Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V roce 2011 se objevil skandál v rozporu uváděného a reálně použitého strojku značky Panerai. Je to téma již pár let zaprášené, ale i tak by mě zajímalo, jestli šlo o pravdu či fikci. V té době jsem již na fóru byl, ale na tohle téma si vůbec nevzpomínám.

http://xtrememeantime.forumotion.com/t8207-panerai-movement-scandal

http://www.network54.com/Forum/353391/thread/1320595343/The+mysterious+PAM318

Pěkné namlsání:

PAM318e.jpg

panerai318y.jpg

414q.jpg

414n.jpg

A údajná realita:

318n.jpg

318o.jpg

318b.jpg

318e.jpg

318l.jpg

Odesláno (upraveno)

Už jsem tu diskuzi na toto téma někde zahlédl. Akorát to teď nemůžu najít. Až dorazí Mitak určitě tam nasměřuje, byl u toho IMO taky.

Každopádně je to slušnej fail.

//edit: Než to na tem Ajpedu naťukám... Frantik byl rychlejší :)

Upraveno uživatelem Maxel
Návštěvník YPO
Odesláno

taky se tam píše, že jim Bonati nabídl výměnu strojku .... co si myslíte že je v těch base zadeklovanejch Panerai ? Zlatej stroj ? .... u Valžuku to bylo to samý ..... todle je brutus, ale Bonati se k tomu postavil čelem, takže panika se nekoná

Odesláno (upraveno)

Tak to nesouhlasim, kdyby je neotevřeli, jak by to dopadlo pak? Značka jako je tahle si to nejen že nemůže, ale nemá vůbec co dovolit. Do hajzlu se všema zpětnejma omluvama. Proč si to takhle pěkně nenafotili do svých reklam.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Návštěvník YPO
Odesláno
  V 24. 11. 2015 v 19:15, Daemonultimate napsal:

Tak to nesouhlasim, kdyby je neotevřeli, jak by to dopadlo pak? Značka jako je tahle si to nejen že nemůže, ale nemá vůbec co dovolit. Do hajzlu se všema zpětnejma omluvama.

tohle je evidentně jeden případ (další sem nenašel) - je tam i spekulace, že to je předprodejní kus který byl k nahlédnutí v butiku a zřejmě opustil bránu = možná se dělá velbloud z komára - správnej panerista by to prodal jako raritu za mičudu ;)

Odesláno (upraveno)

Takže jakym čelem se k tomu Bonati postavil? Pánové jedná se o předprodejní kus a náhodou našel svého majitele, vše je v pořádku, klidně spěte a nebo pardon, chyba v procesu bude napravena. Původně mě zajímalo, jestli je to vůbec možný, teď už vidim, že je.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Návštěvník YPO
Odesláno
  V 24. 11. 2015 v 19:19, Daemonultimate napsal:

Takže jakym čelem se k tomu Bonati postavil? Pánové jedná se o předprodejní kus a náhodou našel svého majitele, vše je v pořádku, klidně spěte a nebo pardon, chyba v procesu bude napravena.

nevím, já s ním na kafe nechodím a paniku nešířím, akorát jsem si to zkusil celý přečíst - jo a nezasáhlo to celej svět - bylo jenom 150ks i když na jiném webu sem čet, že dokonce 300

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak kdyby to byl takovej skandal, tak si to vsichni nechaj votvirat a byly by toho plny internety. Todle vypada spis na tu vzacnost.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak treba je Panerai ve vetsi ucte nez tebou nezminena znacka, tudiz se jim da vic vodpustit.

Návštěvník YPO
Odesláno

vono to může být taky vlastně správně - jenom v katalogu je chyba tisku u označení strojku

Návštěvník YPO
Návštěvník Mitak
Odesláno

No bóže no. To se furt volá po levnějších hodinkách a když je kdysi zkusmo udělali, tak je málem ukamenovali ;-)))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...