KralJan Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Ahoj, nevíte někdo něco o téhle variantě. Jestli jsem to pochopil jsou už nějaký roky starý ale nikde jsem nic nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Podle všeho se jedná o chronografy, resp. jejich pozdější náramkovou interpretaci, které byly součástí lunárního modulu Buzze Aldrina na misi Apollo 11. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 V 26. 4. 2022 v 22:14, Frantik napsal: Není zac, hod fotky Tady jedna fotka. Cvaknuto jen tak narychlo, pořádně jsem je ještě ani nezkoumal, protože na to nebyl čas a chci na to mít klid Takže zítra Už se těším. Jinak na foto možná (resp. určitě) vypadají na mou ruko hodně velké, ale v reálu to tak zlé opravdu není a troufám si říct, že nepřesahují ruku. Možná je to i tím, že ačkoliv mám obvod těch cca 17cm, tak nemám ruku úplně "dokulata" Navíc jak jsem psal, tak oproti těm starým Casio, ačkoliv jsou +/- stejné, ne-li větší, tak opticky vypadají naopak menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 A tady ještě jen pro úplnost foto těch starých Casio a Apple Watch, které jsem doteď nosil. Neukamenujte mě, pokud to někoho pohorší, tak to smažu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 @Sprite máš to pěkné (ty Bulovy). Výhoda nákupu u Helveti je i v tom, že máš seřízený chronograf, já kupoval z USA a přišlo to rozhozené a pár kluků to taky tak mělo. Naštěstí se to dá jednoduše napravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 @tombas Taky jsem to seřizoval. To bylo první, co jsem udělal Velká vteřinovka byla malino doprava a na malém ciferníku chrona zase byla ručička posunuta malinko doleva a neseděla přesně na nulu Ale měl jsem to načteno tady z fóra, jak to upravit. A píše se o tom tuším i v návodu. Co mě ale zarazilo, tak že při seřizování času na těch Casio hodinkách nemá korunka žádnou "vůli". Při sebemenším pootočení s ní se nepatrně pohne i ručička. A u těch Bulov je trošku vůle, že když malinko pootočím korunkou, tak než se "chytí" i ručička, tak to má trošku prodlevu a navíc i ta samotná ručička má malinko tendenci se volně hýbat (nevím jak to popsat ). Ale snad je to vlastnost a ne chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Na většině hodinek takové mikro vůle jsou, je to dáno konstrukcí, aby všechna soukolí mohla fungovat bez velkého tření a hladce do sebe zapadat. Popravdě jsem to nikdy neřešil a teď to na Bulovách nechci zkoušet, abych si nerozhodil přesně seřízený čas. Každopádně by ty vůle neměly být takové, aby se při přetočení hodinek ručička samovolně viditelně pohnula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ultrawatch Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Mám je asi 3 týdny z neofiko obchodu a přišly seřízené. Nebylo třeba nic ladit a dělají mi jen radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Ta lumi je ovšem tragická a nasvícené vydrží asi tak 5 minut . Ještěže máme mobil, abychom věděli, kolik je hodin . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 kuwa ja si je snad zase budu muset popáté koupit, nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Ty si taky blazen Ale taky bych je zase ponosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 před 2 hodinami, tombas napsal: @Sprite máš to pěkné (ty Bulovy). Výhoda nákupu u Helveti je i v tom, že máš seřízený chronograf, já kupoval z USA a přišlo to rozhozené a pár kluků to taky tak mělo. Naštěstí se to dá jednoduše napravit. Tak na tomto meši sú parádne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 před 30 minutami, Pivas napsal: Ty si taky blazen Ale taky bych je zase ponosil. Tak vidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Před hodinou, Frantik napsal: kuwa ja si je snad zase budu muset popáté koupit, nebo co Takže jsem v klidu, koupím je pak od tebe :-)). Už dva týdny po nich pokukuju taky, zase, ale jen po třetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Jo :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 před 2 hodinami, lemon napsal: Tak na tomto meši sú parádne Díky, @Sprite mě zase po delší době přiměl je oprášit a dát na ruku a jsou fakt super a to už jsem chvílema uvažoval, že bych je pustil dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 před 2 minutami, tombas napsal: Díky, @Sprite mě zase po delší době přiměl je oprášit a dát na ruku a jsou fakt super a to už jsem chvílema uvažoval, že bych je pustil dál. Tak to jsem rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 nie, nie, nepredám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se