patty Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Ahojte, chcel by som vás poprosiť o pomoc s výberom mojich prvých automatov. Moje kritéria sú:- hnedý kožený remienok- biely alebo staro biely ciferník- pozlátené púzdro (nie rose gold)- jednoduchý dizajn Pre mňa dokonalými hodinkami sú Frederique Constant FC-705V4S4. Avšak majú odtieň rose gold, čo mi neskutočne vadí. V podstate mi nezáleží či hodinky budú stáť 400EUR alebo 4000EUR - samozrejme ak môžem mať za málo peňazí veľa muziky tak budem rád. Ale cenový strop je 4000EUR. Pre ukážku aké hodinky sa mi páčia prikladám fotografie - chcel by som niečo v tomto duchu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Jen taková připomínka,pokud budou "jen " pozlacené,tak se to vždy ošoupe.Záleží jak často je budeš nosit.Pokud jednou za měsíc do divadla,tak to můžeš být v klidu.
xcmaniax Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Hele, strop mas vic nez luxusni a jako prvni pozadavek mas hnedy reminek. Takze jestli to myslis vazne, tak si tu neco nacti. Imho je za tyhle prachy pozlacene pouzdro nesmysl.
JanNovakJan Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Do toho divadla bych vzal Orient Star za 300? http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-star-automatic-sel05001s0-mens-watch-4081.html
MíraMíra Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Ahoj, jsem tu celkem chvíli a jednoznačně můžu potvrdit, že je neskutečně důležitý to neuspěchat. Čti, čti a čti. Uvidíš, že tvůj výběr se ještě několikrát změní a nakonec vybereš dost možná něco úplně jinýho, ale budeš za to rád. Vážně to má smysl. A pozor na to, neuspěchat znamená dát tomu klidně i měsíc, a nebo i víc. Alespoň já osobně si to myslím. Jinak je dost pravděpodobný, že po týdnu studia najdeš favorita a budeš mít jasno, ale ouvej, ono když tomu dáš další týden, favorit bude zas jinej a zas lepší. Ovšem teď by mělo asi přijít i varování, když se do toho ponoříš poctivě, tak ani tvůj finální favorit, tak jak tak asi nebude tvůj poslední, ale to uvidíš sám každopádně s tvým rozpočtem, by byla fakt škoda to zbytečně podcenit.
patty Odesláno 2. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Ďakujem všetkým za odpovede. Je pravda, že sa do toho vôbec nerozumiem a asi jediná cesta ako vybrať niečo vhodné je sa do toho ponoriť ako aj píšete. Hele, strop mas vic nez luxusni a jako prvni pozadavek mas hnedy reminek. Takze jestli to myslis vazne, tak si tu neco nacti. Imho je za tyhle prachy pozlacene pouzdro nesmysl. xcmaniax myslím to vážne aj keď ten môj popis znie možno smiešne a to, že remienok je na prvom mieste je irelevantné.
ohrenstein Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Hodně čti jak píšou všichni, oběhni hodinářství jako Dušek etc, nech si to předvést neuspěchej tj co tady načteš obhlídni naživo.A s tím limitem bych možná vybral dvoje tím míním ty vysněný oblekovky plus nějaký otloukánky.A pak zdrhej nebo to budeš točit jak ponožky.
LovecK Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 (upraveno) Asi bych jeste neradil, kdyz si pletes Duska a Dusaka... Upraveno 3. ledna 2016 uživatelem LovecK
ohrenstein Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Se omlouvám chybička se vloudí myslel jsem samozřejmě Dušáka . A Bechyně(Václavák) by mělo bejt fajn . Pravda já jsem si vystačil s Chronoshopem.
xcmaniax Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Patty a co od těch hodinek čekáš? Na jaký účel? Dal jsi sem čisté oblekovky. Jak tu již padlo, rozpočet máš moc pěkný, já už bych s ním pro začátek koukal u klasických značek jako Omega, Breitling...Koukal jsi třeba někdy na Omega Aqua terra s bílým cifrem? Nebo na Breitling Transocean? Na zlato bych se vykašlal, když už nutně potřebuješ něco k lakýrkám do divadla atd. koukal bych se po nějakých levnějších 14K nebo 18K vintage, který večer natáhneš, ponosíš a zbytek týdne nosíš zase něco normálního.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se