misoo Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 paradne tie carrery hosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hezoun_Bob Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Taky jedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidv Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 I ja :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Carrera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ketiv Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Patecni casual Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Patecni casual LE verzia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 LE verzia?Já myslel, že se v tomto provedení dělaly jen v LE 1932 ks, nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 To áno,no stále ešte sú na pultoch.Minulý týždeň som skúšal v OC v centre Lodži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 V Olomouci je ještě také mají... Pořád váhám. Dokonce je měli v Black Friday za parádní cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 V Olomouci je ještě také mají... Pořád váhám. Dokonce je měli v Black Friday za parádní cenuJaká byla ta cena? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ketiv Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Jožko i Dokušan, pánové máte pravdu. Jde o LE 1932 ks worldwide. Ještě, kupodivu, jsou k mání. Na chronu 24 pár obchodníků stále nabízí (i z blízkých Němec). Zkoušel jsem právě ty z Olmiku. Bohužel jsme se nebyli schopni s kolegou obchodníkem dohodnout na ceně příznivé pro obě strany. Tak jsem pořídil jinde. Zrovna u těchto Hujerek je dle mého soudu obrovský rozdíl mezi LE a "normální" verzí, hlavně stran struktury ciferníků. Klasická verze je poměrně fádní černý mat, kdežto tato je sunburst stříbrno/krémový ciferník na světle hrající všemi barvami. Jsem z Brna. Rád ukážu, pokud by někdo vážně přemýšlel o koupi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 (upraveno) V té akci je měli tuším za 106k. Trvala jen tři dny a já jsem byl zrovna v zahraničí, jinak bych je asi měl. V Olomouci na Heuery slevu nikdy nedají, pokud to není pokyn z vyšších míst. (alespoň tak mi to bylo vysvetlovano) Upraveno 7. prosince 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ketiv Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Me to bylo podano tak, ze se jedna o limitovanou edici, jejiz cena pujde uz jen nahoru. Myslim si o tom sve, ale budu samozrejme rad, pokud tomu tak skutecne bude . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Akvace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MedvedYogi Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Grande Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeli52 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Jeden starší kousek po dědovi. Asi budou zase po letech potřebovat trochu péče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 parada, tie ked trochu porobis, bude to pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Podle mě je to pecka tak jak jsou a nesahal bych na ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeli52 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Díky, asi je zanesu jenom na kontrolu. Celkový servis proběhl před 10 lety, od té doby moc nošené nebyly. Škrábance na fotce hodně vylezou, ale na svoje roky jsou v pěkném stavu... Podle mě je to pecka tak jak jsou a nesahal bych na ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Díky, asi je zanesu jenom na kontrolu. Celkový servis proběhl před 10 lety, od té doby moc nošené nebyly. Škrábance na fotce hodně vylezou, ale na svoje roky jsou v pěkném stavu... Za me bych urcite nechal poladit sklo.. Urcite by prokoukly a neni to jeste takovy hrich. Samozrejme sverit jen profikovi, zadny domaci pokusy Jinak Autavie jsou peckovni, moc gratuluji, zaslouzily by si tady vice pozornosti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se