Kristian.nov Odesláno 3. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Nevim jestli se mám smát nebo brečet... Snažili jsme se tu rozvést diskuzi např. o ručkách - minimum odezvy... Sedlin strávil x času vizualizací ruček - minimum odezvy... Konečně víme cenu ciferníku a taky možnost objednat si matnej i lesklej zároveň - opět téměř žádná odezva... Píšu Sedlinovi, hele co se děje? Má vůbec vo tu limitku ještě někdo zájem?? Schválně vystřelim post o zamlouvání čísel! A teď vidim, že je vlastně úplně jedno jaký budou ručky, ciferník, cena... Důležitý je číslo limitky!! Sorry ale chováte se někteří jak děti ve školce. Upřímně je mi sedmička, i když je to pro mě významný číslo a bylo by pro mě fajn jí na těchhle hodinkách mít, u zadele. Pokud někomu na čísle limitky opravdu záleží víc než na limitce samotný, prosím je k dispozici... Prosím všechny o klid a trochu dospělýho rozumu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 (upraveno) Možná je minimum odezvy dáno celkovou povedeností návrhu ,včetně těch nádherných lomených ruček , na hodinkách není co vylepšovat, druhý číselník je fajn bonus.Já bych to prostě takhle nechal , ale jsem , co se týká limitek, prvnička.PS: strojek už mám připravenej , prachy jsem už taky ulil, odklonil :-) No není to nádhera Upraveno 3. prosince 2015 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Nevím, proč jste mě vyřadili z desítky... Jinak u mne je to jako u Miroslávka. Reagoval jsem na hlasování o ciferníku, ale na ručky ne, protože se mi tak nějak zamlouvaly všechny... 0. Jagman1. ensi2.3. Sedlin4.Miroslavek5. hopsahejsa6. Jan S.7. Kristian.nov8. Jörg8X9. Denjl10. dadama11. Ondrej7112. marbrz13. RC314.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24. Mirek25. bob.zizka26.27.28.29.30. Guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 V 3. 12. 2015 v 11:01, dadama napsal: Nevím, proč jste mě vyřadili z desítky... Jinak u mne je to jako u Miroslávka. Reagoval jsem na hlasování o ciferníku, ale na ručky ne, protože se mi tak nějak zamlouvaly všechny... 0. Jagman1. ensi2.3. Sedlin4.Miroslavek5. hopsahejsa6. Jan S.7. Kristian.nov8. Jörg8X9. Denjl10. dadama11. Ondrej7112. marbrz13. RC314.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24. Mirek25. bob.zizka26.27.28.29.30. GuzmicS tvým jménem na desítce asi moje chyba , pravděpodobně jsem při mém dopisování kopíroval předchozí pořadník, tak promiň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan S. Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 K ručkám jsem se vyjadřoval a nebylo mi to nic platné Vzhledem k tomu, že asi pomalu jdeme do finále, potřebuji vyřešit strojek a proto prosím o pomoc - neměl by někdo z přítomných stroj k prodeji? Mám sice doma nějaké staré Primky, ale vůbec netuším, co v nich je. Děkuji za rady a tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Jest li máš Prim sport II, tak OK nebo něco otevři a koukni , je li pod setrvačkou vyraženo 68.1 nebo 68.3 nebo 68.4. Pokud by jsi neměl , tak jeden strojek 68.4 mám , věnuji ti ho , ale musel bys nechat asi dát na servis , hodně se předbíhají, tak kdyžtak SZ V 3. 12. 2015 v 11:09, Jan S. napsal: K ručkám jsem se vyjadřoval a nebylo mi to nic platné Vzhledem k tomu, že asi pomalu jdeme do finále, potřebuji vyřešit strojek a proto prosím o pomoc - neměl by někdo z přítomných stroj k prodeji? Mám sice doma nějaké staré Primky, ale vůbec netuším, co v nich je. Děkuji za rady a tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan S. Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Díky moc, večer je otevřu a zjistím, kdyžtak bych napsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Když se tu řeší strojky nevěděl by někdo kde bych mohl ten muj nechat odservisovat? Bydlim v německu a v cz bývam málo tak by byla nejlepší cesta to někomu poslat poštou. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 (upraveno) V 3. 12. 2015 v 11:45, bob.zizka napsal: Když se tu řeší strojky nevěděl by někdo kde bych mohl ten muj nechat odservisovat? Bydlim v německu a v cz bývam málo tak by byla nejlepší cesta to někomu poslat poštou. DíkyPosílám sem http://www.antik-prim.cz/o-nas/ - viz. sekce servis Upraveno 3. prosince 2015 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Díky za info. Tahle možnost mne nenapadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 hošani mám takovej tuch, že šecko co má datumku obdélníkovou a je to na růčo a je od primu, má 68. resp. podle tohodle kriterie jsem šel na aukru po tom cenove přijatelnym a jednou sem sehnal čistou 68.4 a po druhý 68.4 s plotnama z 68.3. :-) a to se snese :-) každym pádem, domluvil sem s valjouxem, že by nám, pokud nás teda pár bude, ten hromadnej servis udělal. V tomhle případě by za servis, bez výměny vadných součástek, bylo účtováno cécéá čtyři kila i s poštou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 jo, čísla to je boj teda nevim, jestli je číslo až tak důležitý, ale pro někoho teda asi jo..... zkuste se lidi co máte čísla, který chce někdo jinej a bez něj do toho nepude zamyslet nad tím, jestli to číslo fakt nutně potřebuje.... minimálně dva další členové by do toho pak asi šli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Já pokud nebudu mít čtyřiadvacítku, tak pro mě ztrácí život smysl, budu mít zpackaný Vánoce a Novýho roku se už ani nebudu chtít dožít, takže kdyby si někdo dělal na číslo 24 zálusk, ať na to raději urychleně zapomene! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan S. Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 V 3. 12. 2015 v 12:06, Sedlin napsal: hošanimám takovej tuch, že šecko co má datumku obdélníkovou a je to na růčo a je od primu, má 68. resp. podle tohodle kriterie jsem šel na aukru po tom cenove přijatelnym a jednou sem sehnal čistou 68.4 a po druhý 68.4 s plotnama z 68.3. :-) a to se snese :-)každym pádem, domluvil sem s valjouxem, že by nám, pokud nás teda pár bude, ten hromadnej servis udělal. V tomhle případě by za servis, bez výměny vadných součástek, bylo účtováno cécéá čtyři kila i s poštou.V tom případě nejspíš bude pasovat to, co mám doma a přihlásil bych se do hromadného servisu. Na jisto potvrdím, až je otevřu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 (upraveno) jen na chvilku jsem zauvažoval se do seznamu přidat, ale vždy mě odradí vzhled čísla 7. Autoři, není možné tu sedmičku srovnat do řady? Na mě to stále dělá dojem, že je vyvrácená a kazí celkový vzhled.** Upraveno 3. prosince 2015 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 V 3. 12. 2015 v 12:46, eloga napsal: jen na chvilku jsem zauvažoval se do seznamu přidat, ale vždy mě odradí vzhled čísla 7. Autoři, není možné tu sedmičku srovnat do řady? Na mě to stále dělá dojem, že je vyvrácená a kazí celkový vzhled.**Ale ta sedmička není vyvrácená. Svisle i vodorovně má stejné zkosení jako ostatní čísla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 no já nevím, na mě to dělá ten dojem, přesto dík za info.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Do hromadného odservisování bych šel taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Zdravím chlapci, Nějak jsem tuto akci nesledoval a dnes byl požádán o servis. Chápu dobře že bude 68ička montována na cifr bez datumu? Jinak cena je za servis rozumného stroje. Pokud bude nějaká totální rezatina bude cena trochu jinde. Pokud někdo nemá stroj tak nějaký najdu. A prosím posílat včetně natahovačky s korunkou, v jakém koliv stavu. Je blbý si říkat o peníze předem, ale pokud přijdou s hodinkami nebude se muset řešit co komu zaplatit. V případě že budu odesílat hotové na jednu adresu. To se ale ještě nechá dořešit. Zatím V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Za sebe děkuji předem, nějaký strojek mám a chápu to tak správně , že při zasílání strojku bych ti k němu přibalil dohodnutou částku za servis + něco na hromadné odeslání ? V 3. 12. 2015 v 15:14, valjoux napsal: Zdravím chlapci, Nějak jsem tuto akci nesledoval a dnes byl požádán o servis. Chápu dobře že bude 68ička montována na cifr bezdatumu? Jinak cena je za servis rozumného stroje. Pokud bude nějaká totální rezatina bude cena trochu jinde. Pokud někdo nemá stroj tak nějaký najdu. A prosím posílat včetně natahovačky s korunkou, v jakém koliv stavu. Je blbý si říkat o peníze předem, ale pokud přijdou s hodinkami nebude se muset řešit co komu zaplatit. V případě že budu odesílat hotové na jednu adresu. To se ale ještěnechá dořešit.Zatím V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se