safi Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Jen toho lesku je tam nějak moc. Bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Koukněte se na to, jak se lesknou Milgaussy... Na pazouře budou zas jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 36 jsou dámský model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deep12 Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Zvlastne, ze sa rozhodli pre tak leskle hodinky. Ak sa nemylim, ziadne pilotky sa tak neleskli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 36 jsou dámský model. Protože jsou malý a lesklý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Zvlastne, ze sa rozhodli pre tak leskle hodinky. Ak sa nemylim, ziadne pilotky sa tak neleskli.Je úplně v pořádku, že pokud chtěli lesklý model, což se do širšího portfolia hodí (byť to není puristické), tak to udělali právě na modelu 36mm, kde to lze. Lesklé chrono 43mm by vypadalo fakt blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 A vzadu... bez zbytečných kokotin...Opuštění němčiny se mi nelíbí. Byla to symbolika toho, že swiss made není jen z frankofonních oblastí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 (upraveno) Jasně, že němčina na dýnku tomu dodávala koule, ale furt lepší takhle, než s letadýlkem. Když nad tím tak přemýšlím, tak moje asi nejoblíbenější hodinky byly Colty... A ty se nějak blýskaly! Upraveno 4. února 2016 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 (upraveno) To zahloubení indexů považuju přínosný a funkční nápad, výborný. Ale nelíbí se mi ručky, zejména jejich širokánské napojení na střed - tak nějak mimo proporc. Na druhou stranu to řekl bych masivnější než je nutné pouzdro mi k hodinkám pro pilotky sedí. Angličtina je holt globální, němčina táhne jen v sýrii, tohle jsou spíš www, než fliegery, takže OK, nešť. Upraveno 4. února 2016 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Krásne ale za mňa tiež 38-40mm by boli ideálne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se