Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Při pročítání tohoto fóra jsem nevynechal ani sekci ruských hodinek a ta mě navedla na stopu levných, mechanických hodinek. Dle mnohých z vás (kteří máte ruské hodinky) se jedná o kvalitní stroje, které i leccos vydrží, taxem si řekl, že se podívám, které modely by se mi mohly líbit.

Níže uvádím několik favoritů. Zaměřil jsem se na značku Poljot.

Do užšího výběru se dostalo několik hodinek, z nichž mnohé se výrazně liší od druhých.

Všechny jsou osazeny kalibrem 3133.

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Benelli_2000: Jo ty Baikal jsou opravdu pěkný a elegantní, prostě vkusný. Pak se mi ještě líbí ty první, ikdyž barva je trochu pouťová, přesto bych je asi koupil. Ty druhé mě moc neoslovily a ty poslední se mi vůbec nelíbí. Tak až nějaké pořídíš, pochlub se fotkou :)

Odesláno

Já myslím, že se ty hodinky musí líbit Tobě. Proto se dělá tolik různých aby si všichni vybrali. Pokud chceš vědět můj názor, já jsem konzerva, mě se líbí Bajkaly, ale na dvacetiletém klukovi bych si klidně představil i ty ostatní.

Odesláno

Mě se nejvíc líbí Bajkaly, ale to jsou Poljot Int., takže cena je mírně přes 11,000 :(

U těch ostatních je cena kolem 200 tojro.

Nepřipomínaj vám ty poslední hodiny Breitling? Jako by Poljot kopíroval jejich design. A takových hodinek sem našel více...

Odesláno

Mně připomínají Breitlingy trochu i ty první - ale ty poslední jsou jak vyšité. Jinak mně se líbí ty Navigator s lodičkou ;) Kde je budeš kupovat?

Odesláno

Ty poslední Breitling Navitimer určitě připomínají, na rozdíl od Breitlingů ale nemají otočnou lunetu, takže ty stupnice jsou spíš na ozdobu. To vlastně u Breitlingu taky, ale tam je to aspoň funkční :D .

Odesláno

Navigátory jsou dost příjemné, hodně podobné mým Tissot MotoGp V8. Asi bych sáhnul po nich. Vypadají, že nějaké to dobrodružství zkousnou:)

Odesláno

Pokukoval jsem po Poljot Ruslan, Albatros a Blue Angels, ale ty chronografy jsou až moc podobné Breitlingu a leckdo by mě mohl obvinit z toho, že si kupuji levnou napodobeninu. Za nejpovedenější z nich považuji ty Blue Angels, které jsem zde vyobrazil (čtvrté foto shora). Líbí se mi nádech ciferníku do modra - fakt cool.

Odesláno

Ceny (seřazney dle fotek):

POLJOT - Chronograph ZB blau: 212 Eur

POLJOT - Chronograph Navigator: 149 Eur

POLJOT International - Baikal Chronograf: 11,900,- Kč (Sice nejhezčí hodinky, ale ta cena :( )

POLJOT - BLUE ANGELS blau: 210 Eur

Odesláno

Tak z těch posledních dvou určitě ty Sturmanskie - působí nádherně velkým dojmem. No ale záleží, co se líbí tobě...

Odesláno

Co se líbí mě? Všechny :( Proto to sem dávám, aby jste mi poradili s výběrem.

Každé mají něco do sebe. Některé jsou konzervativní a dobře by sedly k obleku, jiné jsou universální a jiné do sportovna. A já fakt nevím které. :(

PS: nevíte někdo něco o kalibru 3133 a o kalibru 31679 ? Jaký je rozdíl, jak je to s kvalitou, výdrží, etc.....

Návštěvník RK
Odesláno

Mám Bajkaly v černém a plnou spokojenost (+1-+2 denně) hatí kožený řemínek, ze kterého na namáhaném místě letí barva. Po dotazu u dodavatele do CZ mi bylo řečeno že na řemínky se záruka nevztahuje. Jinak bez výhrad. Zpracovani na dost hodne vysoké úrovni.

Odesláno

www.poljot24.de

osobně bych volil Aviatora III nebo IV se safírovým sklem, ocelovým tahem a průhledným dýnkem = něco kolem 300 euro. Nemusím moc azbuku na dialu. Ale proti gustu žádný dišputát =)

Návštěvník RK
Odesláno

Ty Bajkaly jsem zatím neladil, ale mesic a pul si sedaly. Byly dny kdy udelaly z niceho nic +12. Asi to chce trpelivost, ale to asi se vsema Rusama. Jinak zpracovani je opravdu dobre, jediny problemem je snad to ze nemaji safir sklicko ale pri tom velkem zakriveni by to asi bylo riziko a cena podstatne vyssi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...