Drummer Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 Zdravím. Trošku divný název tématu, ale lepší mě nenapadl. Rozhodl jsem se, že si pořídím konečně nějaké pro mě nekompromisní hodinky. Výše uvedené splňují TAKŘKA moje požadavky. To znamená, dobrý poměr výkon cena, subjektivně hezké, správná velikost, označení Swiss Made (prosím, za to nekamenovat ) Moje momentálně "nejlepší" hodinky jsou Archimede Pilot Flieger Krone, se kterými jsem velice spokojen a které pravděpodobně po koupi nových pustím dalšímu šťastlivci. Jediný "kaz" pro mě je, že jsou málo mohutné . Nyní k jádru věci. Jsem na takřka na 100% rozhodnut pro Steinhart Nav-B, na kterých mi jen trochu vadí malá vodotěsnost. ALE možná mi mohli uniknout jiné zajímavé hodinky které by mě mohly zaujmout více a ukončit konečně mojí hodinkovou prostituci (i když proti jiným členům jsem v tomhle břídil ). Takže na jedné straně vah jsou Steinharty a na druhé straně Vámi doporučené hodinky, které by meli splňovat tyto parametry: Průměr: 44 - 47mm Výška: 13 - 16mm Bez komplikace nebo čitelný chronograf Barva tmavá Kožený řemínek Swiss Made Cena 9 - 15000,- Nové Automaty nebo manuální Safírové sklíčko Dýnko s průhledem Vodotěsnost alespoň 50m Motivace k diskusi: Komu se mě podaří přesvědčit na jiné hodinky než Steinhart Nav-B, podle výše uvedených parametrů, tomu pošlu zdarma hodinky Orient (lehce onošené, ale potěší). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kulix Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 Taky o nich stále uvažuji a nevím proč bys sis je neměl kupovat. V podobném stylu za ty peníze nic jiného neseženeš..A je uplně jedno, jestli je tam napsáno WR30 nebo WR50..Obojí nejsou vodotěsné a koupat se snimi nebudeš...To minimálně WR100..K Unitasu není co dodat.. Když se ti líbí tak do nich běž..
afrikab Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 (upraveno) A co nejaky mene provareny design? Pilot Carré Oversized Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. října 2007 uživatelem afrikab
afrikab Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 (upraveno) Kdyz jsem u znacky Zeno: Nostalgia 1868 Winder 9 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. října 2007 uživatelem afrikab
afrikab Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 (upraveno) Anebo Zeno Jumbo Special Edition s prumerem pres 48mm. Ten je sice bez pruhledu, ale zase ma vodotesnost 100m. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. října 2007 uživatelem afrikab
afrikab Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 (upraveno) Vsechno by snad splnovaly, az na to safirove sklo. Zeno dava mineralni tvrzene. Dle ohlasu na forech s tim problemy nejsou. Ke koupi treba zde: http://timefactors.com Upraveno 18. října 2007 uživatelem afrikab
afrikab Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 Trochu modernejsi design: OLLECH & WAJS 6497 XXL Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
afrikab Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 tady zase kapku presvohneme cenu: Hamilton 'Jazzmaster Maestro' Automatic 45mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pindero Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 Zdravím. Trošku divný název tématu, ale lepší mě nenapadl. Rozhodl jsem se, že si pořídím konečně nějaké pro mě nekompromisní hodinky. Výše uvedené splňují TAKŘKA moje požadavky. To znamená, dobrý poměr výkon cena, subjektivně hezké, správná velikost, označení Swiss Made (prosím, za to nekamenovat ) Moje momentálně "nejlepší" hodinky jsou Archimede Pilot Flieger Krone, se kterými jsem velice spokojen a které pravděpodobně po koupi nových pustím dalšímu šťastlivci. Jediný "kaz" pro mě je, že jsou málo mohutné . Nyní k jádru věci. Jsem na takřka na 100% rozhodnut pro Steinhart Nav-B, na kterých mi jen trochu vadí malá vodotěsnost. ALE možná mi mohli uniknout jiné zajímavé hodinky které by mě mohly zaujmout více a ukončit konečně mojí hodinkovou prostituci (i když proti jiným členům jsem v tomhle břídil ). Takže na jedné straně vah jsou Steinharty a na druhé straně Vámi doporučené hodinky, které by meli splňovat tyto parametry: Průměr: 44 - 47mm Výška: 13 - 16mm Bez komplikace nebo čitelný chronograf Barva tmavá Kožený řemínek Swiss Made Cena 9 - 15000,- Nové Automaty nebo manuální Safírové sklíčko Dýnko s průhledem Vodotěsnost alespoň 50m Motivace k diskusi: Komu se mě podaří přesvědčit na jiné hodinky než Steinhart Nav-B, podle výše uvedených parametrů, tomu pošlu zdarma hodinky Orient (lehce onošené, ale potěší). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vyber si takové, které se budou líbit tobě a nenech si do toho kecat. Myslím si, že hodinek v cenovém rozpětí 9-15000 je hodně. Tak Ti přeji šťastnou ruku.
Filipes Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 na tvém místě si nechám Archimede Pilot i Orienty a za ušetřené peníze koupím u Kubsona tyhle PS: takže mi nic neposílej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pepino65 Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 Nekupuj si je, aby sis mohl našetřit na nějakou dražší a profláknutější značku.
B.F.G. Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 (upraveno) tady zase kapku presvohneme cenu: Hamilton 'Jazzmaster Maestro' Automatic 45mm Jednoznačně doporučuji! Sám mám cukání. A cena je ok, na ebay kolem 16tKč Upraveno 18. října 2007 uživatelem B.F.G.
PigyCZ Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 Kup si ty Steinhartky, jsem proti sobě, ale mě se taky moc líbí.
Návštěvník YPO Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 Kup si Fortis Pilot Professional .... do limitu se vejdeš :
gas Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 (upraveno) steinhart le mans si nekupuj, jsou moc malé a nevýrazné Upraveno 18. října 2007 uživatelem gas
Jeremy Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 Kup si ty Steinharty!!!! Jsou hezký! Vykašli se na argumenty proti. Stejně už jsi rozhodnutý, ne?
Návštěvník YPO Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 Kup si ty Steinharty!!!! Jsou hezký! Vykašli se na argumenty proti. Stejně už jsi rozhodnutý, ne? naprosto souhlasím ..... je ovšem potřeba si uvědomit že to jsou BIG hodinky ...... hezké BIG hodinky
Duke650 Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 (upraveno) Já tě přesvědčovat nebudu .. páč je sám mám a spokojenost.. :-) Upraveno 18. října 2007 uživatelem Duke650
Drummer Odesláno 18. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2007 Tak, koukám na to a nic moc Ne vážně, jsem samozřejmě rozhodnutý pro Steinharty, jen jsem nechtěl, aby mi neunikly nějaké hodinky které neznám, a že už jsem jich viděl Když to vezmu postupně, Zena jsou moc profláklý, nemají safír, jsou lehce předražený a menší než Nav-B. O&W - u nich mě neberou moc velká a uřízlá čísla. U Hamiltonů jsme kapánek přešvihli cenu asi o jednou tolik . Přijdou mi takový moc usedlý... Na ebay mají za tuhle cenu poslední dva kousky, ale zase ten malý strojek... Ale jazz mám rád Fortis mají průměr 42mm? Chvíli jsem váhal nad těmi Le Mans, koukal jsem na ně už dřív, ale dneska se mi nějak zalíbily. Ale zase jsou takové jednoúčelové... mám strach, aby se neokoukaly. A pak, je to Nav-B j jiném kabátu... a ten vteřinový ciferník... kilometry... hmm...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se