NIGHTinGALE Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Odesláno 23. října 2007 Nový přírůstek. V podstatě NOS stav. Krásné, velké, masivní. Mile mě překvalilo, že fosfor ještě svítí a že mají ručky naprosto perfektní výplň. Jen na desítce je malý kousíček upadlý. Puncováno na mnoha místech, ale nějak divně. Asi to bude stříbro, leč takový punc jsem nikde nenašel (ani na internetu mezi starými). Otáčením vroubkovanou lunetou se nastavuje ručka budíku. Na internetu jsem podobné nenašel. Jen jeden totální šrot na Ebay. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VS Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Odesláno 23. října 2007 (upraveno) Něco mi to připomíná. Akorát ty moje nejdou a nepůjdou Ale opravdu zvoní, žádné drnčení. Na cenu se radši neptám, protože už si žádné hodinky nekoupím. Už jich mám dost Na fotce to není vidět, ale ciferník je gilošovaný, či jak se to píše. Vzadu je nápis Brevet Swiss Made Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. října 2007 uživatelem VS
NIGHTinGALE Odesláno 23. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2007 Něco mi to připomíná. Akorát ty moje nejdou a nepůjdou Ale opravdu zvoní, žádné drnčení. Na cenu se radši neptám, protože už si žádné hodinky nekoupím. Už jich mám dost Na fotce to není vidět, ale ciferník je gilošovaný, či jak se to píše. Vzadu je nápis Brevet Swiss Made Téééda, svítí jak ďábel sám, ten tvůj kousek Cena byla vysoká. Ale ony se mi tak líbily, že jsem je přeplatil. Nešlo odolat. Prostě mozek byl out of order.
Návštěvník YPO Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Odesláno 23. října 2007 Prostě mozek byl out of order. to je v pořádku ......... jsou pěkný
VS Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Odesláno 23. října 2007 (upraveno) Téééda, svítí jak ďábel sám, ten tvůj kousek Cena byla vysoká. Ale ony se mi tak líbily, že jsem je přeplatil. Nešlo odolat. Prostě mozek byl out of order. Je v tom trošku podvod. Podle fialového odlesku je poznat osvětlení UV zářivkou. Rychle se rozsvítí a rychle zhasne. Ale bude tam rádium nebo nějaké podobné svinstvo. S tím mozkem to znám. Byl jsem v podobném stavu, když jsem kupoval nedávno ty Longines Upraveno 23. října 2007 uživatelem VS
kubson Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Odesláno 23. října 2007 koktejl z radia a fosforu, ideální na rakovinu kostí
VS Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Odesláno 23. října 2007 koktejl z radia a fosforu, ideální na rakovinu kostí Nemám je skladovat odděleně od ostatních hodinek? Nebo jim odlít domeček z olova?
kubson Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Odesláno 23. října 2007 Nemám je skladovat odděleně od ostatních hodinek? Nebo jim odlít domeček z olova? doporučuju podzemní úložiště jaderného odpadu
NIGHTinGALE Odesláno 23. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2007 doporučuju podzemní úložiště jaderného odpadu Ať si je uloží u mě. A bude moci klidně spát. Mám doma místo i na ty jeho Longíny Jsem hodný
VS Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Odesláno 23. října 2007 (upraveno) Ať si je uloží u mě. A bude moci klidně spát. Mám doma místo i na ty jeho Longíny Jsem hodný Tady někdo říkal, že kapesní hodinky nesbírá Ty Longiny můžeš mít. Deal je má pořád v nabídce. http://www.deal-hodinarstvi.cz/4_15_r13_ho...watches.html#13 A včera mi přišel domů katalog Longines, heč. Upraveno 23. října 2007 uživatelem VS
JJ Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Odesláno 24. října 2007 NG, gratuluju, sám mám podobné, i když jen s tenkými modřenými ručkami a bez svítících čísel na ciferníku.
VS Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Odesláno 26. října 2007 Téééda, svítí jak ďábel sám, ten tvůj kousek Cena byla vysoká. Ale ony se mi tak líbily, že jsem je přeplatil. Nešlo odolat. Prostě mozek byl out of order. Můžeš pošeptat cenu? Neboj, nechci koupit, jenom mě zajímá, co vlastně doma mám.
NIGHTinGALE Odesláno 27. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2007 Můžeš pošeptat cenu? Neboj, nechci koupit, jenom mě zajímá, co vlastně doma mám. Pošeptal jsem ti ji i se dvěma linky na podobné
VS Odesláno 27. října 2007 Nahlásit Odesláno 27. října 2007 Pošeptal jsem ti ji i se dvěma linky na podobné Dík za zprávu. Zatím kupovat nic neplánuju. Koukal jsem do těch mých a vypadá to, že někdy spadly a zlomil se čep na setrvačce. Asi ho kousek zůstal, tak to nějaký umělec opravil přihnutím můstku setrvačky Po natažení pár minut jdou. Odpovědět na zprávu nejde, prý neexistuješ
NIGHTinGALE Odesláno 27. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2007 Dík za zprávu. Zatím kupovat nic neplánuju. Koukal jsem do těch mých a vypadá to, že někdy spadly a zlomil se čep na setrvačce. Asi ho kousek zůstal, tak to nějaký umělec opravil přihnutím můstku setrvačky Po natažení pár minut jdou. Odpovědět na zprávu nejde, prý neexistuješ No jo, co nadělám Asi je slavík málo hmotný. A noční bujaré veselí rovněž Příště si založím něco jako ETERNAL či AETHERNAL. A budu tu s tebou navždy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se