USER47 Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Ty myslíš asi ten čínskej tourbillon od MPM, co? Tak v tom případě to chce dozrát ještě o něco víc, než kdyby se ti líbila ta limitka z Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 On ten funkční odkaz je drobet jinak: http://nelashop.cz/kareliv.html Ale s tímto výběrem asi místní osazenstvo nepotěšíš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kostra66 Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Pořád jste ale nikdo neodpovědel na hlavní dotaz kde koupit hodinky Tissot a nenaletět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 skús tu : http://de.tissotshop.com/herren.html?from=Megamenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 kostra66: U AD, tam nenaletíš. A pokud ano, tak vynaložené prostředky nepochybně půjde dostat zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 V 5. 6. 2016 v 20:01, kostra66 napsal: Pořád jste ale nikdo neodpovědel na hlavní dotaz kde koupit hodinky Tissot a nenaletětTady, alespoň já to tak před lety udělal k mé plné spokojenosti: http://www.dusak.cz/cs/katalog/Hodinky-Tissot/?w=all a pak https://www.hodinky-koscom.cz/cz/hodinky-tissot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kostra66 Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 dekuji vsem ted uz jen koupit nafotit a vlozit sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 V 9. 6. 2016 v 18:04, kostra66 napsal: dekuji vsem ted uz jen koupit nafotit a vlozit semproc bys to fotil ? ...... na takovou picovinu se nikdo koukat nechce ..... ja rozhodne ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Ypo má koukám zase dobrej den.:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kostra66 Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 V 9. 6. 2016 v 18:29, YPO napsal: proc bys to fotil ? ...... na takovou picovinu se nikdo koukat nechce ..... ja rozhodne neAAAA pan je chytrej jak bobecek co????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenkaD Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Dobrý den, prosím o radu. Hledám pro svého muže nějaké elegantní hodinky s koženým páskem. Moc se v tom nevyznám, tak se obracím na vás. Bude slavit 29 narozeniny. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 K 29. narozeninám jsou nejlepší Patek Philippe model Calatrava na koženém pásku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 V 20. 6. 2016 v 19:28, LenkaD napsal: Dobrý den, prosím o radu. Hledám pro svého muže nějaké elegantní hodinky s koženým páskem. Moc se v tom nevyznám, tak se obracím na vás. Bude slavit 29 narozeniny. DěkujiZalož v týhle sekci vlastní vlákno a upřesni požadavky, především cenu apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Já mám s touhle otázkou dlouhodobý problém... dlouhodobě jsem zaměřený spíš k army stylu a outdooru a ať se snažím vybírat sebevíc seriozní modely, které by ladily třeba i ke kvádru, tak dlouho chodím po prodejně, až začnu zjišťovat, že se od oblekovek dostávám víc ke stylu Oris apod... A jelikož nejsem ještě dost kovaný na to, abych za hodinky utratil tolik, co obvykle dávám za dovolenou, je to frčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 poprosím o radu - pokud bych vybíral oblekovky s tím, že bych chtěl bezúdržbový strojek (solar, kinetika ala Seiko strojky), v ideálním případě i řízený signálem, v ceně do 20K, jakým směrem se koukat?Z tohoto pohledu byly ideální Citizeny, které jsem prodával - pouze došlo k tomu, že se mi po těch letech už okoukaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Skvěle napsáno Jacobe, díky. V 20. 6. 2016 v 19:33, Mitak napsal: K 29. narozeninám jsou nejlepší Patek Philippe model Calatrava na koženém pásku.Teď jsem si vzpomněl na video s Robertem: what is this ? Is this seiko, its my birthday :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenkaD Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 V 20. 6. 2016 v 19:33, Mitak napsal: K 29. narozeninám jsou nejlepší Patek Philippe model Calatrava na koženém pásku.Děkuji za radu. No kamarádka mi ještě poradila hodinky Lington, nemáte s nimi nějaké zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 (upraveno) V 26. 6. 2016 v 15:49, LenkaD napsal: Děkuji za radu. No kamarádka mi ještě poradila hodinky Lington, nemáte s nimi nějaké zkušenosti? Čínskej šmejd, nejspíš customizovaný prefabrikáty odněkud z Alibaby v cenách kolem 5 dolarů za kus prodávaný s patřičnou marží. Šitový noname strojky, přerostlý pouzdra z nějaký mosazi či čeho, prostě šunt tý nejhorší kvality i v rámci čínský produkce. Mitakův příspěvek byl mířenej asi především na to, že bys měla trochu specifikovat přinejmenším rozpočet, ještě lépe třeba i požadovanej pohon a další aspekty, o nichž si můžeš přečíst v úvodním postu tohohle vlákna. Calatravy jsou hodinky zhruba za půl mega a vejš, mám dojem, že to bude asi mírně mimo tvůj záběr. Upraveno 26. června 2016 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 V 26. 6. 2016 v 15:49, LenkaD napsal: Děkuji za radu. No kamarádka mi ještě poradila hodinky Lington, nemáte s nimi nějaké zkušenosti?Mám. Hodinky Lington jsou zbruba stejně vhodné k 29. narozeninám jako Patek Philippe Calatrava s koženým páskem. Nebojte se je koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Chudák paní teď určitě googlí nějaký zaručeně pravý Calatravy za $299 včetně zaručeně pravýho tourbillonu.:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se