Přejít na obsah

Vyjasnění pravidel prodeje -UP/rezervace

Jeremy

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci, prosím o úpravu / explicitní označení rezervace v pravidlech.

Jde o to, že na jedné straně pravidla UP říkají "5 dnů", na druhé straně je správnou a zavedenou praxí rezervace hlásit ve chvíli rezervace.

Jeden nerudný kolega mě totiž obvinil, že UPuju po jednom dni svou rezervací a mně to vadí. Hodinky se samozřejmě prodaly, inzerát je uzavřen - ale pro příště a pro ostatní.

Díky

Odesláno

Myslím, že info o rezervaci je naprosto v pořádku. Když ho tam člověk nedá, tak ho může bombardovat dalších několik zájemců a pouze takto se tomu může předejít. Samozřejmě může docházet ke zneužití, ale snad se to neděje

Odesláno

Ja jsem tam taky nedaval rezervaci a kazdemu zejemci jsem pak trpelive odepisoval s tim, ze je to rezervovane, a nechci to upovat kvuli pravidlum.. Ale rad bych mel jasno.

Odesláno

Tady máte SIbiřova slova na téma rezervace:

"zatim se to moc nezneuziva, az tomu tak bude, bude to tez postihnuto. slusnou hranici urcuji modi."

Odesláno
  V 15. 11. 2015 v 15:55, Jeremy napsal:

OK, rozumím - snad to takto bude stačit i místnímu fízláctvu.

Starosti nekterych bych chtel mit...  :frusty:

Odesláno

Vzpomínám na dobu, kdy byla povolena diskuse i v prodejních vláknech. Vše se řešilo otevřeně a nebyl prostor pro pochybný hodinky  a skryté aukce. A co se toho člověk dozvěděl...Jojo, to byly časy...  :crying_anim:

Odesláno

Jako kafemlejnek a tedy i já se tedy budu opakovat. :D

Prostor pro pochybné hodinky tady není ani dnes. Pokud se objeví nějaká pochybnost, nejasnost, nebo problém, je diskuze v inzerátu akceptována a ponechána až do objasnění. 

Skryté aukce jsou skryté a tedy byly, jsou a budou. Ale to v naprosto výjimečných případech. A pokud se objeví, moderátoři reagují odpovídajícím způsobem.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...