Přejít na obsah

Letecké Prim Sport II s kovovou lunetou

Doporučené příspěvky

Nevim jestli se mám smát nebo brečet...

Snažili jsme se tu rozvést diskuzi např. o ručkách - minimum odezvy... Sedlin strávil x času vizualizací ruček - minimum odezvy... Konečně víme cenu ciferníku a taky možnost objednat si matnej i lesklej zároveň - opět téměř žádná odezva...

Píšu Sedlinovi, hele co se děje? Má vůbec vo tu limitku ještě někdo zájem?? Schválně vystřelim post o zamlouvání čísel!

A teď vidim, že je vlastně úplně jedno jaký budou ručky, ciferník, cena... Důležitý je číslo limitky!!

Sorry ale chováte se někteří jak děti ve školce. 

Upřímně je mi sedmička, i když je to pro mě významný číslo a bylo by pro mě fajn jí na těchhle hodinkách mít, u zadele. Pokud někomu na čísle limitky opravdu záleží víc než na limitce samotný, prosím je k dispozici... 

Prosím všechny o klid a trochu dospělýho rozumu... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 299
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Možná je minimum odezvy dáno celkovou povedeností návrhu ,včetně těch nádherných lomených ruček , na hodinkách není co vylepšovat, druhý číselník je fajn bonus.

Já bych to prostě takhle nechal , ale jsem , co se týká limitek, prvnička.

PS: strojek už mám připravenej , prachy jsem už taky ulil, odklonil  :-)

No není to nádhera post-13836-0-90045900-1446289800.jpg

Upraveno uživatelem Miroslávek
Odkaz ke komentáři

Nevím, proč jste mě vyřadili z desítky... Jinak u mne je to jako u Miroslávka. Reagoval jsem na hlasování o ciferníku, ale na ručky ne, protože se mi tak nějak zamlouvaly všechny...

0. Jagman
1. ensi
2.
3. Sedlin
4.Miroslavek
5. hopsahejsa
6. Jan S.
7. Kristian.nov
8. Jörg8X
9. Denjl
10. dadama
11. Ondrej71
12. marbrz
13. RC3
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24. Mirek
25. bob.zizka
26.
27.
28.
29.
30. Guzmic

Odkaz ke komentáři

V 3. 12. 2015 v 11:01, dadama napsal:

Nevím, proč jste mě vyřadili z desítky... Jinak u mne je to jako u Miroslávka. Reagoval jsem na hlasování o ciferníku, ale na ručky ne, protože se mi tak nějak zamlouvaly všechny...

0. Jagman

1. ensi

2.

3. Sedlin

4.Miroslavek

5. hopsahejsa

6. Jan S.

7. Kristian.nov

8. Jörg8X

9. Denjl

10. dadama

11. Ondrej71

12. marbrz

13. RC3

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24. Mirek

25. bob.zizka

26.

27.

28.

29.

30. Guzmic

S tvým jménem na desítce asi moje chyba , pravděpodobně jsem při mém dopisování kopíroval předchozí pořadník, tak promiň.

Odkaz ke komentáři

K ručkám jsem se vyjadřoval a nebylo mi to nic platné :)

Vzhledem k tomu, že asi pomalu jdeme do finále, potřebuji vyřešit strojek a proto prosím o pomoc - neměl by někdo z přítomných stroj k prodeji? Mám sice doma nějaké staré Primky, ale vůbec netuším, co v nich je. Děkuji za rady a tipy.

Odkaz ke komentáři

Jest li máš Prim sport II, tak OK nebo něco otevři a koukni , je li pod setrvačkou vyraženo 68.1 nebo 68.3  nebo 68.4. Pokud by jsi neměl , tak jeden strojek 68.4 mám , věnuji ti ho , ale musel bys nechat asi dát na servis , hodně se předbíhají, tak kdyžtak SZ

V 3. 12. 2015 v 11:09, Jan S. napsal:

K ručkám jsem se vyjadřoval a nebylo mi to nic platné :)

Vzhledem k tomu, že asi pomalu jdeme do finále, potřebuji vyřešit strojek a proto prosím o pomoc - neměl by někdo z přítomných stroj k prodeji? Mám sice doma nějaké staré Primky, ale vůbec netuším, co v nich je. Děkuji za rady a tipy.

Odkaz ke komentáři

V 3. 12. 2015 v 11:45, bob.zizka napsal:

Když se tu řeší strojky nevěděl by někdo kde bych mohl ten muj nechat odservisovat? Bydlim v německu a v cz bývam málo tak by byla nejlepší cesta to někomu poslat poštou. Díky

Posílám sem http://www.antik-prim.cz/o-nas/  - viz. sekce servis

Upraveno uživatelem Miroslávek
Odkaz ke komentáři

hošani

mám takovej tuch, že šecko co má datumku obdélníkovou a je to na růčo a je od primu, má 68. resp. podle tohodle kriterie jsem šel na aukru po tom cenove přijatelnym a jednou sem sehnal čistou 68.4 a po druhý 68.4 s plotnama z 68.3. :-) a to se snese :-)

každym pádem, domluvil sem s valjouxem, že by nám, pokud nás teda pár bude, ten hromadnej servis udělal. V tomhle případě by za servis, bez výměny vadných součástek, bylo účtováno cécéá čtyři kila i s poštou.

Odkaz ke komentáři

jo, čísla to je boj :D teda nevim, jestli je číslo až tak důležitý, ale pro někoho teda asi jo..... zkuste se lidi co máte čísla, který chce někdo jinej a bez něj do toho nepude zamyslet nad tím, jestli to číslo fakt nutně potřebuje.... minimálně dva další členové by do toho pak asi šli  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Já pokud nebudu mít čtyřiadvacítku, tak pro mě ztrácí život smysl, budu mít zpackaný Vánoce a Novýho roku se už ani nebudu chtít dožít, takže kdyby si někdo dělal na číslo 24 zálusk, ať na to raději urychleně zapomene!

Odkaz ke komentáři

V 3. 12. 2015 v 12:06, Sedlin napsal:

hošanimám takovej tuch, že šecko co má datumku obdélníkovou a je to na růčo a je od primu, má 68. resp. podle tohodle kriterie jsem šel na aukru po tom cenove přijatelnym a jednou sem sehnal čistou 68.4 a po druhý 68.4 s plotnama z 68.3. :-) a to se snese :-)každym pádem, domluvil sem s valjouxem, že by nám, pokud nás teda pár bude, ten hromadnej servis udělal. V tomhle případě by za servis, bez výměny vadných součástek, bylo účtováno cécéá čtyři kila i s poštou.

V tom případě nejspíš bude pasovat to, co mám doma a přihlásil bych se do hromadného servisu. Na jisto potvrdím, až je otevřu...

Odkaz ke komentáři

jen na chvilku jsem zauvažoval se do seznamu přidat, ale vždy mě odradí vzhled čísla 7.

Autoři, není možné tu sedmičku srovnat do řady? Na mě to stále dělá dojem, že je vyvrácená a kazí celkový vzhled.

**

Upraveno uživatelem eloga
Odkaz ke komentáři

V 3. 12. 2015 v 12:46, eloga napsal:

jen na chvilku jsem zauvažoval se do seznamu přidat, ale vždy mě odradí vzhled čísla 7.

Autoři, není možné tu sedmičku srovnat do řady? Na mě to stále dělá dojem, že je vyvrácená a kazí celkový vzhled.

**

Ale ta sedmička není vyvrácená. Svisle i vodorovně má stejné zkosení jako ostatní čísla...
Odkaz ke komentáři

Zdravím chlapci, Nějak jsem tuto akci nesledoval a dnes byl požádán o servis. Chápu dobře že bude 68ička montována na cifr bez

datumu? Jinak cena je za servis rozumného stroje. Pokud bude nějaká totální rezatina bude cena trochu jinde. Pokud někdo nemá stroj tak nějaký najdu. A prosím posílat včetně natahovačky s korunkou, v jakém koliv stavu. Je blbý si říkat o peníze předem, ale pokud přijdou s hodinkami nebude se muset řešit co komu zaplatit. V případě že budu odesílat hotové na jednu adresu. To se ale ještě

nechá dořešit.

Zatím V.

Odkaz ke komentáři

Za sebe děkuji předem, nějaký strojek mám a chápu to tak správně  , že při zasílání strojku bych ti k němu přibalil dohodnutou částku za servis + něco na hromadné odeslání ? 

V 3. 12. 2015 v 15:14, valjoux napsal:

Zdravím chlapci, Nějak jsem tuto akci nesledoval a dnes byl požádán o servis. Chápu dobře že bude 68ička montována na cifr bez
datumu? Jinak cena je za servis rozumného stroje. Pokud bude nějaká totální rezatina bude cena trochu jinde. Pokud někdo nemá stroj tak nějaký najdu. A prosím posílat včetně natahovačky s korunkou, v jakém koliv stavu. Je blbý si říkat o peníze předem, ale pokud přijdou s hodinkami nebude se muset řešit co komu zaplatit. V případě že budu odesílat hotové na jednu adresu. To se ale ještě
nechá dořešit.
Zatím V.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...