Přejít na obsah

Digitálky.Mají nějakou cenu?

Brons

Doporučené příspěvky

Odesláno

Našel jsem nějaké hodinky většinou digitální,některé měly na sobě folii ,tak asi nepoužívané.Nemám do nich baterie ,ale snad by měla většina fungovat.Dotaz: Má to nějakou hodnotu? Děkuji za odpověd. 

Odkaz na :    http://bronson.rajce.idnes.cz/Digitalky_a_cibule

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Kup si baterky, vyzkoušej funkčnost, počkej si půl roku ,mezitím to můžeš probírat v digi sekci a pak je tady můžeš prodávat.

Odesláno

Kdybys tu byl déle a měl nějakou prodejní historii, tak bych nad některými prokazatelně funkčními kusy sám uvažoval. Takže poradím zcela stejně, jako dva hoši nade mnou

Návštěvník YPO
Odesláno

Kdybys tu byl déle a měl nějakou prodejní historii, tak bych nad některými prokazatelně funkčními kusy sám uvažoval. Takže poradím zcela stejně, jako dva hoši nade mnou

trochu OT, ale jak velká je pravděpodobnost, že budou dokurvený strojky z vyteklý baterie ..... máš s tím nějaké zkušenosti

Odesláno

Přidal jsem fotky těch ,které po vložení baterie fungují.Ještě jsou funkční troje natahovací : Poljot , Seaton swiss a ty kapesní.Ostatní nefungují ,tak asi na vyhození.

Odesláno

Kontakty a vlastně celé strojky byly po otevření jako nové ,většina hodinek měla folii na displeji.Zřejmě nebyly používané.Ale určitě jsou staré, mám je 25 let ale jsou starší.Pokud mi napíšete některé konkrétní které by vás zajímaly ,tak můžu vyfotit otevřenou zadní stranu.       :photo:        Jinak mi pár lidí napsalo ,že by měly zájem o primky ,ale pořád nevím cenu ,Zatím mi nikdo neporadil. Tak prosím kdyby někdo věděl za kolik jsou prodejné ,napište.Děkuji. :mobile:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...