Vitaire Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Zdravím,Vánoce se blíží a říkám si, že bych si pod stromeček pořídil nějaké pěkné hodinky, abych rozšířil svou chabou sbírku, která čítá pouhé dva kousky. Chtěl bych samozřejmě automaty, ale co se týče designu nejsem si už tak jistej. Mám G-shocky a pak oranžová Monstra, takže by to chtělo něco odlišného. Líbilo by se mi něco ve stylu IWC Mark XV nebo Breitling Navitimer. Oboje je naprosto mimo můj rozpočet, ale věřím, že by mohlo být něco slušného do max. 8 až 10 tisíc. Děkuju za každou radu.
Rufanius Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Koukni třeba na ZENO Basel...celkem slušný pilotky s ETA strojkem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rufanius Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 nebo takhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ruiz.aw Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 A co Seiko sarg007. http://www.shoppinginjapan.net/sarg007
Rufanius Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Ještě mě napadly Hamiltonky ale jsou trošku výš... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ensi Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Hamiltony z inzerce: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/89024-hamilton-khaki-field-h70455133
Vitaire Odesláno 10. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Tak zatím se mi líbí nejvíc Hamiltony a Zeno. Zkusím projít jejich modely a uvidím. Třeba se ještě něco objeví v prodejním vlákně, do Vánoc je zatím hodně času.
Povidláček Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Jestli se ti líbí Marky XV tak by se ti mohly líbit ty moje Hamiltony Officer Handwinding (viz podpis) U nich by ses do 10 vešel a je to ruční nátah což by k baterkovým géčkám a automatickým monstrům mohlo být příjemné doplnění a zpestření. Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk
Vitaire Odesláno 10. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Jestli se ti líbí Marky XV tak by se ti mohly líbit ty moje Hamiltony Officer Handwinding (viz podpis) U nich by ses do 10 vešel a je to ruční nátah což by k baterkovým géčkám a automatickým monstrům mohlo být příjemné doplnění a zpestření.Odesláno z mého GT-I8200N pomocí TapatalkMusím říct, že se mi moc líbí. Mrknu na ně a rozhodnu se. Chci pod stromečkem něco najít.
vintage Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 (upraveno) Já bych taky volil Hamilton. Je jich ted pár v inzerci, sice menší, ale to jsou MK15 taky. ... Upraveno 10. listopadu 2015 uživatelem vintage
HDS1200 Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 (upraveno) Tady máš slušnej výběr za dobrý peníze. http://www.citizenky.cz/ Upraveno 11. listopadu 2015 uživatelem HDS1200
Vitaire Odesláno 13. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Tady máš slušnej výběr za dobrý peníze. http://www.citizenky.cz/Citizeny si mi líbí, ale teď bych chtěl do sbírky konečně nějaké Swiss made.
Michal Petrán Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Taková malá poznámka k tématu,Zena pilotky jsme si koupili s otcem každý jedny před třemi lety,jedny byly v opravě dvakrát a druhé po třetí reklamaci vráceny peníze......tím nechci plivat na ZENO, ale to už není asi náhoda,navíc oprava jedněch ve Švajcu 2 měsíce..... dafák
Rufanius Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Já osobně žádné zkušenosti osobní se ZENO nemám ale co znám jejich majitele tak nikdo nic takového neříkal (samozřejmě nikdo se tím asi chlubit nebude) ale Hamiltonky jsou rozhodně nejlepší volba v této kategorii...
monreale Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 ...já osobní zkušenost s hodinkami ZENO, nechci psát značkou, protože za značku už je nepovažuju, mám dvojí:první případ - vráceny obratem do TOVYSU - nelícovala stopovací sek. ručka, smítko pod sklem, které mělo být za příplatek safírové (ploché),ale bylo evidentně minerální (vypouklé), druhý odstrašující případ - viz můj příspěvek ve vlákně ALPINA vs. ZENO... ...hodinky pod stromeček bych radši hledal jinde...
Vitaire Odesláno 16. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Ne, že bych byl bez názoru, ale rád si nechám poradit a nepřijde mi jako náhoda, že na ZENO je tady více negativních příspěvků, takže Hamiltony jsou jasná volba. Teď už jen vybrat správný model.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se