Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moc díky, je to opravdu sazka na jistotu. Jsou to moje čtvrté Omegy a musím konstatovat, že tyto mají pro mě největší šmrnc.

A ještě jedná fotka dvou Profesionálů  :gunsmilie:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Připojuji se s gratulací! SMP jsou nejpohodlnější hodinky co jsem kdy měl. Nestárnoucí klasika...

Odesláno

Všem moc díky :-)..už se na něj zařizuje nějaký pěkný strap...takže počítám, že před Vánoci bude lehká proměna :-)

Jinak tohle jsou moje 4-te Omegy a berou mě úplně nejvíc :-)Tokový jeden menší mezistupeň před RLX :-D

Odesláno

A teď si představ, že jsou fajnšmekři co si ty plechový lunety nechávají zestárnout uměle :-D Mě nějaký ten šrám na svých plechových SMP nevadí, beru je jako tooly, ale stejně si koupím do foroty novou, stojí pakatel...

Jinak tady ta keramika je fakt krásná, to klobouček ;-) 

Odesláno

V minulosti jsem SMP uz mel, ale byli v chronu...byli super...ale na tyto v keramice opravdu nemaji. Jsou to pekne hodinky za docela slusny peniz. Dnes jsem mel cestu okolo Dusaka a koukl jsem do vylohy, byli tam v stejnem provedeni mezi ostatnimi a jeste jednou jsem si ujistil, ze jsou nadherne. Jsem z nich stale nadseny! Delaji +0,5 sekund za den, takze take parada :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...