Jiří Štencek Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Jardo, moc děkuji za hodnocení. Snažili jsme se, ale přiznám se, že pastelky kolegyně donesla z papírnictví až po vašem odchodu Takže na další děti už jsme zase připravenější! Bylo to moc fajn a protože já si povídal s klukem, tak ho pozdravuj a věřím, že vás čeká spousta krásných chvil při lepení modelů. Ještě jednou děkuji za nákup a kdykoliv jste opět vítání! Za Helveti.cz - Jirka Štencek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 (upraveno) V pátek objednány již několikáté hodinky z Helveti. Tímto děkuji Jirkovi za neuvěřitelnou ochotu a trpělivost Hodinky v pondělí dorazily a nadšení je obrovské Upraveno 5. října 2022 uživatelem Sprite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 Musím se přidat k pochvale Helveti, koupil jsem od nich už 4 hodinky Casio a vše rychlé, super obsluha, celkově nadšení. Už kvůli přístupu budou další hodinky opět u Helveti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 Díky moc pánové! Opět mohu potvrdit, že je radost mít takové zákazníky Děkujeme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Jen výměna baterky v CWC, ochota a vstřícnost, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Tak jeste vysel letos pred Vanoci tenhle kousek (uplne neplanovane samozrejme), legendarky kosmonautsky B-42. Jako vzdy, vse v rychtiku. Diky moc za bleskovou komunikaci, kontrolu, nakup, a zkraceni tahu. Behem navstevy jsem si mel zavazat oci, protoze mi v hlave zase uvízli nejaci kandidati na wish list na pristi rok Diky moc @Jiří Štenceka personalu! K vam je radost se vzdycky vracet. Vesele Vanoce a Stastny Novy rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Díky Mílo! Ať ti dobře slouží. Naštval jsi minimálně další 2 zájemce, kteří se u nás pravidelně chodili na tento kus koukat Gratuluji k poslednímu kusu a moc rád tě zase brzy uvidím. Ač teď to díky probíhající návštěvě nevyšlo jak jsem si představoval. Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Neni vubec zac Jirko! OK budu je poctive nosit, jsem nadsenej jako vzdy Ja je prave na webu vidaval, ze jsou porad skladem. A tak jsem to ukoncil nakupem. Tyhle hodinky si nezaslouzi, aby lezeli dlouho ladem. Uplne v pohode, vsak ja brzo zase prijdu Mila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 Do Helveti za výměnou baterky, Jirko, já jsem loni kupoval u vás soláry přítelkyni a přitom jsem požádal o výměnu baterky v mých denních Orientech, sice mi to chlapci udělali, ale bylo mi řečeno, že to se běžně nedělá, tedy nedělají se výměny baterií do q. Platí to stále nebo je to jinak? Díky za info, já bych rád zašel ke spolehlivým lidem,. aby mi ty další japonce nepodrápali. Jirko díky. Přeji vám všem v Helveti krásné Vánoce a PF'23. Zdeněk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 Už je děláme I výměny s tlakovkou. Obojí ideálně na naší nové prodejně v Holešovicích. V Karlíně je to na počkání jenom někdy (když tam je kolega hodinář). V Holešovicích bychom to měli zvládnout na počkání vždy. Budu rád, když se zastavíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Díky za dáreček, byl jsem opravdu překvapený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Rádo se stalo Ať chutná a řemínek slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 (upraveno) Jirka Štencek dík za info, nějak to zvládnu v roce 23. Upraveno 29. prosince 2022 uživatelem eloga ed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Me take dorazilo Vanocni prekvapeni z Helveti Dekuji moc! Vse Nej, a zase ve zdravi navidenou v 2023! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Vyhlašuji soutěž o Nej sexy potápky Tady můj nový Hall of Famer Seiko 62MAS 1965 Modern Re-Interpretation, ref SPB143J1 #fridayshopping Tímto děkuji [mention=21335]Jiří Štencek[/mention] a Helveti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Jako jo, tahle řada od Seika se mně moc líbí. Jen škoda, že její koupě by v mém případě bylo už fakt nošení dříví do lesa. Ale nemít přepotápkováno, určitě bych je bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 (upraveno) On 3/24/2023 at 10:05 PM, Radik said: Jako jo, tahle řada od Seika se mně moc líbí. Jen škoda, že její koupě by v mém případě bylo už fakt nošení dříví do lesa. Ale nemít přepotápkováno, určitě bych je bral. Presne tohle si rikam posledni dobou dost casto. Ale je to marny Tyhle legendy nesmi chybet. Upraveno 26. března 2023 uživatelem chief Add info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 před 34 minutami, chief napsal: Presne tohle si rikam posledni dobou dost casto. Ale je to marny Tyhle legendy nesmi chybet. No vlastně máš pravdu a měl bych to poupravit. Nebýt min. dvou jiných, který se mi honí hlavou, asi bych vzal i tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Milo, díky za nákup a příval fotek! Ten západ slunce se ti povedl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 On 3/27/2023 at 2:54 PM, Jiří Štencek said: Milo, díky za nákup a příval fotek! Ten západ slunce se ti povedl! Neni vubec zac! Ja dekuji za tuhle toolovku v mezicase. A jsem zvedav co to vyhraje priste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se