Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nový přírůstek. V podstatě NOS stav. Krásné, velké, masivní.

Mile mě překvalilo, že fosfor ještě svítí a že mají ručky naprosto perfektní výplň. Jen na desítce je malý kousíček upadlý.

Puncováno na mnoha místech, ale nějak divně.

Asi to bude stříbro, leč takový punc jsem nikde nenašel (ani na internetu mezi starými).

Otáčením vroubkovanou lunetou se nastavuje ručka budíku.

Na internetu jsem podobné nenašel. Jen jeden totální šrot na Ebay.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Něco mi to připomíná. Akorát ty moje nejdou a nepůjdou :( Ale opravdu zvoní, žádné drnčení.

Na cenu se radši neptám, protože už si žádné hodinky nekoupím. Už jich mám dost :)

Na fotce to není vidět, ale ciferník je gilošovaný, či jak se to píše. Vzadu je nápis Brevet Swiss Made

Upraveno uživatelem VS
Odesláno
Něco mi to připomíná. Akorát ty moje nejdou a nepůjdou :( Ale opravdu zvoní, žádné drnčení.

Na cenu se radši neptám, protože už si žádné hodinky nekoupím. Už jich mám dost :)

Na fotce to není vidět, ale ciferník je gilošovaný, či jak se to píše. Vzadu je nápis Brevet Swiss Made

Téééda, svítí jak ďábel sám, ten tvůj kousek :)

Cena byla vysoká. Ale ony se mi tak líbily, že jsem je přeplatil. Nešlo odolat. Prostě mozek byl out of order.

Návštěvník YPO
Odesláno
Prostě mozek byl out of order.

to je v pořádku ;) ......... jsou pěkný

Odesláno (upraveno)

Cena byla vysoká. Ale ony se mi tak líbily, že jsem je přeplatil. Nešlo odolat. Prostě mozek byl out of order.

Je v tom trošku podvod. Podle fialového odlesku je poznat osvětlení UV zářivkou. Rychle se rozsvítí a rychle zhasne. Ale bude tam rádium nebo nějaké podobné svinstvo.

S tím mozkem to znám. Byl jsem v podobném stavu, když jsem kupoval nedávno ty Longines :)

Upraveno uživatelem VS
Odesláno

Můžeš pošeptat cenu? Neboj, nechci koupit, jenom mě zajímá, co vlastně doma mám.

Odesláno
Pošeptal jsem ti ji i se dvěma linky na podobné :)

Dík za zprávu. Zatím kupovat nic neplánuju. Koukal jsem do těch mých a vypadá to, že někdy spadly a zlomil se čep na setrvačce. Asi ho kousek zůstal, tak to nějaký umělec opravil přihnutím můstku setrvačky :) Po natažení pár minut jdou.

Odpovědět na zprávu nejde, prý neexistuješ :D

Odesláno
Dík za zprávu. Zatím kupovat nic neplánuju. Koukal jsem do těch mých a vypadá to, že někdy spadly a zlomil se čep na setrvačce. Asi ho kousek zůstal, tak to nějaký umělec opravil přihnutím můstku setrvačky :) Po natažení pár minut jdou.

Odpovědět na zprávu nejde, prý neexistuješ :D

No jo, co nadělám :( Asi je slavík málo hmotný. A noční bujaré veselí rovněž :(

Příště si založím něco jako ETERNAL či AETHERNAL. A budu tu s tebou navždy :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...