taurus Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Krátký rozhovor, který jsem absolvoval se svojí ženou dnes dopoledne bude mnohým znít dost povědomě. bylo to asi takto. Ona: co tam zas děláš, bude oběd!Já: nic! už du.Ona: tak kde sakra seš!Já: tady!Ona: Ukaž, co to tam máš? Zase čumíš na ten chronomag?Já: nééOna: no tak tam vyfoť ty moje nový hodinky...Já: fakt? seš si jistá?... A to neměla říkat! Jednak mě to dost překvapilo ale jakmile se myšlenka zasela, tak ji nešlo zapudit. Tady je teda pár fotek.Snad to udělá radost alespoň podobně postiženým kolegyním nebo partnerkám co se vám občas podívají přes rameno. Jde o Quartz strojek Ronda kaliber 774, ve nerezovém pouzdře s PVD z rosé zlata, pár kamínků na ciferníku a pouzdře pro lepší wow efekt. Na vánoce z toho měla radost jak malej harant.
tano Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Krasne Eterny, vyrid pani, ze ji slusi a gratuluji!!
emef Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Fakt krásný hodinky. Jsem vůbec netušil, že Eterna dělá i takovýhle holčicí věci. Jdu to hledat.
geometr Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Hodinky jsou to krásný, na "šperkohodinky" krásný decentní provedení. Co mi tam ovšem nějak nepasuje, je ta neelegantní hlavička šroubku uchycení tahu.
martar Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Furt lepší než torx, šrouby s drážkou mají na hodinkách i jinačí výrobci Tahle část produkce Eterny mě taky úplně minula, jsou pěkný.
Kid_A Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 velice zajimavy sperk:) maji safirove nebo mineralni sklo?
taurus Odesláno 10. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 velice zajimavy sperk:) maji safirove nebo mineralni sklo?podle webu prodejce safír. jinak díky za pozitivní reakce. žena bude ráda:)
Kryten Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Hmm to by si přítelkyně také nechala líbit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se