Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je právě to čeho se bojím, že to dohromady nebude úplně na 100% fungovat. Zlaté ručky a rámování indexů je určitě OK, ale problém je zlatý text na cifru a hlavně zlaté značky na chapter ring. Napadá mě pomoci tomu i výměnou chapter ringu za ten co je na SRP777. Další varianta je vykašlat se na stříbrnou a jít do zlaté keramické lunety, nebo zvolit stealth lunetu. Je mi jasné že tohle za mě nikdo nerozhodne, ale díky za každý názor :-)

https://www.dlwwatches.com/collections/ceramic-bezel-inserts/products/ceramic-bezel-inserts-turtle-re-issue-stealth

Odesláno

Tyhle mody "levnych" Seiko jsou osemetne. At uz jde o skx nebo zelvy. V konecnem dusledku v tom zahuci docela dost penez a pak, kdyz se toho clovek chce zbavit, tak se mu ty naklady nikdy zpatky nevrati a musi to stejne prodat pod cenou, kolikrat jeste levneji, nez kdyby je nechal v puvodnim stavu. Navic ten safir a keramicka luneta jim ubira na tom spravnem tool looku. Ja bych se tedy na nejake mody vykaslal...

Návštěvník Kamil
Odesláno

seiko, který vypadaj jako rozjetý hovno nejsou legenda .....

Jsem to přejmenoval. :)

Odesláno

Jsem to přejmenoval. :)

Nechápu proč??? Želvy se dostali do Divers watch encyclopedie po boku zvucnejsich jmen ... jednou ze Seiko legend určitě jsou ...

Návštěvník Strocek
Odesláno

ale do tohohle vlákna se se dávaly i jiný Seika než želvy

Odesláno

Když už přejmenovat, tak bych možná spíše volil Seiko Turtle Reissue . Přeci jen jsou tu diskutovány i pozdější verze jako Padi a další limitky. Tedy ne původní release z roku 2015. Cítím tu v některých příspěvcích jistý despekt, nechápu proč. Vláken o "levných" hodinkách jsou tu přeci mraky.

Odesláno

A nejsou pozdější limitky koneckonců pořád ty stejný hodinky jen v jinejch barvičkách? Název je mi vcelku fuk, ale zase takovou vědu bych z toho nedělal. Stejně ty nejlepší želvy jsou a vždycky budou jen ty původní ;) ale tak to je koneckonců u všech remaků

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

tak nečím se začít musí a pak je tam všehochuť, asi bych to nechal na názoru autora vlákna, případně po jeho konzultaci

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Kamil mal si dat ypovi ban a nie to tu premenovat.

Ako univerzalne vlakno k zelvam

Akceptujem nazov

Seiko Legenda - Zelvy

Dakujem

Naprostý souhlas... Díky

Odesláno (upraveno)

Okrovo-hovnovy NATO strap mu nevadi.. Tu otazku si nemohol mysliet vazne.

edit: skoda ze som minul povodny YPOv prispevok. Mohol to byt zaciatok uplne noveho priatelstva.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Zdravím!

Originální tah na želvy? Kde koupit. Díky

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Zdravím!

Originální tah na želvy? Kde koupit. Díky

Když si koupíš moje PADI z inzerce tak k nim dostaneš nový origo tah zdarma :D

Upraveno uživatelem Z. Paul
Odesláno

Mam rad tooly. Ale ty tvoje jsou trochu na kaši

Dostaly zabrat, ikdyž na fotkách to vypadá hůř než to je :(

Už mam v plánu novou lunetu :) jen s tím šrámem na pouzdru už prostě nic udělat nejde :/ 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...