Přejít na obsah

Ukradené hodinky - UN, Rolex, IWC, atd.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 126
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To ne, žaka a ary jsou kolem 30k, a ty jsou hodně populární.

Neni ara jako ara... takovy hyacintovy klidne kolem 500 000 kobaltovy jeste vic.

Odesláno (upraveno)

Spíš to chce kvalitní trezor a hlavně správně nainstalovanej a čím větší (těžší) tím lepší.

Kamaradovo rodicum vlezli do baraku, svazali mamku, tatkovi nechali volny ruce... a pak prisla pistole k hlave s otázkou otevres ten trezor? Meli to otipovany a sli hodne najisto... Jak jsou jednou vevnitr, tak moc moznosti nezbyva.. Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Kamaradovo rodicum vlezli do baraku, svazali mamku, tatkovi nechali volny ruce... a pak prisla pistole k hlave s otázkou otevres ten trezor? Meli to otipovany a sli hodne najisto... Jak jsou jednou vevnitr, tak moc moznosti nezbyva..

Tak to je fakt psycho co tady čtu. Myslel jsem, že tohle se může stát v Bronxu nebo Moskvě, ale ne tady...

Odesláno

Pri takychto povedzme zbierkach je potrebne mat vsetko na roznych miestach. t.j. krabice inde a hodinky kazde inde. Treba to mat rozmiestnene po celom dome resp byte a. Vtedy je vacsia sanca ze vam ukradnu len jedni popripade iba krabicu. Druha vec je ta ze ludia sa velmi radi chvalia a nikdy neviete kto vas pocuje pri vedlajsom stole. Napr v restike, kaviarni a podobne

Těch pár co má člověk doma. Jinak samozřejmě trezor jinde než bydlíš, žejo..

Odesláno

To jo, ale pokud je to dohromady pres 100 litru, uz clovek vcelku riskuje.

Ja to skladuju jinde a doma mi muzou ukrast tak leda televizi a playstation.

Navic mam dojezd vochranky 5-7 minut a kamery.

Podle me je na techdle vecech nejblbejsi to naruseni soukromi... :(

Odesláno

Jistotu nemá člověk nikdy. Pro ilustraci, nám zmizely věci z bezpečnostního sejfu zřízeného v rakouské bance. Viník nezjištěn, bez náhrady.

Odesláno

Jistotu nemá člověk nikdy. Pro ilustraci, nám zmizely věci z bezpečnostního sejfu zřízeného v rakouské bance. Viník nezjištěn, bez náhrady.

To si děláš srandu ne? Jak je možné, že banka nic neuhradila?

Odesláno

Hlavně nemáš jak prokázat, co reálně ve schránce máš. Pak nemá cenu dál spekulovat o kradoucích zaměstnancích, protiprávní spolupráci bank se složkami státu, politickou objednávkou a objednávkou oz.

Odesláno

Dobře ale ty schránky jsou snad pojištěné na určitou částku a snad musí být k dispozici kamerové záběry?

Odesláno

...a snad musí být k dispozici kamerové záběry?

Ty záběry možná jsou - ale pokud ano, mají je oni a ne ty. Dokazování čehokoliv je těžké. Ty budeš tvrdit, žes tam měl milion a našels tam jen sto tisíc. Oni budou tvrdit, že nejsou k dispozici žádné jiné záběry kromě tvého přístupu ke schránce. A také být nemusí...

Mohla se dělat zrovna "údržba kamerového systému", "výměna média" nebo jen byl chvilkový výpadek protože ti, co ty systémy obsluhují, si všimli, žes tam uložil milión...

Odesláno

K čemu pak ta schránka je?Máme jednu v Čr a jednu ve Španělksu a každá z nich je pojištěná na jistou částku. Platíme jim nemalé peníze, tak je nepřípustné, aby za to nenesli odpovědnost...

Odesláno (upraveno)

Tak, stále je to statisticky jedno z nejbezpečnějších uložení. Systém bankovních schránek stojí pouze na elementární důvěře. V případě problémů máš prakticky nulovou šanci na náhradu.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno

V případě, že chceš mít 100% jistotu, musíš mít podepsáno co a kam si uložil. V případě schránky k ní přistupuješ sám a jen ty sám víš, co do ní ukládáš. A v případě problémů je to tvrzení proti tvrzení. V tu chvíli záleží jen a jen na bance, jak se k tomu postaví. Ty budeš jen smutně koukat.

Statisticky je strašně malá pravděpodobnost, že by se ze schránky něco ztratilo, ale...

Odesláno

Ty povídačky o tom že Vám někdo vybral schránku jsou více než úsměvné. Pustí mě dovnitř, klič do dvířek mají oni z banky, klíč od schránky mám pouze já a  Hudini tam nikde nedělá.

Ke schránce také pustí jen mně. Přístup tam může jen PČR a to s příkazem od státního zástupce.

Chodím tam poměrně často a vkládám tam i vybírám věci a NIKDY PROBLÉM ! Dělám v ranku kde tohle takhle funguje a neznám nikoho kdo by měl negativní zkušenost s tím, že by se něco ztratilo z bankovní schránky.

Trezor doma je na nic, nebo repsektive na zvážení každého, ale je to velice nebezpečné a navíc malicherné, navíc přesvědčovat sám sebe, že ho nikomu a nikdy neotevřeš.

Odesláno

Ty záběry možná jsou - ale pokud ano, mají je oni a ne ty. Dokazování čehokoliv je těžké. Ty budeš tvrdit, žes tam měl milion a našels tam jen sto tisíc. Oni budou tvrdit, že nejsou k dispozici žádné jiné záběry kromě tvého přístupu ke schránce. A také být nemusí...

Mohla se dělat zrovna "údržba kamerového systému", "výměna média" nebo jen byl chvilkový výpadek protože ti, co ty systémy obsluhují, si všimli, žes tam uložil milión...

Jen jsem chtěl říci, že ty detektivky a filmy  blbnou lidi. Kdyby se tohle reálně stalo tak banka je v hajzlu !!!! Důvěra se to jmenuje. :-)

Odesláno

Ať má banka sebelepší systém a já neříkám, že nemají, tak vždy proti tomuto systému pracuje jeden nezanedbatelný faktor - lidský faktor. Banky své systémy pořád vylepšují a člověk vždy vymýšlí, jak to očurat. Bývalý tchán pracoval v sektoru bankovních bezpečnostních systémů a podněty na změny a vylepšení vždy vycházely z bank na základě přímých negativních zkušeností se zaměstnanci. Kdyby někdy napsal knihu, bylo by to velice zajímavé čtení...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...