New X-Bob Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2007 (upraveno) :D Jenže já ji nevyhlásil, takže nikomu nic nedám. Jsem lakomý. Ale to jistě víš a jen mě tak zlobíš Ale ten nápad s Caesarem a Neronem není špatný. To se mi zamlouvá. Název kolekce by byl Prim Emperor. A jednotlivé modely podle barev by byly: 1. Červené - Nero (červená = oheň = vypálení Říma) 2. Modré - Caesar (modrá = voda = přechod Rubikonu aneb "Kostky jsou vrženy.") 3. Černé - Titus (černá = popel, zmar, zkáza = za jeho vlády vybuchnul Vesuv) 4. Žluté - Caligula (žluté = ...... = prostě choutky pana Caliguly, k těm mi pasuje žlutá ) Ještě mě teda zcela v zadaných intecích o zbožštění NiGa napadlo Sport MaxiNiG a bude k tomu CD s písničkou MaxiMiG od J.A.R. Messalina by byla zelená verze. Proč by nemohly ty Primky mít jméno Maximus? Jsou velké, maximální.... Nebo něco z jiné mytologie? Thor? Valkýrie? Nebo název jen "2S" - prostě zkratka dvojky sporty Upraveno 10. října 2007 uživatelem New X-Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2007 Ještě mě teda zcela v zadaných intecích o zbožštění NiGa napadlo Sport MaxiNiG a bude k tomu CD s písničkou MaxiMiG od J.A.R. Messalina by byla zelená verze. Proč by nemohly ty Primky mít jméno Maximus? Jsou velké, maximální.... Nebo něco z jiné mytologie? Thor? Valkýrie? Nebo název jen "2S" - prostě zkratka dvojky sporty Thor by šlo. Jsou dost velké na to, aby Thorovo kladivo (Mjollni / Mjollnir) suplovaly a v boji se jimi dala rozbít protivníkovi lebka Špatné ovšem je, že by tam nepasovala ta dvojka (Sport II). V severské mytologii symbolizuje dvojka podřízené postavení. Ještě by se mi líbilo kódové označení Prim Raptor. To zní docela sebevědomě. A těm, co budou mít oranžové indexy, bych říkal Agent Orange, ale to asi neprojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2007 Thor by šlo. Jsou dost velké na to, aby Thorovo kladivo (Mjollni / Mjollnir) suplovaly a v boji se jimi dala rozbít protivníkovi lebka Špatné ovšem je, že by tam nepasovala ta dvojka (Sport II). V severské mytologii symbolizuje dvojka podřízené postavení. Ještě by se mi líbilo kódové označení Prim Raptor. To zní docela sebevědomě. A těm, co budou mít oranžové indexy, bych říkal Agent Orange, ale to asi neprojde A co takhle Uterus............. to taky zní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2007 Prostě SPORT-MAX , větší se už asi dělat nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2007 (upraveno) SPORT-MAXS Áááno Upraveno 10. října 2007 uživatelem maxs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2007 A co takhle Uterus............. to taky zní. Uterus? To jako že se zrodily za těžkých porodních bolestí? Teď jen, čí ta děloha byla:D To už Prim Oderus Urungus zní lépe Ale už se to nějak zvrhává, řekl bych... Zatím se mi nejvíce líbilo Prim Sport Grand či Sport Max. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2007 1) Latinsky mi "druhý" nabídl překladač slovo : Alter AlterGen --- Alter Ego - druhé Já --- "r" - jako pozůstatek Spo R t ANO,jedine ALTER EGO! zni to kazdemu tak nejak povedome! :-)kazdy mame vice podob,tak proc ne PRIM.?! jinak mi taky docela lahodi jednoduse PRIM SPORTO..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBÁK Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2007 PRIM Sport CS ( Coleoptera Scrotus) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 Jak tak koukám, asi nejrozumější bude použít název Sport II. V kolekci by to tedy vypadalo tak, že tam bude Sport Igen 45, Sport Igen 38, Sport II 45. Otázkou je, zda nechat moderní Sport 41 bez dalšího doznačování nebo se jemu pokusit dát nějaké jméno. Když použijeme Sport V, bude se každý ptát, kde pak máme III a IV. Codenis se jmenovaly první hodinky s designem pouzdra, který nyní používá současná generace hodinek Sport, Yacht, Policie a připravené jsou ještě 3 další varianty - mechanický Sport a dva další modely. Codenis byl původně quartzový chronograf a letos na podzim se dočkáme jeho nové verze v mechanice, takže původní název bude žít dál. Z tohoto pohledu se mi jeví, že by model Sport měl mít své originální jméno, byť vychází z platformy definované Codenisem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 Plny souhlas, Sport II znaji vsichni. Pokud ma mit nove jmeno, co takhle sem hodit nejaky navrh. At se nam lepe premysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 V kolekci by to tedy vypadalo tak, že tam bude Sport Igen 45, Sport Igen 38, Sport II 45. Krásně přehledné a logické, ne? Hodinky by pak byly poměrně jednoznačně identifikovatelné - někteří jiní výrobci s tím mají dost problém. Například když vidím "Omega Seamaster Professional 300m" bez přesného čísla modelu, tak vím houby, co si pod tím mám představit. Otázkou je, zda nechat moderní Sport 41 bez dalšího doznačování nebo se jemu pokusit dát nějaké jméno. Když použijeme Sport V, bude se každý ptát, kde pak máme III a IV. Rozhodně bych byl pro zařazení do výše uvedené řady označení. Předpokládám, že III a IV by byly různé ty pokusy z devadesátých let. No v takovém případě pak máte na výběr: - Existenci těch paskvilů d přehlédnete a Sport 41 bude Sport III - Použijete Sport V, k paskvilům se přiznáte a použijete to k demonstraci toho, o kolik jste pokročili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 66 000 Kč s DPH (55 462,18 bez DPH) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 66 000 Kč s DPH (55 462,18 bez DPH) Tak to mě překvapili, podle rozsáhlého vysvětlování jsem čekal cenu přes 100000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watch Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 (upraveno) 66 000 Kč s DPH (55 462,18 bez DPH) Proti tomu jsou limitovane serie jako Spartak nebo Orlik skoro zadarmo.... Upraveno 12. října 2007 uživatelem watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 Názvem Sport V 41 budu ale trošku evokovat písmeno. Zákazníci mi pak budou špekulovat, zda písmeno V neznamená nějaký nový druh skla, když už používáme označení "C" před číslem s velikostí pouzdra, pro hodinky s cylindrickým sklem. To už možná připadá do úvahy "V Sport 41". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 Názvem Sport V 41 budu ale trošku evokovat písmeno. Zákazníci mi pak budou špekulovat, zda písmeno V neznamená nějaký nový druh skla, když už používáme označení "C" před číslem s velikostí pouzdra, pro hodinky s cylindrickým sklem. To už možná připadá do úvahy "V Sport 41". Výborný....(foneticky : fau ajnundfýrciš) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 Názvem Sport V 41 budu ale trošku evokovat písmeno. Zákazníci mi pak budou špekulovat, zda písmeno V neznamená nějaký nový druh skla, když už používáme označení "C" před číslem s velikostí pouzdra, pro hodinky s cylindrickým sklem. To je sice pravda, ale kolikrát budete presentovat ten model zcela isolovaně? A bude-li to ve společnosti ostatních modelů, tak snad každému dojde, že "V" je římská pětka, ne? Označení typu skla můžete uvádět třeba malým písmenem nebo až za označením velikosti pouzdra. Mimochodem, přemýšleli jste o udávání velikosti pouzdra pouze jako S-M-L-XL-XXL, tak jako to máte v té tabulce na webu? Je to sice takové přibližné, ale pro někoho možná i přehlednější. To už možná připadá do úvahy "V Sport 41". Nebo rovnou V41? Slavná "tisíciletá" Říše to dotáhla jen ke trojce, takže by to vypadalo, jak jste skvělí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 66 000 Kč s DPH (55 462,18 bez DPH) Proti tomu jsou limitovane serie jako Spartak nebo Orlik skoro zadarmo.... Co teprve Breitling Superocean Heritage 46, ten je se svými 72k takřka za hubičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 Pekne hodinky, vazne - nejak se mi ale nabizi srovnani se znackou ORSA - delaji limitky 50 kusu (kazde serie), Swiss made, nerez pouzdro, uvnitr ETA, sroubovaci stezejky, celkem precizni zpracovani. WR 300 m. Cena novych cca. 9-10 K czk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 Co teprve Breitling Superocean Heritage 46, ten je se svými 72k takřka za hubičku Breitling Superocean Heritage 46 používá taky kalibr 73 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se