Harwey Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května tvl, chyba v matrixe prisam fakt ked som sem capol ten link, tak tam bola cena nejakych 237 EUR, a nie 287 ako je tam teraz
Mano1990 Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Tak třeba budou brzy dostupné i tady u nás či na SK. Teda jestli vůbec...rád bych se na ně podíval na živo před koupí. Ale na papíře vypadají fakt dobře.
Mano1990 Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Před hodinou, Harwey napsal: tvl, chyba v matrixe prisam fakt ked som sem capol ten link, tak tam bola cena nejakych 237 EUR, a nie 287 ako je tam teraz Já viděl přesně stejnou cenu jako Ty a teď tu vyšší.
Harwey Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Mozno nejaky algoritmus vyhodnotil, ze sa tam vela klika, tak umelo navysil cenu.
Salamaster Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Takže chlapci, už na ten link neklikejte, aby se to zase nezvedlo 1
nivarox Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Každý den se více a více přesvědčuji jak jsou tyto hodinky pro každodenní nošení skvělé. A také hezké. 2
lub Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května před 20 minutami, nivarox napsal: Každý den se více a více přesvědčuji jak jsou tyto hodinky pro každodenní nošení skvělé. A také hezké. já ty svoje 0150 mám taky rád, moje první ekodrajví potápky. potom jsem vyzkoušel x dalších včetně titanových patizonů, kosatek, 0100, 0190 a tyhle jediný mi zůstaly. za mě zkrátka nejpovedenější model. 4
matyw Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Po 14 dnech se Seikem z5 k občanovi. Objednal jsem sponu z aliku za 300.- s extenzi a je to fajn měla trochu ostré hrany ale jinak za ty prachy super. 2
Salamaster Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června V 15. 5. 2025 v 13:48, Zlý vlk napsal: Jak se nosí ? Slyšel jsem, že se kvůli materiálům a dýnku nosí jako menší hodinky. Zajímalo by mě to, jak by padly na menší zápěstí
Zlý vlk Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Mám užší zápěstí, asi 17-18 cm a nosí se úplně v pohodě. Sedí perfektně na ruce, řemínek je pohodlný a i když se očko na konci nedá úplně zaaretovat, tak volný konec příliš netrčí (čehož jsem se před koupí obával). Jsou poměrně nízké nebo tak aspoň působí, krásně přilnou k ruce. Nejsou to malé hodinky, ale neměj z nich strach. Teď zrovna nosím tyhle: 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se