tmoris Odesláno 11. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2024 ozivim toto vlakno. koukal jsem na kozene tasky od valmio.cz , ale nemaji pobocku v praze a nechce se mi uplne objednat zbozi za treba 20tis a pak resit vraceni a cekani na penize atd.. tzn ideal neco, kde si to muzu zajit osahat, prohlidnout usporadani kapes a nejen na blind koupit po netu. budu rad za tipy.. (ucel klasicky notebook, lahev s vodou, svacinka.. vic tam toho rvat nebudu..)
tmoris Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2024 Stale aktualni. Valmio me nepresvedcilo (zkusil jsem jeden kus, byl poskozeny, vratil jsem..)
FantasticFabio Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2024 Zkouška vložení linku https://denimheads.cz/collections/krysl-leather-goods/products/krysl-goods-leather-briefcase-brown
Simon Alexander Odesláno 5. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2025 Narazil jsem na českého výrobce tašek, kabelek, brašen. Není to luxus, kabelky pro obyčejný lidi, ale zpracování je parádní. Bral jsem od Kubáta menší pánskou kabelku a docela jsem koukal co za ty peníze nabízí. A taky se mi líbila jedna vetší brašna, tak třeba pro inspiraci ji sem vložím. https://www.kubatkuze.cz/panska-kozena-taska-pres-rameno-18542/
Conrad Odesláno 5. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2025 Podívej se na Bagind mám od nich 3 věci poměr cena výkon perfektní, sice nejsou do Ascotu, ale na běžné použití vyhovující
safi Odesláno 29. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2025 Ahoj, doporučte mi brašnářství v Praze, kde by mi pomohli upravit nedávno koupený, lehce použitý kožený batoh od Aspinal of London - potřebuju zpevnit záda (dovnitř všít plát tuhé kůže nebo něco podobného), protože jsem trochu podcenil design batohu a zátěž, co v něm nosím. + na další 10 let staré tašce od stejné firmy potřebuju opravit (navoskovat) hrany kůže. Případně pokud se najde nějaký místní borec...
walter10 Odesláno 2. září 2025 Nahlásit Odesláno 2. září 2025 (upraveno) @safi Ad 10 let stará taška a hrany kůže: Kožené tašky či brašny nosím přes 30 let. Hrany i plochy občas ošetřím přípravkem k tomu určeným, ať už v podobě krému, vosku, pěny, spreje apod., sehnat se toho dá hodně. Aktuálně jsem si pořídil tyto tři (něco bylo sice na koženou bundu, ale proč ne na tašku): Leather Wax Bezbarvý 100 ml / 2,96 oz - BrixtonBest.cz Protector Foam - Avocado Oil 250 ml - BrixtonBest.cz Lůj na kůži Tallow | Skladem! | Gold Quality (trendhim.cz) Myslím, že základní ošetření zvládneš bez problémů sám. Jsou k tomu i návody na YouTube nebo i u různých prodejců. P. S. Jo, pokud tatáž taška v kratším období vícekrát zmokla, po pozvolném vysušení bylo znát, že hrany chytily světlejší nádech. Každopádně jestliže jsem kdy nějakou tašku/brašnu nahradil, důvodem nebyl problém s kůží, ale se zipem, zámkem apod. Upraveno 2. září 2025 uživatelem walter10
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se