Diablo1st Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 Páni, čo sa stalo s hodinkami Trident 600 Vintage? Nemá niekto bližšie info? Zrušili ich úplne, či len dočasne?
Dokusan Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 Myslím, že úplně, ale je to jen moje domněnka. Na jaře by snad měly být nějaký nový vintage potápky, v úplně jiným pouzdře
carre Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Možno sa Vám ešte niečo ujde: https://www.christopherward.co.uk/events/januarysale
Dokusan Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Totálně mě nasrali. Byl sem jeden z prvních, kdo tu informaci měl, ale ty jejich stránky byly zase totálně zasekany, že než jsem se za 40 minut!!! Proklikal k platbě na PayPal tak to přerušili platbu s tím, ze yz jsou vyprodaný. Ještě mi to udělalo se dvěma Trident co byli za 50 procent. Pak jsem si koupil aspoň dva nylonový strany k Typhoonum a prdim na to a počkám jestli někde nebudou bronzový tridenty. Jinak kdybych měl větší zápěstí bral bych hned Jumpinghour
Dokusan Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Páni, čo sa stalo s hodinkami Trident 600 Vintage? Nemá niekto bližšie info? Zrušili ich úplne, či len dočasne?Teď je tam Maj s 30procentni slevou. Ale není to můj šálek čaje
carre Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Totálně mě nasrali. Byl sem jeden z prvních, kdo tu informaci měl, ale ty jejich stránky byly zase totálně zasekany, že než jsem se za 40 minut!!! Proklikal k platbě na PayPal tak to přerušili platbu s tím, ze yz jsou vyprodaný. Ještě mi to udělalo se dvěma Trident co byli za 50 procent. Pak jsem si koupil aspoň dva nylonový strany k Typhoonum a prdim na to a počkám jestli někde nebudou bronzový tridenty. Jinak kdybych měl větší zápěstí bral bych hned JumpinghourMne sa podarilo uchmatnúť C60 Trident GMT Black, ale tiež to vyzeralo všelijako. Po každom kliku 5 minút čakania
Dokusan Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 ty jsem právě měl taky v košíku, a jeste ty s oranžovou lunetou
Dokusan Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Mne sa podarilo uchmatnúť C60 Trident GMT Black, ale tiež to vyzeralo všelijako. Po každom kliku 5 minút čakaniaKdyby ses jich zbavovat dej vědět
carre Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Manželke som musel sľúbiť, že ich budem nosiť do konca života, takže predaj neplánujem
Dokusan Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 ok, já sem tam zapomněl smajlika. Gratuluji a ať slouží
hreba Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 ty jsem právě měl taky v košíku, a jeste ty s oranžovou lunetouAspoň jsi je dostal do košíku. Mě se nepovedlo ani to. Hodina času v pr.... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
shaggy Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Ja sa tesim dost. Zobral som C60 35 Engineer Regiment Edition a kozeny strap s motylikom.
Dokusan Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) shaggy: tak to budeme mí stejný hodinky http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/113568-dokusanovo-zimn%C3%AD-v%C3%A1ben%C3%AD/ Já ještě vzal dva nylonový pásky na C1000 Typhoon Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem Dokusan
hreba Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Dokusan shaggy: Moc nechybělo a byli jsme tři. Díval jsem se na ně, ale byl jsem tak nasranej, že jsem to zavřel a až jsem se uklidnil už tam nebyly Takže kdyby náhodou vás omrzely, dejte SZ. Kdykoliv Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Dokusan Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) Já sem byl tak nasranej, že sem koupil alespň tyto. Pokud je budu pouštět, budu na tebe myslet Mimochodem, také ti přišel hned ráno tracking number? Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem Dokusan
hreba Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Já jsme se jim chtěl jakože pomstít tím že je nekoupím )) Nakonec jsem vyměkl ) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
shaggy Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Od rana, ked som zistil, ze je taka super zlava znova, som vyberal a kalkuloval. Bral by som radsej nieco ine (Trident 600 ci ako sa to volaju), len to by deti nemali asi co jest, tak som zobral aspon hentie. Cca 10.20 som urobil objednavku a asi boli posledne.Chcel som skor zobrat jednoduchsie automaty C5 MK2 za 250 eur, no zmizli z ponuky nez som sa rozkukal. Ostali len zlatene za 310, a to je mimo mna uplne.Ja som povodne od nich vlastne nic nechcel (ani o znacke som nic nevedel), mal som vyhliadnute uplne ine kusy (Tissot, Certina, Hamilton) v ramci isteho Reward programu (50% off z AD cien), ale nakoniec to dopadlo inac.Tak snad ma potesia ked pridu.Ak som dobre pochopil, tak v tych hodinkach moze byt bud ETA 2824-2 alebo Sellita SW200-1? BTWNa akej urovni je tato znacka? S akou zabehnutou Swiss znackou sa daju porovnavat?
carre Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Tak som aj ja teraz dokúpil koženný remeň s preklápačkou a koženný NATO. Myslím, že čiernym GMT bude sedieť. Vybrali ste si niekto expresné doručenie? Včera večer mi do mailu prišlo Tracking No. a stále ho na DHL stránke neviem nájsť...
Dokusan Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) Já myslím, že to ještě nepredali přepravci. Já volil klasické doručení a Royal Mail to ještě také nemá v track and traceDoufám, že sis u toho řemenu dal pozor na délku. Občas mají ve výprodeji XS a XL délky a ty třeba ne mé zápěstí 17,5 mm nevhodné. U toho nato problém nebude Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem Dokusan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se