Přejít na obsah

Jaké Tag Heuer máte na ruce?

p3k

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Jožko i Dokušan, pánové máte pravdu. Jde o LE 1932 ks worldwide. Ještě, kupodivu, jsou k mání. Na chronu 24 pár obchodníků stále nabízí (i z blízkých Němec). Zkoušel jsem právě ty z Olmiku. Bohužel jsme se nebyli schopni s kolegou obchodníkem dohodnout na ceně příznivé pro obě strany. Tak jsem pořídil jinde. 

Zrovna u těchto Hujerek je dle mého soudu obrovský rozdíl mezi LE a "normální" verzí, hlavně stran struktury ciferníků. Klasická verze je poměrně fádní černý mat, kdežto tato je sunburst stříbrno/krémový ciferník na světle hrající všemi barvami. 

Jsem z Brna. Rád ukážu, pokud by někdo vážně přemýšlel o koupi :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V té akci je měli tuším za 106k. Trvala jen tři dny a já jsem byl zrovna v zahraničí, jinak bych je asi měl. V Olomouci na Heuery slevu nikdy nedají, pokud to není pokyn z vyšších míst. (alespoň tak mi to bylo vysvetlovano)

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

Díky, asi je zanesu jenom na kontrolu. Celkový servis proběhl před 10 lety, od té doby moc nošené nebyly. Škrábance na fotce hodně vylezou, ale na svoje roky jsou v pěkném stavu...

Podle mě je to pecka tak jak jsou a nesahal bych na ně.

Odkaz ke komentáři

Díky, asi je zanesu jenom na kontrolu. Celkový servis proběhl před 10 lety, od té doby moc nošené nebyly. Škrábance na fotce hodně vylezou, ale na svoje roky jsou v pěkném stavu...

Za me bych urcite nechal poladit sklo.. Urcite by prokoukly a neni to jeste takovy hrich. Samozrejme sverit jen profikovi, zadny domaci pokusy  :whistling: Jinak Autavie jsou peckovni, moc gratuluji, zaslouzily by si tady vice pozornosti.. :punk:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...