gabik Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února Konečně zase trochu toho sluníčka. Když je v dobrym postavení, tak Veletržní palác (v Holešovicích) odrazem krásně nastavítí pěkně zdobený fasády baráků vedle. 1
Vortex-Tempus Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března (upraveno) V 1. 3. 2025 v 12:54, drap666 napsal: Pomaly 6 rokov co si ich odo mna bral… normalne si ma tou fotkou potesil Upraveno 12. března uživatelem Vortex-Tempus 1
drap666 Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Super, od té doby jsem už na ruce měl ledacos, ale tohle jsou první "lepší" hodinky, srdcovka 1
Pribina Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března Novy prirustek od Jeronima jen cekam na OEM tah at muzu pouzit dilky, soucasmy je kratky.
ZdenoP Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března (upraveno) Také se přidávám Upraveno 19. března uživatelem ZdenoP 1 1
Vena Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března před 17 hodinami, ZdenoP napsal: Také se přidávám Ten hnědý řemínek vypadá zajímavě. 1
ZdenoP Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března před 46 minutami, Vena napsal: Ten hnědý řemínek vypadá zajímavě. Ten originál černý na tento model mi připadne strašně "smutný", takže ho nosím jenom na tomto hnědém.... Přitom je to také originál TH včetně překlápěcí spony 1
peter tham Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna V 21. 9. 2024 v 17:35, bluman napsal: @junior300 dakujem! sam neviem, prec ich castejsie nenosim, skvele su Sú v peknej farbe a jednoduché , škoda že keď som robil v WDL ma neoslovovala táto jednoduchá klasika , kupoval som Quartz Pilot aj Kirium , a GMT Link Tajg.Wood. Tieto Tvoje si lepšie držia hodnotu !
PetrSefl Odesláno sobota v 22:30 Nahlásit Odesláno sobota v 22:30 Už je vůbec nenosím, jelikož jsem si zvykl na 41mm max..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se