sharz Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Carl F. Bucherer Patravi TravelTec In Black Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj: ablogtowatch.com
instant Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Neviete niekto - je to Eco-Drive alebo klasicka baterka?
Daemonultimate Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Překrývání subcifrů mi vadí, ale tady se s tim vypořádali bez ztráty desítky, dokonce tam stihli nacpat i kyklopa , ale jo, líbily by se mi v klasice, ocel.
cigi Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 (upraveno) Ty jo, než bych někomu stačil přeříkat, že mám tyhle hodinky, tak by radši změnil téma ......... Skvělý a myslím, že i dost frajerský kousek. Souhlasím, že překrývání subcifrů zvládli. Ty dvě 24h stupnice ovšem mohli udělat reversní, fakt, že by mi to pomohlo v orientaci, zrovna tak mi doslova koušou ty široký indexy, zejména, když mimo ně je pětinková škála ..... ach jo. Upraveno 11. ledna 2016 uživatelem cigi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se