Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechci vas presvedcovat, jak je kreditka vyhodna, ale podle mne se vyplati. Zatim co s beznou kartou platite poplatky za kazdou jednu transakci, u kreditky platite akorat jeden rocni poplatek. Nakonec na tech transakcich date vic, nez za jeden rocni poplatek. Navic nebudete muset porad nekoho prosit o sluzbu. Coz o to, lidi jsou tu ochotni, ale je to zbytecna komplikace. A jakmile budete mit kartu a naucite se pouzivat ebay a paypal, uvidite, ze hodinky nebudou jedine, co nakoupite a budete se divit, jak jste bez toho mohli az doted existovat ;)

• Odpovědi 112
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
..za embosovanou kartu si řekli i před ukončením platnosti-respektive těsně před-400,-Kč, ...

Presne ta sama zkusenost u Ceske Sporitelny a PayPal jsem stejne nedokazal rozchodit, i kdyz karta je odblokovana na jakekoliv inet transakce... :(

Ja porad rikam ze Sporitelna nani banka ;) Jinak ten poplatek pred ukoncenim je na prodlouzeni karty a deje se to automaticky, protoze jste si to tak asi stanovili pri zakladani karty, respektive, nerekli jste si, ze to tak nechcete. A divil bych se, kdyby vas na to neupozornili, akorat si to nepamatujete. A nebo jste si proste neprecetli co podepisujete ;) Celkem bezny problem..

Odesláno

Ahoj, chci se zeptat zda-li stále platí, že je možné v ČR přes PayPal pouze platit (jak již byla na tomto fóru zmiňováno), nebo zda-li je možné i nějakým způsobem vybírat došlé peníze na paypal účet.

Odesláno

odklízeči chtěl bych Tě opravit-Spořitelna je normální banka! navíc jsem se poptával právě v běhu svoji normální platební karty a bohužel, když jsem se poptával právě před vypršením platnosti- a to jsem tam byl 2x - opět bohužel - takže, děkuji, nechci :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

To Dynno" Zatím jsem spokojeny, Aviátorky v pohodě. Nosím denně, plavu jak o závod. Kožený řemen překvapivě stále v pořádku, přesnost stejná jak jsem psal, akorát to sklíčko:( případá mi to jak levný plast, už ho mám po půl roce pomalu na výměnu.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem vcera skoncil, jak jezedaci u Chlumce :D

Po dlouhem vybirani jsem si vybral tyhle hodinky http://www.azwatch.cz/hodinky/po017c-poljo...viator-il-2-iii

Libi se mi velky strojek, matne pouzdro se zadnim sklem, barva ciferniku. Tak jsem nejdriv zasel za svym hodinarem. Rikal, ze je objedna a zjisti cenu. Kdyz jsem mu rekl cenu z internetu, tak brblal, ze ma vyssi naklady nez internetovy obchod, coz chapu a za pohodli s nakupem a do budoucna reklamace bez problemu jsem pocital s vyssi cenou. Ale koncova cena vysla kolem 7500. Sam mi rikal, ze to nema cenu. Tak jsem zkusil objednavku na AZWATCH, ale nejsou a uz nikdy nebudou. V zahranici moc nakupovat nechci, jsem ted v obdobi, kdy vsechno, co koupim, dvakrat reklamuji :( Tak jsem zase usetril :) Nejsou jeste nekde v CR? Jak jsem koukal na AZWATCH, vsechny hodinky s kalibrem 3603 zmizely z nabidky.

Odesláno
Na obrázku http://www.azwatch.cz/img/hodinky/po017c-p...-il-2-iii/1.jpg

jsou svítící indexy a bílé ručičky. Jsou ručičky taky svítící?

Obrázok je trocha zavádzajúci. Ako hodinové indexy, tak aj ručičky sú pri pohľade úplne rovnakej farby a svietia veľmi slušne. Čo sa týka ciferníka je menlivej farby. Cez deň to skôr zodpovedá blankytnej modrej a navečer takto stmavnú na modrú polnočnú.

Ja som ich kupoval na www.poljot.at, ale tiež vyššie popisujem svoje skúsenosti. Som už teraz s nimi veľmi spokojný. Už viem ako ich mám položiť v noci, zvykli si na "môj" životný rytmus a tak som ich vlastne nekorigoval už tri týždne. :)

Odesláno
Nejsou jeste nekde v CR? Jak jsem koukal na AZWATCH, vsechny hodinky s kalibrem 3603 zmizely z nabidky.

Mám nejasný pocit, že jsem je viděl při své návštěvě v nově otevřeném obchodě InterWatch. Každopádně v tom nevidím žádný problém, zavolej tam a informuj se. Myslím, že když nebudou, tak je dokáží objednat.

Odesláno

nevím, jestli poštou posílají :( Zkus tam zavolat - tel. viz www stránky. Cena - teď nevím. Díval jsem se s kolegou na moc hodinek. Promiň. Máš to Pha daleko?

Odesláno
nevím, jestli poštou posílají :( Zkus tam zavolat - tel. viz www stránky. Cena - teď nevím. Díval jsem se s kolegou na moc hodinek. Promiň. Máš to Pha daleko?

No docela jo. Dík za informace, zbytek si už zjistím.

Odesláno

Kdybych Ti mohl nějak pomoci, klidně se na mě obrať. Zítra budu "hned" vedle prodejny u zubařky, takže nepůjde-li to telefonem, dej vědět :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...