Jeremy Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Kluci, prosím o úpravu / explicitní označení rezervace v pravidlech. Jde o to, že na jedné straně pravidla UP říkají "5 dnů", na druhé straně je správnou a zavedenou praxí rezervace hlásit ve chvíli rezervace. Jeden nerudný kolega mě totiž obvinil, že UPuju po jednom dni svou rezervací a mně to vadí. Hodinky se samozřejmě prodaly, inzerát je uzavřen - ale pro příště a pro ostatní.Díky
sashator Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Myslím, že info o rezervaci je naprosto v pořádku. Když ho tam člověk nedá, tak ho může bombardovat dalších několik zájemců a pouze takto se tomu může předejít. Samozřejmě může docházet ke zneužití, ale snad se to neděje
nAscA Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Ja jsem tam taky nedaval rezervaci a kazdemu zejemci jsem pak trpelive odepisoval s tim, ze je to rezervovane, a nechci to upovat kvuli pravidlum.. Ale rad bych mel jasno.
Honza.manta Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Rezervace a při hromadných prodejích informace o odprodání části nabídky se za UP nepovažují.
michalval Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Tady máte SIbiřova slova na téma rezervace: "zatim se to moc nezneuziva, az tomu tak bude, bude to tez postihnuto. slusnou hranici urcuji modi."
Jeremy Odesláno 15. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 OK, rozumím - snad to takto bude stačit i místnímu fízláctvu.
nAscA Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 V 15. 11. 2015 v 15:55, Jeremy napsal: OK, rozumím - snad to takto bude stačit i místnímu fízláctvu.Starosti nekterych bych chtel mit...
Jeremy Odesláno 15. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 V 15. 11. 2015 v 16:00, nAscA napsal: Starosti nekterych bych chtel mit... To mi povídej..
straspol Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Vzpomínám na dobu, kdy byla povolena diskuse i v prodejních vláknech. Vše se řešilo otevřeně a nebyl prostor pro pochybný hodinky a skryté aukce. A co se toho člověk dozvěděl...Jojo, to byly časy...
filo-boxer Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Jako kafemlejnek a tedy i já se tedy budu opakovat. Prostor pro pochybné hodinky tady není ani dnes. Pokud se objeví nějaká pochybnost, nejasnost, nebo problém, je diskuze v inzerátu akceptována a ponechána až do objasnění. Skryté aukce jsou skryté a tedy byly, jsou a budou. Ale to v naprosto výjimečných případech. A pokud se objeví, moderátoři reagují odpovídajícím způsobem.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.