dufi Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Prosím o radu, vím, že toho bylo napsáno dost, ale trochu mě od Sellity odrazuje /spíš psychologicky / pár postřehů, co jsem dohledal na nějakých zahraničních fórech, že je to oproti Etě spíš druhá liga..., více mě ale zajímá uživatelská zkušenost někoho, kdo má Sellitu v hodinkách delší dobu, názory se různí...mám v plánu koupit Sinn 104, který má Sellitu, nebo alternativně zvažuji Damasko DA44 - spíš kvůli strojku od Ety, pocitově mě to ale víc táhne k Sinnům...Díky za případné postřehy a názory.
tano Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Mam oboje a vidim to na podobne urovni. Osobne bych resil vyber konkretnich hodinek a ne strojek, ktery je z 99% totozny.
vraby Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 (upraveno) . Osobne bych resil vyber konkretnich hodinek a ne strojek, ktery je z 99% totozny.asi tak viz Constantine :-)a z tvého výběru Sinn Upraveno 2. ledna 2016 uživatelem vraby
xcmaniax Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Není v tom žádný rozdíl. Ty Sinny mi běžely v rámci specifikací chronometru. Jestli se Ti líbí, jdi do nich, jsou to moc povedený hodinky.
dufi Odesláno 2. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Díky moc za odpovědi, Sinn u mě taky vede, příští týden to asi pořeším, hezkej den!
AndyAaron Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Sinn 104 mam a spokojenost. Neprijde mi nejaky zasadni rozdil v tech strojcich co se tyka spolehlivosti a chodu...
HondzaX Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 pro optické srovnání :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se