Mirek Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Jak říká klasik 'Je mi to p...l!', takže klidně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 (upraveno) V 5. 12. 2015 v 14:22, Denjl napsal: Za těchto okolnosti souhlasím s Kristianem.... Aby se kvůli někomu kdo se proste sprajcne odstupovali lidi, kteří by to jinak chtěli, to me přijde krajně hloupý..... Sent from my iPhone using Tapatalktvl, Dane, ten kluk je tady chvilu, nasál někde slovní spojení "vážený člen" a myslí si, že straspolovi musí uhnout, protože se mylně domnívá, že jde o váženého člena. Hloupý není, že odstopil, já se mu nedivim. Hloupý jsou ty "šprajcovací ultimáta" podmiňující účast! V 5. 12. 2015 v 14:24, Mirek napsal: Jak říká klasik 'Je mi to p...l!', takže klidně.ty mě mateš! takže já jsem klasik??? Upraveno 5. prosince 2015 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Nechci jít proti proudu, ale já zase chápu, že když má někdo všechny limitky odsud se stejným číslem , že chce zase stejný.Možná by příště stálo za uvážení ohlásit , kdy bude spuštěn rezervace čísel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 (upraveno) V 5. 12. 2015 v 14:31, Miroslávek napsal: Nechci jít proti proudu, ale já zase chápu, že když má někdo všechny limitky odsud se stejným číslem , že chce zase stejný.Možná by příště stálo za uvážení ohlásit , kdy bude spuštěn rezervace čísel.zájemci z dřívejších seznamů dostali SZ před vykopnutím příspěvku s rezervací čísel edit: ne před. minutu po. takže to není přesně to uvážení, co navrhuješ, ale úplně lemplovský to taky ne, řek bych Upraveno 5. prosince 2015 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 V 5. 12. 2015 v 14:34, Sedlin napsal: zájemci z dřívejších seznamů dostali SZ před vykopnutím příspěvku s rezervací číselTo sem nevěděl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 V 5. 12. 2015 v 14:39, Miroslávek napsal: To sem nevěděl ...já vim, protožes nebyl v těch dřívejších seznamech, jinak bys ji taky dostal, neboj ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 (upraveno) Se nebojim :-) , ale raději jsem si "objednal" dvoje .... Upraveno 5. prosince 2015 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan S. Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 U mě na číslování nezáleží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 No, " objednal " , i když v uvozovkách asi není správnej termín , prostě bych o ně měl zájem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 V 5. 12. 2015 v 14:46, Jan S. napsal: U mě na číslování nezáleží.A na velikosti ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan S. Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 V 5. 12. 2015 v 14:48, Miroslávek napsal: A na velikosti ? U hodinek ani na velikosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Ja dostal SZ o rezervaci.... Stejne jako myslim vsichni, kdo v tom jel vodzacatku.... V 5. 12. 2015 v 14:31, Miroslávek napsal: Nechci jít proti proudu, ale já zase chápu, že když má někdo všechny limitky odsud se stejným číslem , že chce zase stejný.Možná by příště stálo za uvážení ohlásit , kdy bude spuštěn rezervace čísel. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 (upraveno) V 5. 12. 2015 v 15:26, Denjl napsal: Ja dostal SZ o rezervaci.... Stejne jako myslim vsichni, kdo v tom jel vodzacatku.... Sent from my iPhone using TapatalkJj, už mi to psal Sedlin, já v tom prvním seznamu nebyl, tak jsem to nevěděl .....a považuji to za velmi korektní Upraveno 5. prosince 2015 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 V 5. 12. 2015 v 14:11, Kristian.nov napsal: Taky to můžeme vočislovat jako limitku Davosy. 1 ze 30 a hotovo!zkuste zapřemýšlet nad něčím jiným V 5. 12. 2015 v 14:22, Sedlin napsal: jsem pro!Ostatně ze stejných důvodů tak máme v plánu Liberty a Davosa není z důvodů jiných. Hádám. Co, financi? vyjádřete se, prosím, všichni, kteří máte zájem, zda souhlasíte s číslováním jeden z 30.Pokud ano, očíslujem to taktvl, to je zas prdel. Nečekaně V 5. 12. 2015 v 14:25, Sedlin napsal: tvl, Dane, ten kluk je tady chvilu, nasál někde slovní spojení "vážený člen" a myslí si, že straspolovi musí uhnout, protože se mylně domnívá, že jde o váženého člena. Hloupý není, že odstoupil, já se mu nedivim. Hloupý jsou ty "šprajcovací ultimáta" podmiňující účast!váženým členem se staneš hýkáním do každýho vlákna, tos nevěděl? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 SZ před seznamem opravdu byla a tak by to asi mělo být kdo dřív přijde ten dřív mele. Kdo může v klidu říct že ten či onen je pro limitku důležitější když se jedná o číslo co chtěj dva a jeden z dotyčných pak limitku opustí? Na čísle jako takovém mi zas tak moc nesejde. Je to fajn bonus ale líbí se mi ta práce co odvedli tvůrci a tak i když to bude bez čísel tak pro mne ok. I kdyby tam bylo L.E 30/201? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 (upraveno) V 5. 12. 2015 v 15:46, financ napsal: 1. zkuste zapřemýšlet nad něčím jiným 2. tvl, to je zas p...l. Nečekaně 3. váženým členem se staneš hýkáním do každýho vlákna, tos nevěděl? :-) ad1. tak zapřemýšlet můžem, to určitěě ;-) ale nemusíme. Ostatně mě je to značení, dle slov klasika "pr.del", mě jde na těch hodinkách o lunetu a plastickej cifr.A teď už taky o ten čas a úsilí, co jsme tomu dali. ad2. sem se neptal na povolení. hádal sem, že davosa je očíslovaná tak jak je, aby se to takhle nemlelo. Liberty jsme s tímhle vykopli, protože ty spory o čísla byly u každý limitky. ad3. to a nejenom... V 5. 12. 2015 v 16:08, bob.zizka napsal: SZ před seznamem opravdu byla a tak by to asi mělo být kdo dřív přijde ten dřív mele. Kdo může v klidu říct že ten či onen je pro limitku důležitější když se jedná o číslo co chtěj dva a jeden z dotyčných pak limitku opustí? Na čísle jako takovém mi zas tak moc nesejde. Je to fajn bonus ale líbí se mi ta práce co odvedli tvůrci a tak i když to bude bez čísel tak pro mne ok. I kdyby tam bylo L.E 30/201? může / nemůže. Může každej, ostatně proč by kdokoli nemohl.Holt ale někdy někoho to može nas.rat, nenaděláš nic ;-) Upraveno 5. prosince 2015 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 To je zase bouře ve sklenici vody. Nevím co lítalo po SZ a vlastně je to fuk. Obsese místních členů už se probírají tady (doporučuji všem nováčkům navštívit, ať ví do jaké party se to vlastně dostali ), ale vážně, čísla u limitek chápu, že jsou tací, kteří mají svá oblíbená a drží si zuby nehty sérii a není jich tu málo. Dokonce dokážu pochopit i Mantu, proč prodal traktory se lvem, prostě někdo čísla neřeší, někdo si na nich ujíždí tak, že mu to umí zabít celý hodinky - já vím, psychiatr by se tu určitě vyřádil, ale tak to prostě je. Strašák imho nenapsal nic jinýho, že je náhradníkem na 12 a celkem to chápu, beztak má všechno jen do sbírky (tipuju) a proč by si kupoval něco, co by nejspíš nakonec prodal, stejně jako Manťák, protože by ho to sralo.... Marbrz zbytečně vyměkl, ale je to celkem pochopitelný i vzhledem k tomu, co se tu rozpoutalo. Pokud mu nevadí si vybrat jiný číslo, ať tak udělá a kdyby jo, tak si nechá 12 a Tom má smůlu, protože byl druhej. Nic těžkýho bych na tom neviděl. Navíc ještě nejsou ani zálohovky, tam se teprve dělí zrno od plev a proto bych chápal i tu rezervaci, kdyby to nedopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Ok, můžeme zkusit nečíslovat klasicky a být i trochu originální. Můžeme na dýnko napsat např.: "Roku 2016 vyrobeno 30 kusů těchto leteckých hodinek Prim" a zároveň aby nebyly hodinky úplně anonymní, vygenerovat pro každý kus náhodný pěti místný kód...Co si o tom myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Já bych tam chtěl 23x?9 BAZINGA! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Chtěl bych číslo 31 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se