Piplík Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Zdravím všechny fandy Seiko hodinek. Pár diskuzí ohledně tuningu už tady proběhlo, ale chtěl jsem se jako nováček zeptat, jak vytunit Monstra od Seika. Máte své zkušenosti a tipy? Pochlubte se svými úpravami. Děkuji všem za tipy a inspiraci. Díky. Pavel
Maxel Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Tuning byl v módě naposled tak před dekádou... kašli na to, nejlepší jsou beztak v origo stavu
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Já na ně dal safír se zeleným vnitřním antireflexem. Víc mě toho nenapadlo.
McStinger Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 http://www.monsterwatches.eu/eu/index.php/modificatieshttp://www.motorcitywatchworks.com/work.html
Daemonultimate Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Safír když doškrábeš sklíčko je dobrej nápad, jinak mě spíš při pohledu na většinu těch předělávek napadá otázka ,,Jak zkurvit Monstra?"
villain83 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Já na ně dal safír se zeleným vnitřním antireflexem. Víc mě toho nenapadlo.Mas je jeste?
p3k Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Safír když doškrábeš sklíčko je dobrej nápad, jinak mě spíš při pohledu na většinu těch předělávek napadá otázka ,,Jak z...vit Monstra?"Souhlas, ale to sklíčko nebo i ty keramické (nebo PVD), to celkem jde. Černá monstra (jak PVD) tak i cifr, to by celkem šly, ikdyž proč se pěr...it, když třeba tady už jsou hotové.
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Normalni monstra, co by na nich bylo k videni??
villain83 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 (upraveno) Ten zelenej AR.Ale tak nic,zavru voci a zkusim si to predstavit.Jo,uz to vidim....dobry,diky... Upraveno 3. ledna 2016 uživatelem villain83
travex Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Ještě jsem neviděl povedenou modifikaci monster (sklíčko nepočítám). To jsou natolik výrazné hodinky, že pokusy o vylepšení z nich dělají tak trochu kýč.
noviisek Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Nejlepší tunung je.... dát na ně nato.
Daemonultimate Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Nejlepší tuning Monster je koupit jiný model Monster
villain83 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) Zluty jsou fajnovy,ale stojej raketu.Nebo Milisovy se zelenym antireflexem,kery nechce ukazat. Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem villain83
JaRooN Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Jediný tuning, který bych si dokázal reálně představit (kromě skla) je výměna cifru za bílý, který by vypadal jako original Monster...
Návštěvník LukeD Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Svého času jsem vkládal fotky různých modifikací do vlákna Zase ta Monstra. Začíná to tímto příspěvkem a pod ním jsou ještě další 3 plné fotek...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se