mmaass Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Tak mam od vcerejsku nove mazliky. Ocekaval jsem, ze me chiti...ale ze na TOLIK, to jsem netusil :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mmaass Odesláno 28. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 A ještě jedna z blízka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavel23 Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Supr výběr, perfektně sedí na ruce. Patří do mého hledáčku a doufám, že se dočkáme.
Sborez Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 JJ, jsou ukrutně krásný na ruce, gratuluji k výběru a taky jsou adeptem na další kus.
mmaass Odesláno 28. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Moc díky, je to opravdu sazka na jistotu. Jsou to moje čtvrté Omegy a musím konstatovat, že tyto mají pro mě největší šmrnc.A ještě jedná fotka dvou Profesionálů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Gratuluju- dlouho mě nechávaly keramický SMPčka chladným, ale postupně jsem si k nim našel cestu, hlavně naživo jsou prostě skvělý
ave1112 Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Ulala tak to ano:-) velka gratulaaaaacia mas to velmi pekne a velmi dobra volba toz a viac fotiek by som poprosil:-)
African Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Velká gratulace, jsou to perfektní hodinky pro každou situaci
Rufanius Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Léty prověřená klasika a tvar, moc dobrá volba - gratulace.
vintage Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Připojuji se s gratulací! SMP jsou nejpohodlnější hodinky co jsem kdy měl. Nestárnoucí klasika...
bobi Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Velká gratulka ke krásným hodinkám,ať slouží..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mechac Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Gratuluju! Baví mě pořád stejně už skoro rok :-))
mmaass Odesláno 1. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Všem moc díky :-)..už se na něj zařizuje nějaký pěkný strap...takže počítám, že před Vánoci bude lehká proměna :-)Jinak tohle jsou moje 4-te Omegy a berou mě úplně nejvíc :-)Tokový jeden menší mezistupeň před RLX :-D
vintage Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 A teď si představ, že jsou fajnšmekři co si ty plechový lunety nechávají zestárnout uměle :-D Mě nějaký ten šrám na svých plechových SMP nevadí, beru je jako tooly, ale stejně si koupím do foroty novou, stojí pakatel... Jinak tady ta keramika je fakt krásná, to klobouček ;-)
šíma Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Zřejmě se jedná o nějaký okrajový význam slova pakatel, se kterým jsem se dosud nesetkal...
mmaass Odesláno 2. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 V minulosti jsem SMP uz mel, ale byli v chronu...byli super...ale na tyto v keramice opravdu nemaji. Jsou to pekne hodinky za docela slusny peniz. Dnes jsem mel cestu okolo Dusaka a koukl jsem do vylohy, byli tam v stejnem provedeni mezi ostatnimi a jeste jednou jsem si ujistil, ze jsou nadherne. Jsem z nich stale nadseny! Delaji +0,5 sekund za den, takze take parada :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se