Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To se ti tam nevleze, leda by se to psalo dvěma řadama :lol2:

Mě osobně je značení buřt, klidně tam můžeme rozdat obrázky jak v mateřský školce, ale pak se tu strhne bitva o letadýlko...

• Odpovědi 299
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jestli se tam nakonec budou dávat ty obrázky, tak si zamlouvám dráčka, toho jsem měl ve školce já, je taky z oboru letectví a kosmonautika, takže cajk...jestli měl někdo kyblíček nebo třeba kočičku, má smůlu, musí odstoupit...

Odesláno
  V 5. 12. 2015 v 17:32, Mirek napsal:

Jestli se tam nakonec budou dávat ty obrázky, tak si zamlouvám dráčka, toho jsem měl ve školce já, je taky z oboru letectví a kosmonautika, takže cajk...jestli měl někdo kyblíček nebo třeba kočičku, má smůlu, musí odstoupit...

tak už chápu tu bundu a hasičák

Odesláno
  V 2. 12. 2015 v 23:07, Honza.manta napsal:

Ta pružná podložka na hřídelích pod cifrem má tak zhruba milimetr, tak by neměl být problém těch 0,5 milimetru rozdíl.

I když jsem vystoupil, tak se mi ten projekt čím dál tím víc líbí. Kdyby náhodou vyšlo číslo třináct, viděl jsem, že už tam někdo je, tak bych se přidal. Ale pro mne je třináctka absolutní podmínkou. Třeba proto jsem nakonec prodal prezidentské traktory, protože ta limitka byla jen dvanácti místná a já tudíž neměl třináctku.

Zde si dovoluji ocitovat svůj pokus o návrat do této limitky. V životě by mne nenapadlo, co tím způsobím za bouři v jinak poklidných vodách. Nic jsem si nevynucoval. Vzhledem k tomu, že hodinky nesplňují mé základní požadavky - automat a datum, tak jsem odstoupil. Ale projekt jsem sledoval a zjistil, že mne oslovuje i tak a řekl jsem si, že bych si hodinky přeci jenom vyzkoušel. Motivem bylo i to, že se tím sníží náklady, neboť se odebere víc kusů. Vzhledem k absenci data a automatu, jsem si dal ale sám sobě podmínku, že si je vezmu jedině s třináctkou, aby tam bylo alespoň něco mého. Nebylo to v žádném případě myšleno jako vynucování. Když vidím ty bouřlivé reakce, tak radši po anglicku zmizím. Děkuji RC3 za ochotu a třináctku mu s díky vracím.

A všem, kterých jsem se svou nevhodnou intervencí dotknul, se ještě jednou omlouvám.

Odesláno
  V 5. 12. 2015 v 18:02, Honza.manta napsal:

Zde si dovoluji ocitovat svůj pokus o návrat do této limitky. V životě by mne nenapadlo, co tím způsobím za bouři v jinak poklidných vodách. Nic jsem si nevynucoval. Vzhledem k tomu, že hodinky nesplňují mé základní požadavky - automat a datum, tak jsem odstoupil. Ale projekt jsem sledoval a zjistil, že mne oslovuje i tak a řekl jsem si, že bych si hodinky přeci jenom vyzkoušel. Motivem bylo i to, že se tím sníží náklady, neboť se odebere víc kusů. Vzhledem k absenci data a automatu, jsem si dal ale sám sobě podmínku, že si je vezmu jedině s třináctkou, aby tam bylo alespoň něco mého. Nebylo to v žádném případě myšleno jako vynucování. Když vidím ty bouřlivé reakce, tak radši po anglicku zmizím. Děkuji RC3 za ochotu a třináctku mu s díky vracím.

A všem, kterých jsem se svou nevhodnou intervencí dotknul, se ještě jednou omlouvám.

o tobě tady ty poslední strany nejsou!

humor: jestli obrázek, tak já tam chcu rozštípaný cello :-)

a teď vážně: a co kdybychom se opět vrátili k tématu, jak to "očíslovat", i když chápu, že po bazingce, bundě a dráčkovi to půjde stěží

Odesláno
  V 5. 12. 2015 v 17:04, Kristian.nov napsal:

Ok, můžeme zkusit nečíslovat klasicky a být i trochu originální. Můžeme na dýnko napsat např.: "Roku 2016 vyrobeno 30 kusů těchto leteckých hodinek Prim" a zároveň aby nebyly hodinky úplně anonymní, vygenerovat pro každý kus náhodný pěti místný kód...

Co si o tom myslíte?

Jsem pro uvedení "Roku 2016 vyrobeno 30 kusů těchto leteckých hodinek Prim"  o dál nic 

Odesláno
  V 5. 12. 2015 v 18:16, Honza.manta napsal:

Jenže já to začal = startér jsem bohužel byl já.

Sedlin ma pravdu nic si nezacal a keby aj tak to je len medzi nami dvoma takze tu trinastku si nechaj a ideme dalej ...

Odesláno
  V 5. 12. 2015 v 14:24, Mirek napsal:

Jak říká klasik 'Je mi to p...l!', takže klidně.

Jak víš, že jsem klasik? :)

Hele pánové, když děláme každý rok klubovou dýmku, vždy jsou dohady o čísla a i když se to celkem uklidnilo poslední dobou, tak dříve to byl docela mazec. :boxing:  Ale tohle je fakt materiál. :wallbash: Jinak 2016 1/30 klidně.

No a nechcete tam na dýnku misto obrázků nějaké heslo - "Létáme, abychom zvítězili" používala 310. čs. stíhací peruť, nebo "Ne mnozí, ale mnoho" používala 312. čs. peruť, popřípadě "Jeden jestřáb mnoho vran rozhání" používala 313. čs. peruť. A 311. čs. bombardovací peruť " Na množství nehleďte".

Odesláno
  V 5. 12. 2015 v 18:33, marbrz napsal:

Gentlemani, dost bylo kočkování. Zklidněte vášně , na 12-ku napište Straspola a věnujte čas a energii užitečnějším věcem . Howgh

Marbrzi, děkuju Ti za vstřícný krok, ale po pár hysterických výlevech proti mojí účasti v limitce by mě tyhle hodinky ve sbírce asi nakonec ani netěšily. Mám radost že se povedly věci, na kterých mi od začátku docela záleželo a Vašim hodinkám budou moc slušet (účastníci původních vláken vědí) a tak i nadále fandím. Děkuju Lamiczkovi, protoži dokázal správně přečíst co jsem napsal :lol2: ale už to neplatí, ať má Sedlin klid- opravdu limitku opouštím! Sedlinko, na rozštípaný cello si nech zajít chuť :lol2:  Tom

Odesláno
  V 5. 12. 2015 v 17:04, Kristian.nov napsal:

Ok, můžeme zkusit nečíslovat klasicky a být i trochu originální. Můžeme na dýnko napsat např.: "Roku 2016 vyrobeno 30 kusů těchto leteckých hodinek Prim" a zároveň aby nebyly hodinky úplně anonymní, vygenerovat pro každý kus náhodný pěti místný kód...

Co si o tom myslíte?

Já myslím, že je zbytečné připravovat takovou bejkárnu, zvlášť kvůli jednomu/dvěma lidem... Já jsem pro klasické číslování (např. 8/30).

Já bych nechtěl, aby nebylo poznat, kolikátý je konkrétně můj kus :) Hlavně si myslím, že posledních pár stránek je naprosto zbytečných a moc se mi to v tom nechce už hrabat. Proste kdo má zájem, tak si vybere, z toho co je, ne?

Odesláno (upraveno)

Letecké Prim Sport II s kovovou lunetou a plastickým ciferníkem

post-13836-0-41052900-1449389869_thumb.jpg

post-13836-0-84942200-1449390260_thumb.jpg

post-13836-0-27955100-1449390319_thumb.jpg

Kalibr 68 si každý zajistí sám. Možnost hromadného odservisování.

Cena při 30 účastnících 17 400,-  bez nákladů na strojek a řemen

0. Jagman
1. ensi
2.
3. Sedlin
4.Miroslavek
5. hopsahejsa
6. Jan S.
7. Kristian.nov
8. Jörg8X
9. Denjl
10. dadama
11. Ondrej71
12. marbrz
13. RC3
14.
15.
16.
17. 
18.
19.
20.
21.
22.Miroslávek
23.
24. Mirek
25. bob.zizka
26.
27.
28.
29. Obraz ( číslo je mi jedno )
30. Guzmic

Upraveno uživatelem Honza.manta
Edit do reálu
Odesláno

0. Jagman

1. ensi

2.

3. Sedlin

4.Miroslavek

5. hopsahejsa

6. Jan S.

7. Kristian.nov

8. Jörg8X

9. Denjl

10. dadama

11.

12. marbrz

13. RC3

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.Miroslávek

23.

24. Mirek

25. bob.zizka

26.

27.

28.

29. Obraz ( číslo je mi jedno )

30. Guzmic

Odstupuju, tím pádem je č.11 volné

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...