Snow Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Odesláno 22. října 2015 (upraveno) O MIDO píši vždy rád. Není to příliš často, ale řekl bych, že se jedná o hodinky vždy více než povedené. Již dlouhá léta se MIDO inspiruje architekturou, začalo to řadou ALL Dial, kde bylo předlohou římské Koloseum. Hodinky, které dnes uvidíte si vzaly vzor opravdu velmi netradiční a to londýnský Big Ben. Hrozně rád bych viděěl ostatní návrhy i ty musely být velmi zajímavé a je možné, že na ně časem přijde řada. Snímky, které jsem si připravil zachycují celý vývoj hodinek, od skic až po finální podobu hodinek, které půjdou do výroby. Už se na ně moc těším. Bude se jednat o malou 250ks limitovanou sérii. Ještě jsem zapomnwl na velmi důležitou věc, vítězný návrhář se jmenuje Sébastien Perrett. zdroj - http://www.watch-insider.com/news/mido-watch-design-contest-sebastien-perret-wins-the-contest/ Edit - ještě mi utekl poslední obrázek Upraveno 22. října 2015 uživatelem Thesis
Kid_A Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Odesláno 22. října 2015 mido mam taky moc rad. mam z te znacky pocit, ze si na nic nehrajou. tenhle kus me bohuzel neoslovil, ale na druhou stranu drzej se brand looku a i strojovna vypada moc pekne
People Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 Zvysne dva navrhy su tu http://contest.mido.chJa som hlasoval za navrh od Erica G.
Snow Odesláno 23. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2015 to People - i když Tě mám v ignorovaných osobách, tenhle příspěvek jsem musel vidět. Děkuji za zbývající dva návrhy, myslel jsem, že jich bude víc. S prominutím , ten návrh Erica Girouda si nemohl myslet ani vážně. Jednak nezapadá vůbec do koncepce MIDO, ale budiž, změna je život, ale nejsem až takový diplomat, abych byl schopný použít nějaké jiné slovo, než že ten návrh je opravdu hnusný. V tomto případě bych už poznal druhé hodinky, které se mi od MIDA zoufale nelíbili. Mohl by si mi říct, co Tě na něm tak zaujalo ? Vždyť druhé dva jsou alespoň jako hodinky, tyhle jsou vskutku futuristické a do koncepce MIDO, která je rostá výstřelků se opravdu nehodí, ale to už se opakuji.
Daemonultimate Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 (upraveno) Hmmm, klobouk dolu, moc pěkný přenesení klasiky Big Benu do současnýho designu se zachováním odkazů na originální prvky jak věže, tak hodin, jak na hodinkách, tak na tahu a ještě za dodržení těch nejmidovatějších znaků. Na první pohled jsem propadl kritice tvaru dýnka hodinek, ale po bližším zkoumání jsem došel k názoru, že ten člověk má ducha designerského génia a soutěž vyhrál rozhodně právem. Takovej kousek od Mido bych měl rád. Upraveno 23. října 2015 uživatelem Daemonultimate
OndraPod Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 Mne se ta kombinace kruhu a ctverce libi hodne. Otazka je, jak to bude pohodlne na ruce. Ale jsou povedene.
sashator Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 Mně se taky moc ten tvar pouzdra líbí, celkově jsou to povedený hodinky. Několik dotazů, na který jsem nenašel odpověď- co bude materiálem (vypadá to na nějakou PVD/DLC úpravu co používají u jiných modelů ne?), jaký má význam ten čtyřkový index a kolik kusů má vlastně limitka mít (všuda píšou 500 ale snow má vlastně podle dýnka pravdu, je tam uvedeno 000/250)
McStinger Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 Pekná práca. Vydarené puzdro, trochu úlet a stále je to Mido. Eric si pomýlil Big Ben s oknami na budove.
cigi Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Všechny tři návrhy mi připadají výtečný, sám nevím, jestli bych hlasoval pro ten, co vyhrál, nebo pro Erica G, jako people. Eric je poněkud povrchnější, zůstal o optiky ciferníku, Sebastian na to šel konceptuálně, celý hodinky jsou jednotný, takže asi vyhrál právem, ale mě na tom vítězném návrhu rozčiluje taková nemotivovanost převislých rohů čtverce z pohledu ciferníku - jako si ček řekne - co to má být ? a otočí hodinky - ejhle, BIG BEN ! ? Na mě ty rohy působí nepatřičně.
PavelK Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Mě se ty hodinky jako takové líbí, asi nejvíc z těch tří návrhů. Ale dokud se nepodívám zespodu, nevidím na nich nic, co by odkazovalo na Big Ben. Vlastně ta čtyřka, ale není to málo?
StefanM Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Tie 4 rohy na puzdre odkazuju na BB, teda podla mna.
Rambo Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Hmm, na obrázku vypadají opravdu skvěle. Krásnej cifr, parádní plastický logo a po dlouhé době nevšední tah, který bych "asi" určitě nevyměnil za řemen.
People Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 neviem ci je to fotka, alebo render. Rozpacite dojmy stale.
People Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 Real dojmy su super. Paradny kus hodiniek! Zozadu su snad este krajsie ako zpredu.
Daemonultimate Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 Real dojmy su super. Paradny kus hodiniek! Zozadu su snad este krajsie ako zpredu.Mně se líběj, díky za fotku a vůbec, kde jsi se to dnes toulal, že jsi nafotil půlku hodinářský výroby, nebo to máš z veletrhu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se