only Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Odesláno 8. října 2007 Tak jsem si tedy dovolil založit nové téma, abych nepletl jedno téma do druhého. Foundryman a Andreas napsali, že "nějaké" dýmky by byly. Jak jste vy dva na tom tedy s jejich kouřením. Jste pravidelní a náruživí kuřáci, či pouze jenom když je příležitost. Jaké tabáčky. Docela mě to zajímá, protože se mě celkem celoživotně potvrzují určité skupiny lidí, které mají společný např. jeden zájem, ale pak se postupem začne zjišťovat, že to nekončí pouze u jednoho zájmu, ale je toho mnohem víc. Zkrátka je to tak, že určité profily lidí tíhnou k určitím věcem a tak by mě to zajímalo jak je to s milovníky hodinek. Only.
Foundryman Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Odesláno 8. října 2007 Já přes den kouřím cigarety z důvodu neustálých rušivých činností. Fajfku v klidu večer, tabák mám aktuálně Larsen.
ballover Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Odesláno 8. října 2007 Dýmka ano, teda než mi jí manželka, prý omylem vyhodila, protože ležela i s příslušenstvím ve staré igelitce na balkóně, neboť v bytě nepatřičně zapáchala... Takže vyhlížím novou. Tabák, naposledy tuším Scandinavian mix s výraznou příchutí vanilky, docela ujde, ještě mám jeden v garáži. Co by mě ale fakt zajímalo, co nosí dýmkaři za hodinky. Podle mě se k dýmce hodí nejlépe Longines Master Coll.
jas361 Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 Dobrý téma, dýmku kouřím asi pět let, jen dýmku a doutníky, cigarety né. Dýmek mám 9, a to 4 Benty,2 Bent Army a 3 Army, všechny jsou z briaru(vřesovec). Dýmka, když se kouří tak z jedné jen jednou denně, proto jich mám víc. Jinak tabák to se různí podle nálady a chutě. Nejraději mám dánský Orlík, čistý bez příchutě a nebo anglické mixtury. Ze začátku jsem kouřil holansdský typ Cavendish, je takový lehčí akorát vhodný pro začátečníky.
Jeremy Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 Dýmek mám několik a po 10 letech pokusů jsem se ustálil na následujících tabácích a už neexperimentuji: - bílý Caledonian jako lehký voňavý nevtíravý tabáček do společnosti, kde jsou dámy - cokoli od Mac Baren když mám náladu na silnější ne tak provoňený, nebo do hospody. Nejčastějí Mixture. - když jsem sám a mám čas si ho vychutnat, nejradši mám uzený Balkan Sobranie. Nicméně v posledních letech spíš dávám přednost doutníkům - jsou skladnější a bezúdržbové, i když dýmka je lepší.
Andreas Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 No tak s těmi doutníky taky souhlasím, ale dýmka je dýmka... Kouřím vyjímečně, tak jednou za týden Co se týká tabáku, v poslední době asi nejraději Savinelli (ten modrý, lehce marcipánový) nebo MB vanilla No. 1. Tak, a teď mě ukamenujte ...
Leclerc Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 Dýmku jsem kdysi ještě docela nedávno kouřil. Pak mne chytly do spárů cigarety a nějaký čas nepustily... Teď zřídkakdy doutník - no moc bezúdržbové nejsou - dolívat vodu do humidoru, provětrat, občas přeskládat... Dýmek mám několik, preferuju tvar Billiard a Dublin. Co se týče tabáků, tak jsem vyzkoušel snad všechny, které kdysi na trhu byly. Největší lahůdkou pro mne zůstaly: Balkan Sobranie Mac Baren Roll Cake Mac Baren Dark Twist Mac Baren Plumcake Mac Baren Navy Flake Dunhill My Mixture 965 Takže momentálně nekouřím, ale mám moc dobrý pocit z toho, že je tu mám na stojánku a že kdykoli bude chuť, tak... Co mne nejvíce na této vášni rmoutí, je to, jak pomalu ale jistě mizí ty Tabáky a Trafiky, kde maji výběr, kde dělá někdo, kdo tomu rozumí, kde si můžete zapálit... a kde strávíte spoustu času, aniž byste si něco koupili... Nějak ta dýmka a její příslušenství nepatří do této doby konzumu a spotřebního zboží Made in China. Přeji dobrý kouř
Conrad Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Odesláno 14. října 2007 (upraveno) Leclerc napsal: Dýmku jsem kdysi ještě docela nedávno kouřil. Pak mne chytly do spárů cigarety a nějaký čas nepustily... Teď zřídkakdy doutník - no moc bezúdržbové nejsou - dolívat vodu do humidoru, provětrat, občas přeskládat... Dýmek mám několik, preferuju tvar Billiard a Dublin. Co se týče tabáků, tak jsem vyzkoušel snad všechny, které kdysi na trhu byly. Největší lahůdkou pro mne zůstaly: Balkan Sobranie Mac Baren Roll Cake Mac Baren Dark Twist Mac Baren Plumcake Mac Baren Navy Flake Dunhill My Mixture 965 Takže momentálně nekouřím, ale mám moc dobrý pocit z toho, že je tu mám na stojánku a že kdykoli bude chuť, tak... Co mne nejvíce na této vášni rmoutí, je to, jak pomalu ale jistě mizí ty Tabáky a Trafiky, kde maji výběr, kde dělá někdo, kdo tomu rozumí, kde si můžete zapálit... a kde strávíte spoustu času, aniž byste si něco koupili... Nějak ta dýmka a její příslušenství nepatří do této doby konzumu a spotřebního zboží Made in China. Přeji dobrý kouř Pokud nebydlíš tak daleko od Prahy mohu doporučit Království dýmek pana Hingara ve Štěpánské ulici určitě si vybereš a ještě tam spoustu času prokecáš.BTW a kromě toho si můžeš za mizerných 200 kč předplatit internetovou podobu časopisu Briar a to je stejně pěkné počteníčko jako Watch magazine Upraveno 14. října 2007 uživatelem Conrad
Conrad Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Odesláno 14. října 2007 Jeremy napsal: Dýmek mám několik a po 10 letech pokusů jsem se ustálil na následujících tabácích a už neexperimentuji: - bílý Caledonian jako lehký voňavý nevtíravý tabáček do společnosti, kde jsou dámy - cokoli od Mac Baren když mám náladu na silnější ne tak provoňený, nebo do hospody. Nejčastějí Mixture. - když jsem sám a mám čas si ho vychutnat, nejradši mám uzený Balkan Sobranie. Nicméně v posledních letech spíš dávám přednost doutníkům - jsou skladnější a bezúdržbové, i když dýmka je lepší. skladnější a bezúdržbové Ale také bezosobní, dýmka je část tebe
falkkon Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Ahoj dýmkaři. Vždycky mi v dětství moc voněla Amfora,nebo Amphora?(byla to vůně vzdáleného prohnilého kapitalizmu ) Občas když jsem v trafice a padne mi oko na tabáky,tak ji nevidím.Prodává se ještě?
Andreas Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Více o tabácích i dýmkách: http://www.tabaky.cz/index.php?action=welcome http://www.dymka.net/bb/
Leclerc Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Conrad napsal: Pokud nebydlíš tak daleko od Prahy mohu doporučit Království dýmek pana Hingara ve Štěpánské ulici určitě si vybereš a ještě tam spoustu času prokecáš. Vím, vím. Už jsem tam nějaký ten čas prokecal... A na to jak malý je to krcálek, má opravdu velký výběr.
Leclerc Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 falkkon napsal: Ahoj dýmkaři. Vždycky mi v dětství moc voněla Amfora,nebo Amphora?(byla to vůně vzdáleného prohnilého kapitalizmu ) Občas když jsem v trafice a padne mi oko na tabáky,tak ji nevidím.Prodává se ještě? Amphora se bohužel v Čechách neprodává - asi tak dva roky... před tím tu ale dlouhá leta byla k dostání - dokonce jí bylo asi šest druhů. Nemyslím, že by ukončili výrobu... takže v cizině jí nejspíš mají.
railmaster Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Leclerc napsal: Amphora se bohužel v Čechách neprodává - asi tak dva roky... před tím tu ale dlouhá leta byla k dostání - dokonce jí bylo asi šest druhů. Nemyslím, že by ukončili výrobu... takže v cizině jí nejspíš mají. Hlavne Full Aroma - tá čokoládová vôňa ma vždy zobrala. Hoďte sem nejaké foto - naj z vašich fajok.
Andreas Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 (upraveno) první - dýmka a hodinky po pradědečkovi druhá - moje oblíbená pěnovka, když byla ještě panna třetí - na tuto mám políčeno fajfka1.bmpNačítání informací p_novka.bmpNačítání informací Upraveno 16. října 2007 uživatelem Andreas
Andreas Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 pokud jsou špatně vidět ty hodinky na fotce s fajfkou, tak ještě jednou zde sólo...
Skeleton Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 V dymce Cellini Clasico nebo Nappa Valley, ale posledni dobou z casovych duvodu spise cigaretovy Javaanse Jongens (pulcikovy) ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se