sharz Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 TAG Heuer Carrera Calibre 1887 Time Machine Nendo Japan Limited Edition zdroj: ablogtowatch.com
Daemonultimate Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 (upraveno) Přelouskal jsem celej článek a po prvotním šoku se mi to už jen nelíbí. Je to jako snaha udržet v dnešním moderním světě tradiční hodnoty stůj co stůj a někdy až nešetrným způsobem. Ale možná ten nešetrný způsob je v tomto případě způsobem provokativním a v tom případě se dílo zdařilo více než průměrně. Konečně i pěst na oko někdy padne jako p...l na hrnec a nemine se svým účinkem. Upraveno 1. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate
long Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 V 1. 1. 2016 v 4:45, Daemonultimate napsal: Přelouskal jsem celej článek a po prvotním šoku se mi to už jen nelíbí. Je to jako snaha udržet v dnešním moderním světě tradiční hodnoty stůj co stůj a někdy až nešetrným způsobem. Ale možná ten nešetrný způsob je v tomto případě způsobem provokativním a v tom případě se dílo zdařilo více než průměrně. Konečně i pěst na oko někdy padne jako p...l na hrnec a nemine se svým účinkem.Ty jsi ji ale diplomat.Mé přijdou dost hnusné !
straspol Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 V 1. 1. 2016 v 7:03, long napsal: Ty jsi ji ale diplomat.Mé přijdou dost hnusné !Snažme se jim nekřivdit. Kdyby se na nich vyměnily ty neuvěřitelně kýčovité ručky za nějaké obyčejnější, byly by to celkem normální nevkusné mírně kolotočářské Hujery jak jsme poslední dobou zvyklí, ne?
tano Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Za mne moc preplacane, spatne citelne a pak ty rucicky. Fakt se mi nelibi.
Murphy97 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 V 1. 1. 2016 v 7:51, vintage napsal: Me přijdou všechny Tagy hnusný.Tak treba Monaca snad tolik ne
p3k Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 červené meče neé,naštěstí jsou určené pro japonce a bude jich 250 ks, takže se k nám ani nedostatnou V 1. 1. 2016 v 7:41, straspol napsal: Snažme se jim nekřivdit. Kdyby se na nich vyměnily ty neuvěřitelně kýčovité ručky za nějaké obyčejnější, byly by to celkem normální nevkusné mírně kolotočářské Hujery jak jsme poslední dobou zvyklí, ne? V 1. 1. 2016 v 7:51, vintage napsal: Me přijdou všechny Tagy hnusný. jo a všechny Hujery jsou hnusné a kolotočářské...
straspol Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 V 1. 1. 2016 v 9:44, p3k napsal: jo a všechny Hujery jsou hnusné a kolotočářské...To zase prrrr. Ty starý poctivý Hujery mám docela rád.
p3k Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Stas.: Když vidim tvé příspěvky, tak mi přijde, že tě taky nic jiného než staré hodinky nezajímá.Reagoval jsem na ty koko..ské paušalizující infantilní příspěvky (všechny TH hnusný, kolotočářské...) proti značkám. Každá značka má pěkné a škaredé hodinky, vždy podle subjektivního pohledu toho či toho hodnotitele. Ale abych tady paušálně napadal Brejtle nebo TH...
octaviakk007 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 (upraveno) Su to zmensene rucicky z vezovych hodin Japonci su ini nez my. Im sa to bude pacit Upraveno 1. ledna 2016 uživatelem octaviakk007
vintage Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 V 1. 1. 2016 v 9:42, Murphy97 napsal: Tak treba Monaca snad tolik ne To ale jen Tag parazituje na starým dobrým Hujeru ;-)
vintage Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Hujer je Hujer a Tag Hujer je Tag Hujera a není Hujer, tak to je a je mi to osobně ouplně putna, takže se s ničím smiřovat nemusím...
cigi Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 (upraveno) V 1. 1. 2016 v 4:45, Daemonultimate napsal: .......... Je to jako snaha udržet v dnešním moderním světě tradiční hodnoty stůj co stůj a někdy až nešetrným způsobem. Ale možná ten nešetrný způsob je v tomto případě způsobem provokativním a v tom případě se dílo zdařilo více než průměrně. Konečně i pěst na oko někdy padne jako p...l na hrnec a nemine se svým účinkem. Souhlasím, přesně napsáno. Musím ovšem podotknout, že já jsem na druhé straně - jsem obdivovatel tohodle kousku. Jak málo stačí, a z těžkopádného poněkud křečovitě razantního ( vlastně trochu tupého) maskulinního chrona je vtipná intelektuální hříčka jak závan motýlích křídel ......... B R A V O tagové i hujerové !! Upraveno 6. ledna 2016 uživatelem cigi
Návštěvník maxipesfik Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Parádní! Má je tady někdo?http://www.nendo.jp/en/works/carrera-timemachine-2/
deff Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Škoda těch ručiček, určitě by to šlo limitově odlišit jinak, vzhledem k designu modelu :-/
kuncák7 Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Presne, ty rucky nejsou nic moc, ale celkove hodne slusny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se