peter_s Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Nerozlucitelni Redmi Note 5 By Tapatalk Tie vpravo som kupil dcerenke k osemnastke. Su krasne. A co vravis na tieto. Myslim, ze su nastupcami tvojich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 koukam ze oproti AS 4050 maji podporu vsech casovych pasem a tudiz i synchronizaci casu ze vsech vysilacu....jsou hezke, nicmene razantnejsi rozdil krome lunety nevidim ja ted cilim na citizen satelite wave Redmi Note 5 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Satellite wave tu niekto prezentoval. Mal som jedny na ruke a boli velmi pekne. Nieco podobne ako mas ty svoje.Potom sa pochval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 bude to jeste trvat prodavat zatim nechci a na nove teprve setrim...bohuzel manzelka a deti musi taky obcas jist Redmi Note 5 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Hej, netreba to zase s tymi hodinami prehanat. Su aj dolezitejsie veci. Ale niekedy si treba urobit aj radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 neprehanim, dneska prisly dalsi asi se budu muset zacit lecit Redmi Note 5 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 na ruce úplně ne,ale před chvílí tam byly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 (upraveno) neprehanim, dneska prisly dalsi asi se budu muset zacit lecit Redmi Note 5 By TapatalkTak ja zase cakam na tieto Upraveno 23. ledna 2019 uživatelem peter_s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uda Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Čerstvá ryba. Odesláno z mého FRD-L02 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Ta cervena je tam zaujimava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Dnes takto Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Čerstvá ryba. Odesláno z mého FRD-L02 pomocí TapatalkParáda ! Blahopřeji. Jaké máš z Fugu dojem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uda Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Paráda ! Blahopřeji. Jaké máš z Fugu dojem?Nadšení. Teď hodně dlouho nepůjdou z ruky. Ciferník a ručičky jsou mnohem pohlednější než u NY0040 (nemám rád puntíky). Škoda, že se snažili držet srovnatelnou cenu. Dýnku by slušelo hluboké gravírování, ne jen lehké přejetí laserem. Safírové sklíčko by také bylo fajn a pomohlo by souboji hodinek s pískem pláží. Ale možná je lepší decentní modifikace, než nějaký ultimátní hybrid z titanu s kalibrem 9015. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Lumi Redmi Note 5 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Dneska jsem vetral tyhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 na ruce úplně ne,ale před chvílí tam bylyWP_20190122_19_31_41_Pro.jpgZdárec, uvažuji o nich. Teď jsou v akci za 12,5. Spokojený s němi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 (upraveno) Fijo: Co je to prosim za model, vypada to zajimave...nepovedlo se mne podle "Citizen Commander 2000", dohledat blizsi informace... Upraveno 28. ledna 2019 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Fijo: Co je to prosim za model, vypada to zajimave...nepovedlo se mne podle "Citizen Commander 2000", dohledat blizsi informace...Fijo: Co je to prosim za model, vypada to zajimave...nepovedlo se mne podle "Citizen Commander 2000", dohledat blizsi informace...Taky jsem musel dost hledat... Hodinky jako takový jsou už tak dost ojedinelej model h19233, jedny jsem našel na chronu a jedny někde na japonskejch stránkách, ale info nula. Vypadá to, že si ten model vybrala rakouská öaf & steyr (pro koho a co nevím) a nápis na cifru je jejich výmysl, jinak si to nedovedu vysvětlit ale jsou to jen moje domněnky. Na dýnko pak vyrazily limitku. Ty na chronu jsou bych řekl sériový s nápisem - Citizen chronograph. Nikdy jsem takovej model předtím nepotkal... Připomíná mi to trochu Seika sced :-) Přikládám foto dynka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan83bz Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Attesa World Time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 neprehanim, dneska prisly dalsi asi se budu muset zacit lecit Redmi Note 5 By Tapatalkpěkné potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se