jako takovej pokus zkusit něco změnit, ale nevim co, tak zkusim tohle... nedávalo mi to vůbec smysl, takovej černo stříbrno zlatej kočkopes. Sem přesvědčenej, že jestli to připadá ze začátku zajímavý, tak za nějakej čas se to okouká.

Odkaz ke komentáři

tak pak je to v pořádku ;) . Problem černých želv, ale obecně všech mi přijde, že jde o absolutně nefotogenický hodinky a naživo ty želvy vypadaj daleko, ale dalekko líp, rozhodně černý určitě.

Souhlas.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Nevim, asi nejakej optickej klam, ale v realu to k tem hodinkam jde- poslu nejakou fotku ktera bude vic odpovidat realite. Pupen na lunete- ano neni peknej, v realu jsem si na nej zvykl a nevadi mi. Cerna je fotogenicka! :-) Ohledne sklicka, klenutej safir dava hodinkam uplne jinej prostor, najednou jsou z kazdeho uhlu trochu jine a je porad na co se divat. Nevim proc tam seiko dava ploche sklo- asi cena, ale je to vazne skoda. Vymena sklicka u novejch hodinek v zaruce by me asi stvala, ale ted vim, ze by to stalo za to. Popravde buh vi jak by to bylo s tou tlakovkou po pul roce- roce poctiveho noseni u origo skla (pot, kremy, prach atp.- tesneni) Muj nazor.

Upraveno uživatelem TomasH
Odkaz ke komentáři

Proc ploche sklo. Je dost chranene samotnou lunetou, odhaduji tak 2mm. Na zelvy extra majzla nedavam a stejne je to sklo jak novy ikdyz dostanou jednou za den aspon o dvere :D dvojtej klenutej krystal by byl za chvili ojetej kdyby to nebyl safir a taky by sla nahoru vaha.

Odkaz ke komentáři

Nevidim duvod menit hardlex za safir.

Ze by ho pot rozehral? :)

Odkaz ke komentáři

U potápek je lepší hardlex než safír to bezesporu je fakt. Ale kdyby hardlex potáhly už ve výrobě antireflexem.... hmm tak bych měl poluce častěji :D

Tak to radeji ne :)

Odkaz ke komentáři

Tak monstra maj taky lehce klenutej a moc utopenej neni, tuna taky. Nejde mi o safir, jen skoda, ze nemaj z vyroby klenute. Jo kremy jsem myslel hlavne v souvislosti s tesnenim na dynku. Myslim, ze patlani na ruce, na opalovani k tomu tesneni nebudou moc privetive. Drzet bude, ale jde o to kolik, ale to mi muze bejt jedndo, na to vykoupani se ve vane :-)..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...