ragu Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Zkoušeli jste někdo ten Promo Code uplatnit se zbožím v košíku? Kupóny mi sice nepřišly, ale počítám že ten kód na nich je univerzální a není vázanej na uživatele, tak jsem to jenom letmo zkusil a neprošlo mi to.
tmx Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Use your exclusive customer voucher code 100SPRING17 in the promo code box at checkout for ?100 savings on purchases of ?500 or more, or use 50SPRING17 for ?50 off purchases of ?300 or more. ...prave prislo do posty, tak se nekomu muze hodit
Robero79 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Zkoušeli jste někdo ten Promo Code uplatnit se zbožím v košíku? Kupóny mi sice nepřišly, ale počítám že ten kód na nich je univerzální a není vázanej na uživatele, tak jsem to jenom letmo zkusil a neprošlo mi to.mají vždy 2 verze kupónů - jedna pro ? a druhá pro libry, pro ty moje musíš jít na stránky Wardů s koncovkou .eu Use your exclusive customer voucher code 100SPRING17 in the promo code box at checkout for ?100 savings on purchases of ?500 or more, or use 50SPRING17 for ?50 off purchases of ?300 or more. ...prave prislo do posty, tak se nekomu muze hodit tyhle fungují na stránky .co.uk a prodej v librách ale oboje jsou to samé...
ragu Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Dík, ono to navíc asi funguje jen na Tridenty, C5 Slimline mi to nevzalo.
Dokusan Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Dík, ono to navíc asi funguje jen na Tridenty, C5 Slimline mi to nevzalo.Tak ty kódy, který přišly emailem jsou pouze na Tridenty a v emailu je to i napsáno.
ragu Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 No jo, pravdu díš. Nicméně z nějakýho důvodu mi na Slimline neprojde ani ten eurovej na eu stránkách, na C5 Malvern Automatic MkIII ve stejný hodnotě to například projde. Divný, ve slevě nejsou.
xmurphy Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Na webu se do výprodeje dostaly pilotky C8 za poloviční ceny.
Lou Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Ahoj,vy, co jste objednávali, šlo to bez DPH a cla, nebo vám to chytli a zaplatili jste?C9 Small second jsou zas ve slevě!!!!!!!!!!!!!!!!
Dokusan Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Proč by to chytali? Velká Británie je ještě stále v EU, takže je to vždy bez cla a DPH.
tmx Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 C9 5day 40mm /s preklapeci sponou/ je opet v nabidce...https://www.christopherward.co.uk/events/preview/c9-5-day-automatic-8 Nebudete nekdo nahodou objednavat? Rad bych reminek s preklapeckou a ten se da objednat jenom jako spare. V normalni nabidce uz ho nemaji.
Dokusan Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Další vlna výprodejů....výborné ceny. Asi vezmu nějaký Slimline se starým logem
ragu Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 (upraveno) Lituju člověka, co u nich někdy něco nakoupil za plnou cenu. Upraveno 10. dubna 2017 uživatelem ragu
PavelSch Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Jejich politika slev mě přesvědčila, abych je prodal. Měl jsem je fakt rad i zpracování bylo fajn, ale CW už ne..
Dokusan Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Mě ta politika nevadí....naopak. Vzhledem k tomu, že jsou jediným prodejcem ani jinou možnost jak uvolnit sklady nemají. A dělají to všichni, jen ne na svých stránkách.
wizard-ov Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Navíc vyprodávají, řekněme, ne zrovna atraktivní modely ;o)
Dokusan Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Tridenty GMT jsou celkem atraktivní, ale už taky starší model. Zbytek jsou většinou se starším logem nebo Slimline, který asi budou taky nový.Kdyby tam měly za půlku nový C5 Malvern nebo Trident Vintage, tak do nich jdu.
Hardslimer Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Pred pul rokem jsem uvazoval o jejich C9 s jumping hour. Odradila me cena.Ted je cena celkem slusna.Ale zase me odradila ta prodejni politika.Nejak jsem na ne zanevrel. :-(
Lou Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Mel jsem policeno na C9 Small Second a nejsou, dopr.....Mne teda prijde uzasny, ze muzu koupit 5 denni in house kalibr za tyto penize. Jsou na foru uznavany jako in house vlastne?
xcmaniax Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Proč by nebyly? Obecně se slevama nemám problém, ale u luxusního zboží, jako jsou minimálně ty swiss hodinky s tím prostě problém mám. Buď s tím všichni počítají a nakupují jen při akcích, nebo to prostě nasere zákazníka co je koupil třeba před týdnem mimo akci...a takový už se ke značce nevrátí.
Dokusan Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Proč by nebyly? Obecně se slevama nemám problém, ale u luxusního zboží, jako jsou minimálně ty swiss hodinky s tím prostě problém mám. Buď s tím všichni počítají a nakupují jen při akcích, nebo to prostě nasere zákazníka co je koupil třeba před týdnem mimo akci...a takový už se ke značce nevrátí. Tak před týdnem většina těch hodinek v nabídce vůbec nebyla. Jsou to staré modely. A teď jich bylo v nabídce jen těch pár kusů co bylo vystaveno. Dnes je již většina prodaná. Prostě výprodej skladů - Clearance.Vždyť je to úplně běžné i u MNOHEM dražších hodinek.http://www.gemnation.com/watches/Zenith-El-Primero-Stratos-Flyback-51.2061.405-01.M2060-42501.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se