Vit Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 a to som sa pechoril, ze ako si udrzia cenu Neboj, to přijde, až se přestanou prodávat. Vzpomínáš, jak byly levné zelené Alpinisty nebo staré Samuraje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamator Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 ... aky je ten kod?TURTLE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Black Mesh a 777 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Však urob wristshot s normálnym nastavením foťáku. Z tohoto nevidieť ani prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 24. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 neprovokuj ho, lebo to urobi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 však na to sa teším, už mám pripravený komentár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 ...není to špatné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Dôležité je, že sa to páči Tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 ... legendární klasika v podobě 777 a ZULUDIVER NATO ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Dobre. Teraz zober ten cierny mesh a ked pojdes po najblizsom moste nad riekou tak ho tam hod. Je urceny na potapanie, tak to bude dostojna rozlucka. Sponu si mozes nechat, mozno sa ti este zide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Dobre. Teraz zober ten cierny mesh a ked pojdes po najblizsom moste nad riekou tak ho tam hod. Je urceny na potapanie, tak to bude dostojna rozlucka.Sponu si mozes nechat, mozno sa ti este zide :-D nn zůstává doma k dalším tahům a řemenům na želvy ... jsem tahově a řemenově nestálý ... černý Mesh ladí s lunetou a stříbrná spona s pouzdrem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Ja mam tah vyrieseny. Cele leto fungujem takto a som maximalne spokojny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Já mám taky tah vyřešenej. Podle mě nejhezčí kombo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Ahoj všem želvařům! Doma mám nějaké hodinky - Tissot, Hanowa.. další přírůstek bude Seiko - dlouho mám ve hledáčku SRPA75K1. Když jsem se na ně jel podívat do Prahy, měli tam i želvy. Ty jsem znal - kamarád Zdeněk Kortiš /instagram ambasador/ je má.. ale když mi je pan z prodejny podal, že si je mám zkusit, malém mi upadla brada. Ty hodinky snad sednou na každou ruku a limitka Blue Lagoon je parádní! Takže teď mám dilema, co Ježíšek donese...:-D Nejsem moc zasvěcen do limitek, ale kolik jich tak bývá pro ČR? Zda třeba budou ještě koncem roku... Díky a všem fajn den! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Ahoj všem želvařům! Doma mám nějaké hodinky - Tissot, Hanowa.. další přírůstek bude Seiko - dlouho mám ve hledáčku SRPA75K1. Když jsem se na ně jel podívat do Prahy, měli tam i želvy. Ty jsem znal - kamarád Zdeněk Kortiš /instagram ambasador/ je má.. ale když mi je pan z prodejny podal, že si je mám zkusit, malém mi upadla brada. Ty hodinky snad sednou na každou ruku a limitka Blue Lagoon je parádní! Takže teď mám dilema, co Ježíšek donese...:-D Nejsem moc zasvěcen do limitek, ale kolik jich tak bývá pro ČR? Zda třeba budou ještě koncem roku... Díky a všem fajn den!Limitek bývá spíš míň, než víc ... do konce roku bych asi nečekal Našel jsem zajímavou modifikaci, ta se mi opravdu líbí. http://forums.watchuseek.com/f21/%40%40%40-turtle-thread-%40%40%40%40-2716233-573.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Jarett: Tomu říkám odpověď Díky! Dá se zjistit, kolik se třeba v minulosti udělalo limitek? Zda mám prodat kousek ledviny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 (upraveno) Zistit sa to da. Clovek ale robi v zivote jednu zakladnu chybu, a to ze si mysli, ze ma na vsetko este dost casu. Upraveno 29. července 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Seiko Turtle Blue Lagoon máme poslední 2ks, takže nevím, jestli by do Vánoc u nás vydržely. Můžeme je ale zarezervovat / odložit na jméno (v případě, že by to bylo až do Vánoc, tak by asi byla potřeba malá záloha).Modelu Seiko Turtle Padi máme víc, ale po něm je taky trošku větší poptávka. Ahoj všem želvařům!Doma mám nějaké hodinky - Tissot, Hanowa.. další přírůstek bude Seiko - dlouho mám ve hledáčku SRPA75K1. Když jsem se na ně jel podívat do Prahy, měli tam i želvy. Ty jsem znal - kamarád Zdeněk Kortiš /instagram ambasador/ je má.. ale když mi je pan z prodejny podal, že si je mám zkusit, malém mi upadla brada. Ty hodinky snad sednou na každou ruku a limitka Blue Lagoon je parádní! Takže teď mám dilema, co Ježíšek donese...:-DNejsem moc zasvěcen do limitek, ale kolik jich tak bývá pro ČR? Zda třeba budou ještě koncem roku...Díky a všem fajn den! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Já do té Prahy prostě neměl jezdit a ty želvy zkoušet!!! Nikdy by mne nenapadlo, že fakt padnou i na malou ruku!!! A vůbec... jak mi mohly SEIKA chybět ve skříni!! Seiko Turtle Blue Lagoon máme poslední 2ks, takže nevím, jestli by do Vánoc u nás vydržely. Můžeme je ale zarezervovat / odložit na jméno (v případě, že by to bylo až do Vánoc, tak by asi byla potřeba malá záloha).Modelu Seiko Turtle Padi máme víc, ale po něm je taky trošku větší poptávka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Já do té Prahy prostě neměl jezdit a ty želvy zkoušet!!! Nikdy by mne nenapadlo, že fakt padnou i na malou ruku!!! A vůbec... jak mi mohly SEIKA chybět ve skříni!!Zkusil jsem je minulý rok v Liberci ty kdysi pro mě hnusný želvy. Na zápěstí 17cm padly jak prdel na hrnec. Od té doby jsem je nemohl vypustit a když Jaroon postnul zlaté, že je chce pustit, hned jsem je ulovil. Stále mě baví a asi mám na dlouho vystaráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se