metvis Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Už to vypadalo, že rok 2015 bude ve znamení chronokrocení a celý rok odchodím na ruce s Casio v quartzu za 2k Avšak nakonec s radostí oznamuji novou akvizici, a to sice kultovní bondovky 2531.80 - s myšlenkou nákupu jsem si pohrával už v únoru, když inzeroval Bobisek, nakonec akvizice toho samého kusu proběhla minulý týden od Kostry. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chosef76 Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Pogratuluji i tady. Máš krásný, ověřený hodinky, který Ti budou dělat radost. JakTě sleduji, tak (narozdíl od mnoha z nás) máš chronobundus plně pod kontrolou. Někdy bychom zase mohli zajít na kávu. ;-)
metvis Odesláno 15. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Díky Pepo - zdá se, že ten chronobundus se mi fakt daří kontrolovat - uvidíme na jak dlouho budou tyto SMP "definitivní" Jinak hlásím, že lumi po deseti letech stále ve formě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bobisek Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Gratuluji I když musím zároveň říct, že mi v zásadě ani nijak nechybí, jako správný konzumerista už ovšem začínám pokukovat po Seamaster 300 Spectre
metvis Odesláno 18. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Vlnky forever... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lukas1234 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 moc hezké, taky o nich pořád uvažuji....ty vlnky jsou nádherné....
metvis Odesláno 25. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Nově na řemínku od Zrna... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
metvis Odesláno 15. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 Akvizován mesh. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vintage Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 Já si nemůžu pomoct, ale na originálním tahu jsou stejne nejlepší :-)
clockyclock Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 Ten mešák se k nim vubec nehodi
reno.f Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 Pěkný přírustek a opravdu na origo tahu jsou nej...
metvis Odesláno 15. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 Ten mešák se k nim vubec nehodi A mně se zase mesh líbí asi nejvíc;) Už jsem otestoval origo tah, řemen od Zrna (ostatně fotky výše) i různé Nato a mesh mi zatím vychází jako vítěz
PEtrS Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Jinak hlásím, že lumi po deseti letech stále ve formě... Já mám 16let starý kousek a svítí víc a déle než většina mých výrazně novějších hodinek.
tomcatt Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Pěkný přírustek a opravdu na origo tahu jsou nej...Tak tak, original je len jeden.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se