Daemonultimate Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 V roce 2011 se objevil skandál v rozporu uváděného a reálně použitého strojku značky Panerai. Je to téma již pár let zaprášené, ale i tak by mě zajímalo, jestli šlo o pravdu či fikci. V té době jsem již na fóru byl, ale na tohle téma si vůbec nevzpomínám. http://xtrememeantime.forumotion.com/t8207-panerai-movement-scandal http://www.network54.com/Forum/353391/thread/1320595343/The+mysterious+PAM318 Pěkné namlsání: A údajná realita: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Jojo, to uz tady nejde je :-) Hustej fuckup! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 (upraveno) Už jsem tu diskuzi na toto téma někde zahlédl. Akorát to teď nemůžu najít. Až dorazí Mitak určitě tam nasměřuje, byl u toho IMO taky. Každopádně je to slušnej fail. //edit: Než to na tem Ajpedu naťukám... Frantik byl rychlejší Upraveno 24. listopadu 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Bylo by mi divný, kdyby se to tu neprobíralo. I tak je to dobrý ukázat těm, co to neviděli, udělat s Panerai takovou zkušenost, to bolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Jojo, elton hadra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 taky se tam píše, že jim Bonati nabídl výměnu strojku .... co si myslíte že je v těch base zadeklovanejch Panerai ? Zlatej stroj ? .... u Valžuku to bylo to samý ..... todle je brutus, ale Bonati se k tomu postavil čelem, takže panika se nekoná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 (upraveno) Tak to nesouhlasim, kdyby je neotevřeli, jak by to dopadlo pak? Značka jako je tahle si to nejen že nemůže, ale nemá vůbec co dovolit. Do hajzlu se všema zpětnejma omluvama. Proč si to takhle pěkně nenafotili do svých reklam. Upraveno 24. listopadu 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Tak to nesouhlasim, kdyby je neotevřeli, jak by to dopadlo pak? Značka jako je tahle si to nejen že nemůže, ale nemá vůbec co dovolit. Do hajzlu se všema zpětnejma omluvama.tohle je evidentně jeden případ (další sem nenašel) - je tam i spekulace, že to je předprodejní kus který byl k nahlédnutí v butiku a zřejmě opustil bránu = možná se dělá velbloud z komára - správnej panerista by to prodal jako raritu za mičudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 (upraveno) Takže jakym čelem se k tomu Bonati postavil? Pánové jedná se o předprodejní kus a náhodou našel svého majitele, vše je v pořádku, klidně spěte a nebo pardon, chyba v procesu bude napravena. Původně mě zajímalo, jestli je to vůbec možný, teď už vidim, že je. Upraveno 24. listopadu 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Takže jakym čelem se k tomu Bonati postavil? Pánové jedná se o předprodejní kus a náhodou našel svého majitele, vše je v pořádku, klidně spěte a nebo pardon, chyba v procesu bude napravena.nevím, já s ním na kafe nechodím a paniku nešířím, akorát jsem si to zkusil celý přečíst - jo a nezasáhlo to celej svět - bylo jenom 150ks i když na jiném webu sem čet, že dokonce 300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Rád bych si s nim to kafe dal tohle by mě moc zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Tak kdyby to byl takovej skandal, tak si to vsichni nechaj votvirat a byly by toho plny internety. Todle vypada spis na tu vzacnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Trochu mi to připomnělo jednu značku, kde se k tomu taky postavili čelem, ale stejně jsme je roztrhali na hadry a to nešlo o strojek, ale jo, u Panerai to bude ta vzácnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Tak treba je Panerai ve vetsi ucte nez tebou nezminena znacka, tudiz se jim da vic vodpustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Asi máš pravdu, bohužel. Já to tak u výrobců nastavený nemám, ale mnohdy i tak kupovat musim. Smiř se a zapomeň, v tomto případě mě k tomu ale nic nenutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 (upraveno) O důvod víc trvat v téhle kategorii na průhledném dýnku... Upraveno 24. listopadu 2015 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 vono to může být taky vlastně správně - jenom v katalogu je chyba tisku u označení strojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 jo je to tak - OP XXIX ---- tam sem měl začít http://www.chrono24.com/en/panerai/pam-318-new-york-boutique---brooklyn-bridge-limied-edition-of-150pcs--id2265280.htmhttp://www.chrono24.com/en/panerai/luminor-collection-luminor-marina-logo-brooklyn-bridge-special-series-ref-pam-318--id2789321.htmhttp://www.chrono24.com/en/panerai/luminor-marina-logo-brooklyn-bridge---pam318---ungetragen--id3859348.htm a takle vznikaj fámy, pomluvy, lži a zločin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 No bóže no. To se furt volá po levnějších hodinkách a když je kdysi zkusmo udělali, tak je málem ukamenovali ;-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 EXCLUSIVE Panerai Calibre OP XXIX Máte pravdu, vše je tak, jak má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se