Buler Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 Ahoj, doporučte mi prosím servis v Praze na Zenithy. Potřebuji novou lunetu na Zenith Rainbow a kompletní servis.Děkuji
Micey Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 Jojo, tam maj lunet na Zenith Rainbow plnou kabelku:) Dušák..
sery.vlk Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 El Primero bych na servis dal raději do Vídně, jednou je to smluvní servis.Dušákovi Zenith náhradní díly pošle, ale nwm, jestli Dušák umí namazat dle servisních doporučení (i když se to teď možná maže nějakou syntetikou; podle původního předpisu se na stoupací kolo napařoval sulfid molybdenu - suché mazivo, které je stabilnější při vyšší frekvenci El Primera).
Pege1012 Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 Jinak na Zenith doporucuji mistra Tondaka z Liberce je to člen fóra a Rainbow mi taky dělal
blackhead Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Jsem prijemne prekvapen cenou zakladniho servisu na el primero - 200Eur, z toho by si ostatni znacky mely vzit priklad.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se