Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Přelouskal jsem celej článek a po prvotním šoku se mi to už jen nelíbí. Je to jako snaha udržet v dnešním moderním světě tradiční hodnoty stůj co stůj a někdy až nešetrným způsobem. Ale možná ten nešetrný způsob je v tomto případě způsobem provokativním a v tom případě se dílo zdařilo více než průměrně. Konečně i pěst na oko někdy padne jako p...l na hrnec a nemine se svým účinkem.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno
  V 1. 1. 2016 v 4:45, Daemonultimate napsal:

Přelouskal jsem celej článek a po prvotním šoku se mi to už jen nelíbí. Je to jako snaha udržet v dnešním moderním světě tradiční hodnoty stůj co stůj a někdy až nešetrným způsobem. Ale možná ten nešetrný způsob je v tomto případě způsobem provokativním a v tom případě se dílo zdařilo více než průměrně. Konečně i pěst na oko někdy padne jako p...l na hrnec a nemine se svým účinkem.

Ty jsi ji ale diplomat.

Mé přijdou dost hnusné !

Odesláno
  V 1. 1. 2016 v 7:03, long napsal:

Ty jsi ji ale diplomat.

Mé přijdou dost hnusné !

Snažme se jim nekřivdit. Kdyby se na nich vyměnily ty neuvěřitelně kýčovité ručky za nějaké obyčejnější, byly by to celkem normální nevkusné mírně kolotočářské Hujery jak jsme poslední dobou zvyklí, ne?

Odesláno

Za mne moc preplacane, spatne citelne a pak ty rucicky. Fakt se mi nelibi.

Odesláno

červené meče neé,

naštěstí jsou určené pro japonce a bude jich 250 ks, takže se k nám ani nedostatnou

V 1. 1. 2016 v 7:41, straspol napsal:

Snažme se jim nekřivdit. Kdyby se na nich vyměnily ty neuvěřitelně kýčovité ručky za nějaké obyčejnější, byly by to celkem normální nevkusné mírně kolotočářské Hujery jak jsme poslední dobou zvyklí, ne?

V 1. 1. 2016 v 7:51, vintage napsal:

Me přijdou všechny Tagy hnusný.

jo a všechny Hujery jsou hnusné a kolotočářské...

Odesláno

Stas.: Když vidim tvé příspěvky, tak mi přijde, že tě taky nic jiného než staré hodinky nezajímá.

Reagoval jsem na ty koko..ské paušalizující infantilní příspěvky (všechny TH hnusný, kolotočářské...) proti značkám.

Každá značka má pěkné a škaredé hodinky, vždy podle subjektivního pohledu toho či toho hodnotitele.

Ale abych tady paušálně napadal Brejtle nebo TH... :sad01_anim: 

Odesláno
  V 1. 1. 2016 v 9:42, Murphy97 napsal:

Tak treba Monaca snad tolik ne

To ale jen Tag parazituje na starým dobrým Hujeru ;-)

Odesláno

Hujer je Hujer a Tag Hujer je Tag Hujera a není Hujer, tak to je a je mi to osobně ouplně putna, takže se s ničím smiřovat nemusím... 

Odesláno (upraveno)
  V 1. 1. 2016 v 4:45, Daemonultimate napsal:

.......... Je to jako snaha udržet v dnešním moderním světě tradiční hodnoty stůj co stůj a někdy až nešetrným způsobem. Ale možná ten nešetrný způsob je v tomto případě způsobem provokativním a v tom případě se dílo zdařilo více než průměrně. Konečně i pěst na oko někdy padne jako p...l na hrnec a nemine se svým účinkem.

Souhlasím, přesně napsáno. Musím ovšem podotknout, že já jsem na druhé straně - jsem obdivovatel tohodle kousku. Jak málo stačí,  a z těžkopádného poněkud křečovitě razantního ( vlastně trochu tupého) maskulinního chrona je vtipná intelektuální hříčka jak závan motýlích křídel ......... B R A V O tagové i hujerové !!

Upraveno uživatelem cigi
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Škoda těch ručiček, určitě by to šlo limitově odlišit jinak, vzhledem k designu modelu :-/

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...