m.n. Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 No a co s tím? Tvoje? Řekneš nám něco víc? Jak probíhal nákup v butiku? Srovnáš s jinými modely? Jak na tebe působí nacvakávací dýnko?
janb Odesláno 5. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Jasne, moje. Jak by mel probíhat nákup? Přijdes do obchodu, zaplatíš a odejdes:-) co se týká srovnání, je to model base, jen výjimečnost je v tom ze je to model k výročí Paneristi. Nacvakavaci dynko je věci práce při výměně pásku ale dá se na to zvyknout. Sent from my iPhone using Tapatalk
relativ Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Gratulujem, pekný kúsok. To story s nákupom ma dostalo
JAJA Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Gratuluji, v kterém krámu ten nákup s originálním průběhem proběhnul?
xcmaniax Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Taky gratuluji, sedí Ti pěkně. Trošku se rozepiš a přidej pár fotek. Proč jsi si vybral zrovna tento model?
Návštěvník dabelM Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Gratuluji ke vstupu mezi vlastníky PAM, ať ti přináší jen radost a vydrží co nejdýl. Taky poprosím o více fotek, hlavně ciferníku. Koupě proběhla v ČR anebo v EU ?
janb Odesláno 6. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 V 6. 12. 2015 v 9:05, dabelM napsal: Gratuluji ke vstupu mezi vlastníky PAM, ať ti přináší jen radost a vydrží co nejdýl. Taky poprosím o více fotek, hlavně ciferníku. Koupě proběhla v ČR anebo v EU ?Dekuji Uz jsem 10 let clen Paneristi, tak nejsem uplne novacek mezi vlastniky PAM.
janb Odesláno 6. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 V 6. 12. 2015 v 9:00, xcmaniax napsal: Taky gratuluji, sedí Ti pěkně. Trošku se rozepiš a přidej pár fotek. Proč jsi si vybral zrovna tento model?Taky dekuji. Je to vyrocni model Paneristi, co vic dodat. je to nutnost je mit
Návštěvník dabelM Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 V 6. 12. 2015 v 10:54, janb napsal: Dekuji Uz jsem 10 let clen Paneristi, tak nejsem uplne novacek mezi vlastniky PAM.Moc fotek jsem od tebe tady neviděl. Ten ciferník na té výroční limitce není sedvičový ?
janb Odesláno 6. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Je to Base model, ten nemá sendvicovy cifernik. Sent from my iPhone using Tapatalk
janb Odesláno 6. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 (upraveno) Tady je par fotek hodinek které ted mam. Dlouho miluju tu značku a jsem velký fanda PAMwSent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 6. prosince 2015 uživatelem janb
JAJA Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Hodně pěkná sbírka. Zajímavé, že členové s nejhezčíma sbírkama je vůbec neprezentují...já mám h.ovno, ale hážu to tu denně
SCIFI Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 V 6. 12. 2015 v 19:54, JAJA napsal: Hodně pěkná sbírka. Zajímavé, že členové s nejhezčíma sbírkama je vůbec neprezentují...já mám h.ovno, ale hážu to tu denně podle mé zkušenosti lidé s nejvíce hodinkama ani chronomag neznaji. Jinak teda moc hezka kolekce.
Exiztence Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 V 6. 12. 2015 v 19:54, JAJA napsal: Hodně pěkná sbírka. Zajímavé, že členové s nejhezčíma sbírkama je vůbec neprezentují...já mám h.ovno, ale hážu to tu denně +1 A to jsem myslel že jsou na fóru bronzovky jenom jedny
M.S. Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Ty jo, Arktos...pěkná práce! Moc hezká sbírka, samé spíše nevídané kousky ;-) Odesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk
jacob Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Ty Arktos GMT jsou parádní, nejsou moc často k vidění. Celkově super sbírka a jsem rád, že se někdo takový ozve a ukáže, "co má" :-).
janb Odesláno 8. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Diky moc za komentáře. Jeste přidám pro zajímavost jeden model který uz nemám, 422 a mimo jeste tři kusy mimo PAM Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se