villain83 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 (upraveno) stando: já si tyhle dvoulitry koupim znova,jsou výborný... Upraveno 11. ledna 2016 uživatelem villain83
stando Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Villain: ked pokdu z domu mas prekupne pravo, len zatial su moje oblubene.<br />Cecil: Neviem aka vacsia konzerva od Ekozil moze byt....pre boha snad sa neuchylis k nejakej Invikte ;)
miksoo Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Chcel som síce Nighthawky ale dostal som sa k týmto chronam a celkom som si ich obľúbil... Nejaké nové remene sú už na ceste a teším sa ako ich nahodím
Návštěvník cecil Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Stando jdu do retro divers samozrejmne v primerene kvalite a budou to Stuckx the Rock.
stando Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 ...tak to uz ano, aj ked Cecil je velky chlap na nom sa to strati....potom postni foto na ruke
sashator Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Tak na to jsem taky zvědavej...a jakou barevnou variantu máš vybranou?
Návštěvník cecil Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Mnely by to byt Champ se zlatym sunburst cifernikem.Podle vseho maji super luminiscenci.Je to takivý retro special diver.Co se mi na nich moc líbí je že si mohu nakoupit ruzne Nato nebo zulu strapy a kazdy den si je měnit.http://watchbase.com/stuckx/the-rock/champ
Nicolas02 Odesláno 13. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Musim uznat pánové ze bych taky rad jeste do sbírky ecozili jsou fakt parádní,dlouho jsem jim nemohl přijít na chut ale ted se mi libi vic a vic...kdysi sem mohl koupit v nějakém tmeve seděm titanu s více pásky ale provahal jsem to. Jedina nevýhoda je ze i ty Altichrona prakticky nemám kdy kam nosit cili i ty ecozili budou ležet v boxu.
Návštěvník cecil Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Tak soboj titanu.Nechápu jak jsem si mohl myslet že ecozilla jsou obrovské.Asi je dám dceři.Jinak Stuckx naprosto parádní nošení i na mém letitém zulu a na ruce o nich ani nevím.Zpracování fantastické lumi je jako reflektor.Lepší než u ecozill nemo monster a to je co říct.Na výšku si rychle člověk zvykne obzvláště když máte silnější dlaně a předloktí.Jsou to hodinky pro mohutné ruce ne však nenositelné i pro útlá zápěstí.Helberg ch1 ma lug to lug 60mm a tak pohodlné nejsou ani zdaleka.Sunburst cifer je nádherná takový champagne zlatý.
Návštěvník cecil Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 ještě jedna zápěstí cca 23cm
Karol Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 (upraveno) ......parada no toto je už naozaj postrach obložkovych zarubni....nafot lumi.......ja žeriem ti žlto čiernu verziu Upraveno 15. ledna 2016 uživatelem Karol
stando Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Ufff kamarat to vyzera jak potapacsky kompas od Suunto...na toto by som asi gule nemal, ale inak smekam pane...ja som dnes rozmyslal, ze dam JP1010, ale nakoniec 3020 vyhrali
Karol Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 ....ono to asi bude tym že ,ten kamarat s tym potapačskym kompasom aj naozaj potapačom v skutočnosti je
Karol Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 (upraveno) ....mna by zaujimalo kedže vačšina z Vas vratane mna pestuje len kancl diving,čo si Vy ktory sa naozaj či už profesionalne alebo športovo potapate beriete naozaj zo svojich zbierok do vody.ked mam by tak nejak pragmaticky u mna by vyhrali timexy za par dolarov s podsvietenim a hydroalarmom.Alebo tiež funguje medzi potapačmi nejaka prestiž čo si kto do vody vezme? Upraveno 16. ledna 2016 uživatelem Karol
JanNovakJan Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Asi jak kdo, já mám jenom extra do vody Citizen BN0104-09E za 133 dolarů http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-bn0104-09e-eco-drive-promaster-excalibur-200m-iso-cert-divers-watch
stando Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 V 15. 1. 2016 v 22:42, Karol napsal: ....ono to asi bude tym že ,ten kamarat s tym potapačskym kompasom aj naozaj potapačom v skutočnosti je Cecila poznam, takze viem ze potapacom aj naozaj je....dokonca tie 3020 boli kedysi jeho Ja potapam obcas. Pouzivam JP1010. Nove mam na kanceldajving a dvadsatrocne mam do vody
Karol Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 ...tak po 20tich rokoch je stav naozaj pekny predpokladam že je možne tlačitka použivat aj pod vodou......ake maju podsvietenie a použivaš ho vobec pri potapani?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se