Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zkoušeli jste někdo ten Promo Code uplatnit se zbožím v košíku? Kupóny mi sice nepřišly, ale počítám že ten kód na nich je univerzální a není vázanej na uživatele, tak jsem to jenom letmo zkusil a neprošlo mi to.

• Odpovědi 322
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Use your exclusive customer voucher code 100SPRING17 in the promo code box at checkout for ?100 savings on purchases of ?500 or more, or use 50SPRING17 for ?50 off purchases of ?300 or more.

...prave prislo do posty, tak se nekomu muze hodit :smoke:

Odesláno

Zkoušeli jste někdo ten Promo Code uplatnit se zbožím v košíku? Kupóny mi sice nepřišly, ale počítám že ten kód na nich je univerzální a není vázanej na uživatele, tak jsem to jenom letmo zkusil a neprošlo mi to.

mají vždy 2 verze kupónů - jedna pro ? a druhá pro libry, pro ty moje musíš jít na stránky Wardů s koncovkou .eu

Use your exclusive customer voucher code 100SPRING17 in the promo code box at checkout for ?100 savings on purchases of ?500 or more, or use 50SPRING17 for ?50 off purchases of ?300 or more.

...prave prislo do posty, tak se nekomu muze hodit :smoke:

tyhle fungují na stránky .co.uk a prodej v librách

ale oboje jsou to samé...

Odesláno

Dík, ono to navíc asi funguje jen na Tridenty, C5 Slimline mi to nevzalo.

Tak ty kódy, který přišly emailem jsou pouze na Tridenty a v emailu je to i napsáno.

Odesláno

No jo, pravdu díš. Nicméně z nějakýho důvodu mi na Slimline neprojde ani ten eurovej na eu stránkách, na C5 Malvern Automatic MkIII ve stejný hodnotě to například projde. Divný, ve slevě nejsou.

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj,

vy, co jste objednávali, šlo to bez DPH a cla, nebo vám to chytli a zaplatili jste?

C9 Small second jsou zas ve slevě!!!!!!!!!!!!!!!!

• po měsíci...
Odesláno

Mě ta politika nevadí....naopak. Vzhledem k tomu, že jsou jediným prodejcem ani jinou možnost jak uvolnit sklady nemají. A dělají to všichni, jen ne na svých stránkách.

Odesláno

Tridenty GMT jsou celkem atraktivní, ale už taky starší model. Zbytek jsou většinou se starším logem nebo Slimline, který asi budou taky nový.

Kdyby tam měly za půlku nový C5 Malvern nebo Trident Vintage, tak do nich jdu. 

Odesláno

Mel jsem policeno na C9 Small Second a nejsou, dopr.....

Mne teda prijde uzasny, ze muzu koupit 5 denni in house kalibr za tyto penize.

Jsou na foru uznavany jako in house vlastne?

Odesláno

Proč by nebyly? Obecně se slevama nemám problém, ale u luxusního zboží, jako jsou minimálně ty swiss hodinky s tím prostě problém mám. Buď s tím všichni počítají a nakupují jen při akcích, nebo to prostě nasere zákazníka co je koupil třeba před týdnem mimo akci...a takový už se ke značce nevrátí. 

Odesláno

Proč by nebyly? Obecně se slevama nemám problém, ale u luxusního zboží, jako jsou minimálně ty swiss hodinky s tím prostě problém mám. Buď s tím všichni počítají a nakupují jen při akcích, nebo to prostě nasere zákazníka co je koupil třeba před týdnem mimo akci...a takový už se ke značce nevrátí. 

Tak před týdnem většina těch hodinek v nabídce vůbec nebyla. Jsou to staré modely. A teď jich bylo v nabídce jen těch pár kusů co bylo vystaveno. Dnes je již většina prodaná. Prostě výprodej skladů - Clearance.

Vždyť je to úplně běžné i u MNOHEM dražších hodinek.

http://www.gemnation.com/watches/Zenith-El-Primero-Stratos-Flyback-51.2061.405-01.M2060-42501.html

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...