Laversity Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Behěm podzimu jsem měl možnost vyzkoušet na zápěstí několik kousků od pro mě dosud takřka neznámé značky Ball. Protože mám radší obrázky než dlouhé psaní přikládám pár fotek kterými jsme tu chtěl potěšit členy fora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Kde jsi zkoušel? Teda jestli to nebylo Brno a teď nevím, byly ve Vídni? Díky za fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Když jsme u toho, dostal jsem hlášku, že BALL plánuje oficiální zastoupení pro ČR. Víte o tom někdo něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Už je, ale jak se ta firma jmenuje mi vypadlo, po Brně jsem se díval na jejich stránky a ještě tam Ball neměli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Pohanka + Co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 (upraveno) Hodinky značky Ball jsem měl tu možnost vyzkoušet na ruce, sic krátkodobě, ale již několikrát. Samozřejmě ne všechny modely z jejich nabídky bych unosil, ale spousta z jejich modelů, ať již ze současné, nebo dřívější kolekce mne oslovila a dovedl bych si představit nějaké takové mít ve sbírce, jako hodinky na pravidelné nošení. Nedávno jsem z aktuální kolekce zkoušel Trainmaster 120 a ty bych opravdu unosil. Zejména tu verzi s tmavým ciferníkem.. Upraveno 1. prosince 2015 uživatelem HondzaX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Bally jsou srdcovky, mám spacemastery a asi nafurt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Překvapuje mne, že zde na fóru to nejsou zase až tak moc rozšířené hodinky.. Asi to ale také bude tím, že to nejsou hodinky zde v ČR nějak moc masově rozšířené. Což je dle mého názoru škoda. Ale třeba se to časem změní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Při me hodinkove promiskuite jsou Bally jedině , o kterých vím jistě že si je nechám. Není nic co by se jim dalo vytknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laversity Odesláno 1. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Ahoj - ano zkousel jsem v Brně na SEW a pak v Pohanka + Co, na Vienna time Ball nebyl. Zaujal mě hned ten první model - foto z prvního postu nahoře, má to otočné dýnko kterým zamykáš rotor aby se nepoškodil když třeba sportuješ - běh, squash, tenis - hodinky normálně jdou - jenom ten automat je vyřazen z provozu. To jsem nikdy neviděl před tím. Ještě 2 foto doplňuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Při me hodinkove promiskuite jsou Bally jedině , o kterých vím jistě že si je nechám. Není nic co by se jim dalo vytknout.Hydry jsou supr, ale dost vysoké. V reálu mi přišel díky tomu i cifr trochu "utopený". Třeba HC chrona se mi líbí výše postovaná chrona trainmaster taky nejsou vůbec k zahození. Tmavá světlá varianta. Kdyby na některých dalších modelech nebylo nalepené logo BMW.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laversity Odesláno 1. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 jo člověk si tak určo může vybrat - mají docela hodně modelů - viz jejich oficiální webovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Modeluj maji opravdu hodne. Za mne vede rada Trainmaster. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Dík za fotky, pekne si navnadil. Z modelu Deep Quest (d´fam, že to je on), som trochu na vážkach. Je tak nejak vyčistený až sterilný . Chrona sú fajnové bez debaty. Stále to ťahá k Hydrokarboňákom. Táto rada má základné znaky - typickú ochranu korunky aj lunetu. Len ešte spomeniem, že asi pred mesiacom zrušili podfórum Ball na Timezone, čím ďalej, tým menej príspevkov. Tak verím, že tu sa nám to nestane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laversity Odesláno 2. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Honzo ty Trainmastery jsou opravdu moc pekny - diky za tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 (Ne)výhodou těch Trainmasterů, na něž jsem dával odkaz je to, že pouzdro mají ze zlata..což se samozřejmě pak odráží v jejich pořizovací ceně.. Nicméně, měl jsem je na ruce, a vypadají skutečně parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Len ešte spomeniem, že asi pred mesiacom zrušili podfórum Ball na Timezone, čím ďalej, tým menej príspevkov. Tak verím, že tu sa nám to nestane. Snad se to na našem foru nestane. Musíme dělat osvětu :-) Navíc, teď aktuálně jsou dva kousky i v místní inzerci...Tak se třeba dostanou i mezi další členy fora a ti pak budou moci potvrdit kvality hodinek stejně tak , jako to dnes již můžeme potvrdit my, co tu osobní zkušenost máme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laversity Odesláno 2. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Muzu potvrdit ze prvni setkani s Ball bylo prp me vice nez prijemne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laversity Odesláno 11. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Vcera jsem se zastavil u pohanka&co v brne na vanocni punc a poridil tam taky 3 nove fota s vanocni atmosferou. Tak doufam ze po tom punci neni vsechno rozmazane ) ten posledni snimek jsou taky Trainmastery. Tady jde o model Moon Phase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se