Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

...není to špatné

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobre. Teraz zober ten cierny mesh a ked pojdes po najblizsom moste nad riekou tak ho tam hod. Je urceny na potapanie, tak to bude dostojna rozlucka.

Sponu si mozes nechat, mozno sa ti este zide :)

:-D nn zůstává doma k dalším tahům a řemenům na želvy ... jsem tahově a řemenově nestálý ... černý Mesh ladí s lunetou a stříbrná spona s pouzdrem ...

Odkaz ke komentáři

Ja mam tah vyrieseny. Cele leto fungujem takto a som maximalne spokojny. 

Odkaz ke komentáři

Já mám taky tah vyřešenej. Podle mě nejhezčí kombo.  :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj všem želvařům!

Doma mám nějaké hodinky - Tissot, Hanowa.. další přírůstek bude Seiko - dlouho mám ve hledáčku SRPA75K1. Když jsem se na ně jel podívat do Prahy, měli tam i želvy. Ty jsem znal - kamarád Zdeněk Kortiš /instagram ambasador/ je má.. ale když mi je pan z prodejny podal, že si je mám zkusit, malém mi upadla brada. Ty hodinky snad sednou na každou ruku a limitka Blue Lagoon je parádní! Takže teď mám dilema, co Ježíšek donese...:-D

Nejsem moc zasvěcen do limitek, ale kolik jich tak bývá pro ČR? Zda třeba budou ještě koncem roku...

Díky a všem fajn den!

Odkaz ke komentáři

Ahoj všem želvařům!

Doma mám nějaké hodinky - Tissot, Hanowa.. další přírůstek bude Seiko - dlouho mám ve hledáčku SRPA75K1. Když jsem se na ně jel podívat do Prahy, měli tam i želvy. Ty jsem znal - kamarád Zdeněk Kortiš /instagram ambasador/ je má.. ale když mi je pan z prodejny podal, že si je mám zkusit, malém mi upadla brada. Ty hodinky snad sednou na každou ruku a limitka Blue Lagoon je parádní! Takže teď mám dilema, co Ježíšek donese...:-D

Nejsem moc zasvěcen do limitek, ale kolik jich tak bývá pro ČR? Zda třeba budou ještě koncem roku...

Díky a všem fajn den!

Limitek bývá spíš míň, než víc ... do konce roku bych asi nečekal :)

Našel jsem zajímavou modifikaci, ta se mi opravdu líbí.

http://forums.watchuseek.com/f21/%40%40%40-turtle-thread-%40%40%40%40-2716233-573.html

Odkaz ke komentáři

Seiko Turtle Blue Lagoon máme poslední 2ks, takže nevím, jestli by do Vánoc u nás vydržely. Můžeme je ale zarezervovat / odložit na jméno (v případě, že by to bylo až do Vánoc, tak by asi byla potřeba malá záloha).

Modelu Seiko Turtle Padi máme víc, ale po něm je taky trošku větší poptávka.

Ahoj všem želvařům!

Díky a všem fajn den!

Odkaz ke komentáři

Já do té Prahy prostě neměl jezdit a ty želvy zkoušet!!! Nikdy by mne nenapadlo, že fakt padnou i na malou ruku!!! A vůbec... jak mi mohly SEIKA chybět ve skříni!!

Seiko Turtle Blue Lagoon máme poslední 2ks, takže nevím, jestli by do Vánoc u nás vydržely. Můžeme je ale zarezervovat / odložit na jméno (v případě, že by to bylo až do Vánoc, tak by asi byla potřeba malá záloha).

Modelu Seiko Turtle Padi máme víc, ale po něm je taky trošku větší poptávka.

Odkaz ke komentáři

Já do té Prahy prostě neměl jezdit a ty želvy zkoušet!!! Nikdy by mne nenapadlo, že fakt padnou i na malou ruku!!! A vůbec... jak mi mohly SEIKA chybět ve skříni!!

Zkusil jsem je minulý rok v Liberci ty kdysi pro mě hnusný želvy. Na zápěstí 17cm padly jak prdel na hrnec. Od té doby jsem je nemohl vypustit a když Jaroon postnul zlaté, že je chce pustit, hned jsem je ulovil. Stále mě baví a asi mám na dlouho vystaráno.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...