Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím. Chystáme se v zimě na hory do zahraničí. Mám nové gibu hodinky za 16tisíc a nerad bych si je tam zničil až třeba sebou seknu o zem. Na netu jsem moc informací nenašel, tak se ptám tady. Myslíte že pokud by taková situace nastala, že by to šlo zaplatit z cestovního pojištění? Koukal jsem, že pokud Vám ztratí zavazadla, tak Vám to normálně proplatí. Fungovalo by to i u hodinek? Pokud by se hodinky zničili a nešlo nevztahovalo by se na ně pojištění, šlo by to případně udělat tak, že by se pak ztratilo zavazadlo, do které jsem si je zrovna dal? Díky za rady.

Odesláno (upraveno)

Mockrát děkuji. Vím, že bych si je na lyže mohl nechat v hotelu. Ale zase mi přijde na nic koupit si hodinky, abych je pak nikde nenosil, protože bych se o ně bál.

Upraveno uživatelem Suchos
Odesláno (upraveno)

Nedají Ti nic.Je to podobné, jako když jdeš do bazénu a necháš si hodinky v zamknuté skříňce.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Takže mi nic nedají? Ten řemínek je taky problém no. Šel by případně reklamovat, pokud bych mu dal na frak na sněhu? Asi jsem si nevybral vhodné hodinky do náročných podmínek.

Odesláno

Ty hodinky by něco vydržet měly. Sice mají deklarovanou vodotěsnost, ale pokud není řemínek vodotěsný, což pochybuju že bude, pak se na to záruka určo nevztahuje.
Pokud je chceš nosit nonstop a zkusit co vydrží, pak nahraď kožený řemen něčím vhodným: http://www.strapshop.cz/nato-kaucuk-guma/
Po lyžích to pak zase můžeš vrátit zpět.

Odesláno (upraveno)

Pokud se ti vejdou pod bundu tak bych to neresil, pokud spadnes tak tvrde ze bys je rozbil budes mit asi jiny starosti nez koukat na hodinky, normalni pady do snehu musi vydrzet. Navic je tam Quartz takze tolik nebudou trpet otresy, ja nosim na lyze automaty a nikdy jsem nemel problem.

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Zdravím. Chystáme se v zimě na hory do zahraničí. Mám nové gibu hodinky za 16tisíc a nerad bych si je tam zničil až třeba sebou seknu o zem. Na netu jsem moc informací nenašel, tak se ptám tady. Myslíte že pokud by taková situace nastala, že by to šlo zaplatit z cestovního pojištění? Koukal jsem, že pokud Vám ztratí zavazadla, tak Vám to normálně proplatí. Fungovalo by to i u hodinek? Pokud by se hodinky zničili a nešlo nevztahovalo by se na ně pojištění, šlo by to případně udělat tak, že by se pak ztratilo zavazadlo, do které jsem si je zrovna dal? Díky za rady.

Neříká se tomu úřední řečí Pojistný podvod? K tomu asi rady na veřejném fóru nedostaneš.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...