Nicolas02 Odesláno 2. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Novinky doma....děkuji Martinovi za super pokec a prodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Novinky doma....děkuji Martinovi za super pokec a prodejJsem nad něma uvažoval a než jsem se rozkoukal, byly fuč. Gratuluji!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Nicolas02: gratulujem, vyzeraju super.. aky je to model..? Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkab Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 (upraveno) Týden nové AT9030 - zatím prostě super Upraveno 8. září 2017 uživatelem jirkab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 9. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Nicolas02: gratulujem, vyzeraju super.. aky je to model..?Odoslané z iPhone 7 Plus cez TapatalkAhoj a děkuji. Jedna se o model NY0040-09E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Novinky doma....děkuji Martinovi za super pokec a prodej Paráda. Konečně aspoň tady něco originálního mimo mainstream Seiko/ Omega a přitom za hubičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
husakmartin Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Výběhový model AT8010, ale krásně blýská. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 11. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Výběhový model AT8010, ale krásně blýská.Martine jsou hezčí než jsem myslel...ale na ty bílé to nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 11. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Pracovní hodinky nejen do práce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 11. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Paráda. Konečně aspoň tady něco originálního mimo mainstream Seiko/ Omega a přitom za hubičku. Máš úplnou pravdu...překvapilo mě kolik dělají radosti a přitom za tak málo peněz. Obecně mi přijde produkce Citizen nejlepší v poměru cena a kvalita.... Mám doma 90% Citizen a jsem spokojený...až až. Zbytek jsou nějaký Géčka a Alpiny/Fortis. Vše super a přitom žádný dráhy kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Orky .Ideal na dovču. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 11. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Jsem nad něma uvažoval a než jsem se rozkoukal, byly fuč. Gratuluji!! No co ti mám říct....byla to láska a bohužel to mám v práci zapnute na PC nonstop. Fakt mají příjemnou gumu na pásku a lumi jako dražší model. Doporučuji a i na ruce vypadají dobře a to mám spis pilotky než potapky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 12. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Dnes moje zamilované.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
husakmartin Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Karle, hezký kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 NY2300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jordy Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Ty prechody mezi svetlem a tmou jsou uzasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Pro mě nejideálnější víkendovky na domácí tůlení .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Citizen CB0010-88L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Lukyn77: Pěkné tulení Já se teď v tom deštivém odpoledni začal tulit ke krásce ve středních letech. I když (nebo právě protože), ji teď nabízím na prodej, začínám jí a její výjimečností být znovu trochu uhranutý a zvažuju, že si ji nechám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik169 Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 (upraveno) Do kanceláře i na všední nošení... Upraveno 17. září 2017 uživatelem Patrik169 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se