ancic Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Prosím o radu jak nastavit (kalibrovat ) chronograf Fila wind master. Hodinky mají 4 tlačítka a nemají korunku. Nedokážu ani nastavit čas, natož tak kalibrovat všechny ručičky na 12:00. Už jsem z toho nešťastný. Baterka je po výměně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Víš jak se leze na velikou skleněnou kouli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ancic Odesláno 24. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Prosím o radu, která pomůže. Děkuji. Hloupé pozérské kecy si nechte na doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Jaký je v tom strojek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Prosím o radu, která pomůže. Děkuji. Hloupé pozérské kecy si nechte na doma.Na nováčka docela uřvanej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ancic Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 Na megazávisláka na místo věcných příspěvků zase jen další hloupé připomínky. Jsem upřímný. Komu to vadí a nemá nic k tématu, tak ať se prosím zbytečně slovně nevyčerpává. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ancic Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 Strojek je to Miyota 6w40 (77-0009) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 Tady jsou nějaké návody na Miyoty, ta Tebou uvedená tam na první pohled není, zkusit najít podobnou, jestli by to nepomohlo:http://www.citizen.co.jp/miyota_mvt/download/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ancic Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 Děkuji. snad to pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Ten tvůj strojek by měl odpovídat strojku Citizen 6840, ruku do ohně za to nedám, mrkni sám: http://www.citizenwatch-global.com/support/simple_pdf/6840.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 (upraveno) Takový problém jsem měl při nastavení u hodinek Citizen . Upraveno 28. prosince 2015 uživatelem kartagos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Omlouvám se ale omylem jsem nevložil to podstatné . http://citizenwatch-global.com/support/pdf/coa/c300.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ancic Odesláno 30. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Děkuji, za pomoc. Problém vyřešen. Nastavení u znám a byl sice ještě třeba reset strojku u hodináře, ale za zanedbatelný poplatek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Není zač, ale přiznám se, že když se pak měnil čas, tak jsem rád opět vyhledal návod jak na ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se