Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

S Jack Russell zkušenost nemám, ale za sebe mohu v nejlepším poměru cena/výkon doporučit Porsche Design. Mám od nich tuto tašku na ntb (obtloustlá workstation přes 3kg) k tomu A5 agenda nebo jak se nazývá diář, do kterého se kupují jen náplně a občas přihodím ještě iPad, papíry atd. Po roce používání je taška jako nová, všechny švy drží na 100% a kůže je také super. Popruh přes rameno mám sundaný, tahám ji jen v ruce.

Potom mám z "těch lepších" zkušenost s touto LV, která je velikostně zhruba stejná. Asi po půl roce denního nošení se mi jedno z uší začalo odpárávat od tašky, ale asi je to i nějak lepené, protože to v pohodě drželo. Když k tomu začala vylézat i nit ze zipu, tak jsem řešil reklamaci. Nejhorší zkušenost mám s messengerem od Gucci, kde se povolil šroub v připevnění popruhu přes rameno a taška mi za chůze spadla (reklamace) a cca po roce se z boku (o tělo/džíny) úplně prošoupala.

Odesláno

Díky za tipy, ale LV je cenově mimo mé představy a u Porsche design není v kožené variantě "žádná" hnědá, která by se mi libila. Černou variantu už mám od Bosse už +/- 10 let a drží perfektně.

Odesláno

Zrovna to taky řeším, nemáte někdo dobrý tip i na kousek kolem tak v relaci 3-5k. Velikostně bych potřeboval +- to stejný.

Já mám něco takového a už to tři roky drží v pohodě. Kupovat si to sám, tak si jí asi nechám ušít.

https://www.eobuv.cz/taska-armani-jeans-b6245-s4-12-black.html?gclid=Cj0KEQiAv5-zBRCAzfWGu-2jo70BEiQAj_F8oIW6AJb80Ax-SeEaP9gtC-LdsSki2AoGeCauYYYYWOEaAu_J8P8HAQ

Odesláno

Zrovna to taky řeším, nemáte někdo dobrý tip i na kousek kolem tak v relaci 3-5k. Velikostně bych potřeboval +- to stejný.

Nevím zda to je přesně tip pro Tebe, ale já už X let tahám do práce Samsonite. Vydržela opravdu dost těžkou a mnohaletou službu bez větší úhony, akorát teď nedávno jsem měnil ucho. Ale mám ji aspoň 5 let a tahám ji každej den. Dodávám, že to je kombinace látka a kůže, nicméně v celkem vkusným propojení.

Odesláno

Ty tasky Porsche vypadaji moc pekne. Chtel bych ale tasku s bocni kapsou, kam si muzu strcit noviny, ktere si rano kupuji do metra a nechci kvuli tomu otevirat celou tasku. Maji nejaky obchod v Praze, kde by se na ne slo podivat?

Odesláno

Dneska jsem si jako správnej východočeskej patriot domluvil tašku u Mistra Hemrlíka v Rokytnici v Orlických horách. Jsem z ní nadšenej. Ručně udělaná, osobně zkonzultovaná.... Jen nevím, jestli si ji nechat úplně čistě přírodní a nechat ji stárnout od píky, nebo ji nechat zbarvit do světlounké vintage, aby nebyla zpočátku tak umatlaná. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Dneska jsem si jako správnej východočeskej patriot domluvil tašku u Mistra Hemrlíka v Rokytnici v Orlických horách. Jsem z ní nadšenej. 

Mám v podstatě ten samý typ, stejné kapsy, stejné zapínání, jiný materiál od Greenland. Já bych tu tvou nechal jak je, žádné barvení, ona si barvu chytne sama.

• Po roku...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...