Roman-ZA Odesláno 21. května 2025 Nahlásit Odesláno 21. května 2025 mne napocitalo dopravu cca 20 Ecok
Harwey Odesláno 21. května 2025 Nahlásit Odesláno 21. května 2025 tvl, chyba v matrixe prisam fakt ked som sem capol ten link, tak tam bola cena nejakych 237 EUR, a nie 287 ako je tam teraz
Mano1990 Odesláno 21. května 2025 Nahlásit Odesláno 21. května 2025 Tak třeba budou brzy dostupné i tady u nás či na SK. Teda jestli vůbec...rád bych se na ně podíval na živo před koupí. Ale na papíře vypadají fakt dobře.
Mano1990 Odesláno 21. května 2025 Nahlásit Odesláno 21. května 2025 Před hodinou, Harwey napsal: tvl, chyba v matrixe prisam fakt ked som sem capol ten link, tak tam bola cena nejakych 237 EUR, a nie 287 ako je tam teraz Já viděl přesně stejnou cenu jako Ty a teď tu vyšší.
Harwey Odesláno 21. května 2025 Nahlásit Odesláno 21. května 2025 Mozno nejaky algoritmus vyhodnotil, ze sa tam vela klika, tak umelo navysil cenu.
Salamaster Odesláno 21. května 2025 Nahlásit Odesláno 21. května 2025 Takže chlapci, už na ten link neklikejte, aby se to zase nezvedlo 1
nivarox Odesláno 25. května 2025 Nahlásit Odesláno 25. května 2025 Každý den se více a více přesvědčuji jak jsou tyto hodinky pro každodenní nošení skvělé. A také hezké. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
lub Odesláno 25. května 2025 Nahlásit Odesláno 25. května 2025 před 20 minutami, nivarox napsal: Každý den se více a více přesvědčuji jak jsou tyto hodinky pro každodenní nošení skvělé. A také hezké. já ty svoje 0150 mám taky rád, moje první ekodrajví potápky. potom jsem vyzkoušel x dalších včetně titanových patizonů, kosatek, 0100, 0190 a tyhle jediný mi zůstaly. za mě zkrátka nejpovedenější model. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
horal Odesláno 27. května 2025 Nahlásit Odesláno 27. května 2025 Na polní práce a k verštatu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
VRS_Lenka Odesláno 27. května 2025 Nahlásit Odesláno 27. května 2025 Na servis … Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
matyw Odesláno 29. května 2025 Nahlásit Odesláno 29. května 2025 Po 14 dnech se Seikem z5 k občanovi. Objednal jsem sponu z aliku za 300.- s extenzi a je to fajn měla trochu ostré hrany ale jinak za ty prachy super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
dragys27 Odesláno 30. května 2025 Nahlásit Odesláno 30. května 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
lub Odesláno 2. června 2025 Nahlásit Odesláno 2. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Kamil.K Odesláno 3. června 2025 Nahlásit Odesláno 3. června 2025 Dobré ráno! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Kamil.K Odesláno 4. června 2025 Nahlásit Odesláno 4. června 2025 …dnes pokračuji s titanovými chrony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
kopis Odesláno 4. června 2025 Nahlásit Odesláno 4. června 2025 Po návratu od moře, před sprchou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
lub Odesláno 5. června 2025 Nahlásit Odesláno 5. června 2025 bré, pracovní dopoledne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Salamaster Odesláno 6. června 2025 Nahlásit Odesláno 6. června 2025 V 15. 5. 2025 v 13:48, Zlý vlk napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak se nosí ? Slyšel jsem, že se kvůli materiálům a dýnku nosí jako menší hodinky. Zajímalo by mě to, jak by padly na menší zápěstí
Zlý vlk Odesláno 6. června 2025 Nahlásit Odesláno 6. června 2025 Mám užší zápěstí, asi 17-18 cm a nosí se úplně v pohodě. Sedí perfektně na ruce, řemínek je pohodlný a i když se očko na konci nedá úplně zaaretovat, tak volný konec příliš netrčí (čehož jsem se před koupí obával). Jsou poměrně nízké nebo tak aspoň působí, krásně přilnou k ruce. Nejsou to malé hodinky, ale neměj z nich strach. Teď zrovna nosím tyhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
cokafola Odesláno 7. června 2025 Nahlásit Odesláno 7. června 2025 Jako nové..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se